Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sefa Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• medjani döndümü ilk sen kesilirsin fatihten bile önce
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• yinede serdar gürlerden daha bi futbolcu havası var

Asla trabzonspor un topçusu değil bu halıyle .
      61

Yorum

• Umut vardı kurtulduk, Giray vardı kurtulduk. Sırada sen varsın inş. yakın zamanda kurtuluruz.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sefa asla bu degildi, demekki sakatlikdan sonra kendini toparlayamadi, yada sakatken cok yanlis bir programla calismis, adamda, hiz, patlama gücü ve enerjisi resmen yari yariya düsmüs, ama Sefaya futbol zekasi yok muamelesi yapmak, cok komik gercekden.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kayserispor'da ki performansını bilmesek Bilica'nın kanat versiyonu diyeceğiz.Ama kardeşim sen Kayserispor'da kanatta fırtına gibi estiriyordun.Ne oldu la sana.
            Kendine gel.

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              'lan' sensin, evet demiştik.

Ne zaman iyi oynamış bu sümsük herif? Ne bilek var ne yürek, kazığın ağa babası.

Adı bizle anılmaya başladığında 'eyvah' dedim daha, kötü futbolcu olmasından öte Kayserispor'un bu çöpe Marco Reus piyasası yaratıp iteleyeceğini öngörerek. Korktuğum her şey başımıza geldi Sefa konusunda. 4 milyon euronun üzerine bir bardak soğuk su içeriz ayrı ama artık 11 yüzü görmesin şu çapsız herif, sinirlerimi harap ediyor. Sonradan oyuna girip katkı verebilme durumu olabilir sadece bazı maçlarda, o şekilde kullanıp girenin acısını biraz olsun hafifletmeye çabalamalıyız.
              Ben ilk yorumundan itibaren takip ediyorum aga. Sen bu takım için sinirleniyorum diyorsun, yalan söylüyorsun bence. Sen Sefa'dan dolayı sinirleniyorsun. Aynı hataları başkası yapsa o kadar sinirlenmiyorsun bence. Evet niyet okuyorum vs. vs.

İlk günden beri gereksiz ve olumsuz eleştirdin. Yapıcı olmayan her yorum artniyet taşır.

Sefa kaç zamandır bu ligde oynuyor. İlk oynadığı maçtan itibaren forumda adını duymaya başladığımız bir oyuncu. Yetenekli bir oyuncu. Diğerlerinde olmayan birşeyler onda var demek ki. Fakat oda eksik (insan sonuçta).

Yeteneksiz vs. falan boş laflar. Düz adam/basit oyuncu falan deniyor laf ediliyor, elin gâvuru "Futbol basit oyundur, zor olan onu basit oynamaktır" deyince "oo ağam, paşam, gadam" diye havalara da çıkarılıyor.

Sefa oyun bilgisi olarak hâlâ ezbere gidiyor. Fakat aldığı altyapı eğitimi onun kanat forvet oynaması için fazlasıyla yeterli. Kaldı ki, Kayseri'de geçen sezonun ikinci yarısı sakatlandı ve aşağı yukarı 10 maç oynamadı.Ligin son haftalarında da azar azar süre alarak devam etti.

Mevcut tüm kanat oyuncuların başlığını açarak teyit edebilirsiniz, bizim takıma gelen kanat oyuncularında gelmeden önceki hâllerinden değişiklik görüldüğü mevcut. Evet,çünkü burası (Dünya için her ne kadar öyle olmasa da, Türkiye için öyledir ki) büyük bir kulüp. Kendine göre bir kültürü var. Her gelen serbestçe orta açamıyor demek ki.

İhtiyar aksi bir teknik adam, ardından hâlâ sistem oturtamamış bir hocanın elindeyiz. Sefa'da hâlâ beceripte form tutamadı. Fakat yine de geçmiş sayfalarda Ekici'nin (Gol/Asist performansı övülüyordu) verdiğinden çokta az performans sağladığı söylenemez.

Diğer başlıklarda çok takılmam, belki kusur, belki ayıp ediyorum fakat, bu başlıkta sonuna kadar "lan" ...
              9 # Osvaldo'

Yorum

• Sahada görmek istemiyorum.

Yorum

• Çok çok çalışmalı!
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Maalesef hiç bir katkı vermiyorsun Sefa...

Kendini toparlaman lazım...

Saha içerisinde kayboluyorsun...

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben ilk yorumundan itibaren takip ediyorum aga. Sen bu takım için sinirleniyorum diyorsun, yalan söylüyorsun bence. Sen Sefa'dan dolayı sinirleniyorsun. Aynı hataları başkası yapsa o kadar sinirlenmiyorsun bence. Evet niyet okuyorum vs. vs.

İlk günden beri gereksiz ve olumsuz eleştirdin. Yapıcı olmayan her yorum artniyet taşır.

Sefa kaç zamandır bu ligde oynuyor. İlk oynadığı maçtan itibaren forumda adını duymaya başladığımız bir oyuncu. Yetenekli bir oyuncu. Diğerlerinde olmayan birşeyler onda var demek ki. Fakat oda eksik (insan sonuçta).

Yeteneksiz vs. falan boş laflar. Düz adam/basit oyuncu falan deniyor laf ediliyor, elin gâvuru "Futbol basit oyundur, zor olan onu basit oynamaktır" deyince "oo ağam, paşam, gadam" diye havalara da çıkarılıyor.

Sefa oyun bilgisi olarak hâlâ ezbere gidiyor. Fakat aldığı altyapı eğitimi onun kanat forvet oynaması için fazlasıyla yeterli. Kaldı ki, Kayseri'de geçen sezonun ikinci yarısı sakatlandı ve aşağı yukarı 10 maç oynamadı.Ligin son haftalarında da azar azar süre alarak devam etti.

Mevcut tüm kanat oyuncuların başlığını açarak teyit edebilirsiniz, bizim takıma gelen kanat oyuncularında gelmeden önceki hâllerinden değişiklik görüldüğü mevcut. Evet,çünkü burası (Dünya için her ne kadar öyle olmasa da, Türkiye için öyledir ki) büyük bir kulüp. Kendine göre bir kültürü var. Her gelen serbestçe orta açamıyor demek ki.

İhtiyar aksi bir teknik adam, ardından hâlâ sistem oturtamamış bir hocanın elindeyiz. Sefa'da hâlâ beceripte form tutamadı. Fakat yine de geçmiş sayfalarda Ekici'nin (Gol/Asist performansı övülüyordu) verdiğinden çokta az performans sağladığı söylenemez.

Diğer başlıklarda çok takılmam, belki kusur, belki ayıp ediyorum fakat, bu başlıkta sonuna kadar "lan" ...
                      Ne konuda yalan söylüyorum? Enteresan bir bakış açısı. Sefa'dan dolayı sinirlenmek ne demek? Sefa Keçiörengücüspor forması giyiyor da ben mi haberdar değilim? Aynı hataları başkası yapsa elbette o kadar sinirlenmem, her oyuncunun geçmişinde veya Trabzonspor'da yarattığı bir kredi mevcuttur çünkü zihnimizde. Sen Bosingwa'yla Zeki Yavru'ya aynı uzaklıkta mısın?

Gereksiz ve olumsuz eleştirdiğimi düşünmen de benim için gereksiz ve olumsuz hatta kale alınmaz bir yorum.

Sefa benim de Kayserispor'da birçok kez izlediğim fakat yeterli görmediğim bir futbolcuydu. Diğerlerinde olmayan bir şeyler olduğunu da hiç düşünmüyorum.

Sen ne çok ahkam kesiyorsun ayrıca 'yeteneksiz olduğu boş laf' falan? Yetenek avcısı mısın? Futbolu basit oynamanın zorluğuyla boş topçu ayrımı yapamayacak yetkinliktesin bana göre de.

Sefa 'bence' hiç bir zaman Trabzonspor'a yükselecek bir performans göstermedi ve Trabzonspor'da şu ana kadarki çizgisi gelecekte ortaya koyacağı performansın da teminatıdır. Trabzonspor tarihinin maliyeti dolayısıyla sayılı kazıklarındandır. Ben böyle düşünüyorum, bekleyip göreceğiz.
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Bir oyuncu kötü oynayabilir ama mücadele etmiyorsa işte o zaman gözümden düşer. Constant ve Sefa. Takımda nedense en çok ücret verilen oyuncular en az mücadele eden oyuncular. İlginç gerçekten. Biraz da suç kulüpte. Sefa gibi Kayseri'de kalsa ptt liginde oynayacak oyuncuya gidip 4 milyon Euro + yüksek maaş verirsen bu adamın bi tarafı kalkabilir. İnşallah yakın zamanda kurtuluruz bu adamdan.

Yorum

• İnanılmaz kötü oynuyor. Satsak da satamayız kaldı elimizde.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Allah'ını seversen ne yapıyorsun?
                            Hayır takımdaki tek varlığın 11deki ismin.
                            Görünmezlik iksiri falan mı içiyorsun?
                            Yüzünü gören cennetlik. Topa dokunduğu gören hep cennetlik.

Yorum

• Ersun hoca bugün niye kadroya almadı bu çocuğu anlamadım. !

Yorum

• Ya ben ilk defa böyle bir oyuncu görüyorum. Bir futbolcuda hiç mi önde olan bir özellik olmaz. Beğenmediğimiz Fatih Atik'te bile bir şeyler var ama bunda yok. Ne çok hızlı, ne teknik, ne hava topu var, ne top saklar, ne şut çeker. Ne işe yarar biri bana anlatsın ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim