Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sefa Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inanılmaz formsuz...Bu paraları hak edecek bır oyuncu zaten değil ama bu kadar kötü oynama hakki yok...
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Fener maçında yedek olur bu formsuz haliyle çok kötü bu aralar.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Adam formsuz, tel tel dökülüyor sahada. Çok fazla acımasız eleştirilere gerek yok. Çekersin yedeğe olur biter.
        Ve evet kazık yedik.
        Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
        Hz. Ömer.

Yorum

• Iyi futbolcu degil...Kaysride oynar o ayri.

Yorum

• Haha eğer buraları okuyorsan yukardaki arkadaşların yorumlarına aldırış etme.

Bende formundan memnun değilim ama şu halinle ne yapsan göze batar.

He bu hafta 1 gol atarsan geri kalan haftalardaki leş formunu herkes unutur.. Unutma burası Trabzon.

Burda futbolu herkes biliyor bugün biletini kesen yarın sözleşmeyi kendisi getirir önüne.

Taraftar(!) çok büyüktür bizim ha sokakta falan dikkat et bişey demesinler altından kalkamazsın.

Yorum

• Bu adam Kayseride napmış olabilir ki milli takıma kadar yükseldi

Yorum

• hak ederek kendini hedef tahtasina yerlestirdin
                bundan sonra isin cok daha zor
                ezildigin transfer külfetin yetmezmis gibi birde taraftar artik ezecek seni
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Adını bir tek spiker kadroyu saydığında duyuyoruz artık..
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Net şekilde en büyük hayal kırıklığı "şimdiye kadar"...
                    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Utandırabilecek mi bizi ? Sanki çok zor gibi...

Yorum

• bir kişi eksik oynuyoruz, yabancılar dönünce ilk 11 oynamamalı...
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Şu ana kadar ışık vermiyor. Tek umudum Burak Yılmaz'ın da ilk senesinde böyle olmasıydı. Umarım düzeltir oyununu.

Bordo-Mavi Fırtına
                          8. Kuşatma

Yorum

• Ayaklarına oldukça hakim ve oyunu iyi okuyabiliyor. Bence şansı hak eden bir oyuncu

Yorum

• İnter li emektar Zanetti ye benzetiyorum ama sadece yüzünü.

Yorum

• Burak Yilmaz da ilk sezonunda baya formsuzdu. Hatta Senol Günes'e cok büyük elestiri yapiliyordu israrla oynattigi icin. O Burak bugün bu seviyelere geldi. Sefa'da da ayni potansiyel mevcut. Biraz daha sabretmemiz gerekiyor. Yalniz taraftar olarak cok sabirsiz oldugumuzdan hic ümidim yok. Ersun Yanal'in Senol Güne kadar kredisi olmadigindan Sefa'yi oynatmaya devam ederse önce Ersun Yanal gider pesine de Sefa.
                                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim