Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sefa Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Atik varken garanti mi ?
    "Kurcalamak" kökeni fransızca olan bir sözcük zaten. Türkçe kelime karşılığına bakınca : Fatih Atik olarak karşımıza çıkıyor.

İstediğiniz çeviri sitesinden de teyit edebilirsiniz ...
    9 # Osvaldo'

Yorum

• Bir şeyler eksik Sefa sende de ama ne tam olarak çözemedim
      Dallas Mavericks
      .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir şeyler eksik Sefa sende de ama ne tam olarak çözemedim
        Klasik Türk topçusunda eksik olan şey "beyin".
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sefa Yılmaz

Seneye yıldız olacaksın inşallah ...
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Ben Sefa'yı Arda Turan'a benzetiyorum. Arda Turan'da Sefa gibi çok yetenekli değil ama oyun zekası yüksek, bizim Sefa'nın oyun zekası da düşük.

Yorum

• hocam bu adam küme düşen kayseriden geldi, ne beklebilirki, olup olacağı bu kadar..

bence yine de 10 fatih atik eder.
              County of Essex

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Sefa'yı Arda Turan'a benzetiyorum. Arda Turan'da Sefa gibi çok yetenekli değil ama oyun zekası yüksek, bizim Sefa'nın oyun zekası da düşük.
                Bence alakasi yok. Sefa bildigin duz oyuncu. Arda'nin yaptigi calimlarin yarisini yapamaz. Bu yuzden alinmasina karsiydim. Hele hele bu fiyata. Kondisyon, fizik, falan iyi. Ama oyunu degistirecek bir yetenegi yok.

Yorum

• çok iyi değil ama fatih'ten iyi olduğu çok kesin
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence alakasi yok. Sefa bildigin duz oyuncu. Arda'nin yaptigi calimlarin yarisini yapamaz. Bu yuzden alinmasina karsiydim. Hele hele bu fiyata. Kondisyon, fizik, falan iyi. Ama oyunu degistirecek bir yetenegi yok.
                    Sefa'nın da Arda kadar yeteneği var bence. Arda'da öyle üst üste 2-3 adamı çalımlayacak, çok iyi şutlar çıkaracak, aralara kaçacak, sprinter bir adam değil ama çok yüksek oyun zekası sayesinde oynuyor. Bizim Sefa'da oyun zekası yok.

Yorum

• Ben bu adamda 4 milyon euroluk bir futbolcu göremiyorum .
                      Kimse kusura bakmasin. Normal bir yerli oyuncu.. fazla degil .

Yorum

• Herkes ayrı alemde biri Fatih başlığında ona saldırıyor, biri burada Sefa'ya bir başkası da Serdar'a. Sonra her oynayana kulp takılır tabi.

Hiçbiri de o kadar fazla eleştiriyi hakketmiyor bence. Sabırsızlık var, beklentiler çok fazla ve sabır kalmamış. Her ne kadar bu kelimeden sıkınılsa da sabır bu takıma şart.

Herkese hayırlı bayramlar şimdiden.
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Sadri Şener'in kurduğu takıma sabır göstermişti taraftar.Bu takımda da ışık var,bunu herkes gördü.
                          Birbirini henüz yeni tanımakta olan ve takım olmaya çalışan bir gurubumuz var.Yetersiz olanlar zaten bir süre sonra elenecektir.
                          Bana göre Sefa elenenler içinde değil,11'de her zaman yer bulacak kapasitededir.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Ynt: Sefa Yılmaz

İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener'in kurduğu takıma sabır göstermişti taraftar.Bu takımda da ışık var,bunu herkes gördü.
                            Birbirini henüz yeni tanımakta olan ve takım olmaya çalışan bir gurubumuz var.Yetersiz olanlar zaten bir süre sonra elenecektir.
                            Bana göre Sefa elenenler içinde değil,11'de her zaman yer bulacak kapasitededir.

Ona da sabir gostermedik.herkes kagida kadro yazip ersuna veriyordu.adam kendi ladrpsunu kuramaz olmustu.cabuk unutuyoruz biz.cok fazla rlestirildi.takim sampiyonluktan kopunca hoca gitti zaten.ilk yari boyunca hep sampiyonluk potasindaydik.o yuzden sabir gosteriyormusuz gibi gozukebilir ama oyle bir sey yok.hic de olmadi.problem de o zaten.her kaybedilen puandan sonra su oynasaydi kazanirdik capinda elestirililer. Mesela ben hatirliyorum ersun hoca cift forvet oynatiyor diye elestiriliyordu.sol taraf bos kaliyormus serdar bali elestiriyordu.zorla isaac i takima sokturdu ama olumlu birsey olmadi.

Biz hocaya alan vermiyoruz malesef.en kolayini secip varsayimlar uzerine elestiri yapiyoruz.

Yorum

• Fatih Atik dan artisi nedir?

Yorum

• Solda oynatılması ağır saçmalık. Bu adam sağda oynar, forvet arkası idare eder, orta sahada bike oynar ama sol olmaz. Ters ayağına alıp gidecek çeviklik yok. Hızı değil ama hızlanması kötü. Yanlış yerin ve sistemsizliğin bedelini ödedi. Zaten merkez orta sahası rezalet bir takım gerisi süper olsa da bir şey oynayamaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim