Yandı gülüm keten helva.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sefa Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olurmuş.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynarsa golü var bize.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Kiralanınca ya da satılınca (özellikle bize karşı) şahlanan futbolcularımız kervanına sen de katıldın tebrik ederim evladım! Ama profesyonellik bu yapacak birşey yok.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Adil olmayan düzenin ve bozuk organizasyonun neticeleri bunlar. Bize haktır.İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFrikik olduğunda Sefanin kullanacağını ve golü de atacağını biliyordum. Öyle bir şanssızlık var bizde. Ne anlayabiliyorum ne de anlatabiliyorum.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Berbat ötesi oynadıİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor maçına ilk 11'de başlıyor.
Yorum
-
kadro disi olsada yaza kadar bizden uzak olusu rahatlatici
yazinda artik kontratinin son yili oldugundan karsilikli anlasarak fesih olur bi türlü ins."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
malesef oda Trabzonlu, sahiplenmesi gerekmiyorİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep'te 61 numarayı almış
Adam sahiplendi bizi."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum