Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu verilen rakamlar gerçekten çok fazla.adam 3 yıldır yedek kulübesinde ve sen buna 4-5 milyon avro yatırıyorsun.yuh.
    TEKKEBALL

Yorum

• Ynt: Mehmet Ekici

Klübün %5'lik hissesi de verilseydi. Az verilmiş 2 senedir doğru dürüst top oynamayan adama. Ayıp.

Unutmadan Sefaya %5, Turguta %3.
      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İstanbul ezikleri vah vah ediyor nasıl kaçırdık diye bizimkiler burun kıvırıyor. Biraz da destek olun yahu destek olun da şampiyon olsun takım
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• hayırlı olsun, yanına da tolga ciğerci iyi gider

Yorum

• hayırlı olsun, alınmasını hep istemişimdir inşallah başarılı olur...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Sakatlanmasın,kız gibi oynamasın,aldığı para umrumda olmayacak,
              bizim lig dünyanın en dandik,en şikeci,en kalitesiz ligi ama sert bir lig,
              bu sertliğe ayak uydurabilirse müthiş olur,
              yok son seneleri gibi olacaksa yandı gülüm keten helva.

Hayırlı uğurlu olsun bakalım,
              iyi düşünelim iyi olsun.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu adama yeryüzünde 1.4m euro verecek tek kulüp bizdik, şaşırmadım verilen rakama, bekliyordum açıkçası sürpriz olmadı.

biz almasak almanlar kovacaktı ve muhtemelen soluğu bir anadolu takımında alacaktı. yıllık ücreti de şimdi aldığının yarısı dahi olmazdı, eminim kimse bu adama para vermezdi.

gökhan töre 1.5m euro alıyor, adam ispatlamış kendini ligin yıldızı olmuş, aldığı rakam 1.5m euro. ulan sen hangi akla hizmet almanların teneke bağlayıp kapıya koyduğu ekici ye 1.4m euro veriyorsun, bir başarısı mı var, formda oyuncu mu, nedir yani özelliği 2 yıldır yatışta olan adama nasıl bu parayı verirsin ? maç başı da yok direk garanti ücret, gelde çıldırma.
                Bremende 2milyon aliyordu ve bizden 1,4m istemesi normal birsey. Her ne kadar son üc sezonu basarisiz gecse bile, yine de Bundesliga'da belli bir basari yakalamis, hala milli takima cagrilan 24 yasinda bir oyuncu. Bana da fazla gelse, o paralari almasi normal. Yerli piyasa acayip sisirilmis, bakalim ne zaman patlayacak. Ayrica istanbul takimlarina gitseydi, bizden fazla alacakti, o zaman yine suclu bizim yönetim olacakti.
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Kara kaşları ve kara sakalıyla, Bosingwa'ya yalnız olduğunu hissettirmeyecek.

.
                  -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                  -"Burada klima yok mu?"
                  -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Hayirli olsun...
                    Eger istanbullular alsaydi 1 ay gözümüze sokulurdu haberleri, repörtajlari...
                    Ümitliyim senden Adaş
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• bir kaç maçında sırf Onu izledim çok kaliteli bir isim......

takıma faydalı olacağını düşünüyorum....

hayırlı olsun.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Maçkadan da bir arsa vereydik iyidi
                        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                        Beşirli/TRABZON

Yorum

• eğer maluda gider yeni bir isimde alınmaz ise özerle beraber 10 numara pozisyonunda değişimli oynarlar artık...
                          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• yapılan her transfer'de (cardozo dahil) inatla illaki karalayan kötülen bir tayfa var.
                            sırf bak BEN demiştim demek için yapılan aptal aptal yorumlar..

2.lig topçusu alınır "bunu mu laik gördünüz hain'ler"
                            üst düzey deneyimli topçu alınır " dedemle aynı seviyede "
                            genç gelecek vaat eden topçu alınır " ona o parayı verenin ta a...

küfür kıyamet hakaret aşşağlama..
                            iyi yada kötü ne olursa olsun devamlı kendimizle çatışır olmuşuz,
                            bu şekilde devam ettiğimiz müddetçe messi ronaldo iniesta vs..de gelse afedersiniz ama bizden bir bok olmayacak.

Haa bu arada Mehmet Ekici transferi de hayırlı olsun yerinde ve olumlu transfer.

Yorum

• Ynt: Mehmet Ekici

Yapılan her transfere ağzı açık sevinenleri de unutmamak lazım.
                              Yoksa alırsın 10 tane adam hoca gelir 8'ini gönderir verdiğin parayla ortada kalırsın.
                              Utanmadan bir de dersin ki hocayla beraber yapıyoruz transferleri.
                              Hocada gerekli cevabı yapıştırır suratına. Neyse yeri değil. Konu dağılmasın.
                              Hayırlı olsun de geç.
                              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• yılın en iyi yerli transferi.. başarılar.
                                Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X