Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sefa Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak Yilmaz da ilk sezonunda baya formsuzdu. Hatta Senol Günes'e cok büyük elestiri yapiliyordu israrla oynattigi icin. O Burak bugün bu seviyelere geldi. Sefa'da da ayni potansiyel mevcut. Biraz daha sabretmemiz gerekiyor. Yalniz taraftar olarak cok sabirsiz oldugumuzdan hic ümidim yok. Ersun Yanal'in Senol Güne kadar kredisi olmadigindan Sefa'yi oynatmaya devam ederse önce Ersun Yanal gider pesine de Sefa.
    Burak Yılmaz 10/11 sezonunda sağ kanatta buldozer gibiydi.
    Sefa'nın o düzeye ulaşmasına daha var . Söylediğiniz gibi , bu sezon takım içindeki önemini belli bir düzeye taşımayı başarabilirse gelecek yıl onun için sıçrama sezonu olabilir.
    Takım içindeki güvenini kaybederse oraya yaz transfer döneminde iddialı bir transferin gelmesi olasıdır. O nedenle Sefa'nın durumu , Burak'ın rolantide geçen yarım sezonu ile aynı değil . Üzerine koymaya başlaması gerek.
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 04.02.2015, 17:11.

Yorum

• Sefa ilk geldiğinde sakatlıktan çıkmış bir oyuncu olarak bonservisini fazla buldum. Ama fizik olarak toparlanırsa iş yapar dedim.

Adam tam tersine fizik olarak toparlandı, ama oyununu toparlayamadı. Koşuyor, mücadele ediyor, uğraşıyor falan ama sürekli pas hataları, top kayıpları, gereksiz çalımlara girmeler, bomboş koşarken isabetsiz ortalar...

Beklentimin çok altında kaldı. Bence dinlendirilmeli ama takımdan kopmamalı. Fatih Atik aslında bir kanat oyuncusu. Fatih orada değerlendirilirse daha az top kaybı ile takım oyununa iyi katkı sağlayabilir. Zaten mücadele eden bir isim. Sefa da oyuna son yarım saat vs girip kendini göstermek için uğraşabilir. Yusuf da tercih edilebilir orada ama Sefa'nın 11 oynamasına 3-5 maç bir ara verilmeli bence. Sefa formayı garanti görürse oyunu da iyice bozulacak. Biraz kendini toparlamalı.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Yılda 1.4 milyon euroyu buna vermek doğru değil adamın takıma en küçük bir katkısı bile yok boş boş koşuyor.

Yorum

• Tamam, ben de fizik yapı ve teknik kapasitesi ile çok daha fazla şeyler bekliyordum ama lütfen bu kadar acımasız olmayalım. Hiçkimse sanırım farketmemiş ama sivas maçında ekicinin golünde savunmaya topa vurdurtmayan ve topun ekiciye gelmesini sağlayan, kayseri maçında da cardozonun golünde ön direk koşusuyla cardozonun boş şekilde topa vurmasını sağlayan oyuncudur kendisi. Topsuz oyunda bence çok etkili, biraz da bence buradan bakalım.

Yorum

• Çocuğu olmuş, Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah..

Bu vesileyle kendisine şöyle bir 8-10 yıl doğum izni versek muazzam olur. Çocuğuyla ilgilensin, ilk emeklemesini, ilk 'baba' deyişini kaçırmasın ne bileyim takılsın işte..
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İnşallah ilk 11 başlamassın..
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Tebrikler adaş..

Yorum

• allah anali babali büyütsün

Yorum

• Zeki Yavru bile Sefa Yılmaz' dan daha faydalı bence. Durumu bu kadar vahim. Kesinlikle ilk11 oyuncusu olamaz.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Kendisinin toplu oyunda olmamasının, yeteri kadar topla bulaşamamasının tamamen taktiksel olduğunu düşünüyorum. Fakat gol veya asist yapmazsan burada adamı gömerler benden söylemesi.

Yorum

• İlk olarak tsligenc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kendisinin toplu oyunda olmamasının, yeteri kadar topla bulaşamamasının tamamen taktiksel olduğunu düşünüyorum. Fakat gol veya asist yapmazsan burada adamı gömerler benden söylemesi.
                        Bu adam bildigin kotu oynuyor. Toplu oyummus taktikmis ne alakasi var. Sefa gol de atti asist de yapti bu adamin elestirilme sebeni anlamamissiniz siz. Gol atmiyor diye elestirilmiyor kotu ve ruhsuz oynadigi icin elestiriliyor. 90 dakika boyunca bir tane isabetli pas bile yapamamasi ve hic mucadele etmemesi taktik olamaz herhalde.

Yorum

• yarın oyna bari

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Yeni transfer mi, ismini ilk burda duyuyorum..

Yorum

• 3.5 ME'luk kazık.

Yorum

• Bu adamın yerine Zeki veya herhangi birini koyun bu adamdan bin kat daha iyi oynar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim