Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Nizam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• katkısız ve ortaları çok yetersiz
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bu sefer ben bile seni savunmayacağım adamım
      Biraz dinlense iyi olur

Yorum

• Köyüne dön..

Yorum

• hoca en azından rotasyon yapması lazım ishak gibi bir oyuncumuz var ama böyle bi ısrar ve takıntı ben görmedim.musa da yorulmuştur kaç maçtır artık.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• 2 maçtır kötü zaten, hâlâ bu adamda ısrar ediyorsun. 23 yaşında adamı taraftarın önüne atıyor durumuna düşüyorsun. Adam Antalya'dan gelmiş, 11'de olacağına kendisi inanmazken maç ayırt etmeksizin kendini sahada buluyor.

Oyunu çok iyi değildi fakat mücadelesi iyi. Olacak inşallah ...
            9 # Osvaldo'

Yorum

• İshak oynamalı.Yoksa çok yakında Musa'nın mücadelesi de yetmemeye başlayacak.Çünkü oyunu ne kadar iyi niyetli olsa da yetersiz
              Dallas Mavericks
              .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İshak ishak ishak hocam ishak..
                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                Бургундия синий
                61

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akşam önümde oynadı adam ben çok vasat buldum 1-2 hareketi tvde aradan sıyırdı sanırım ama sol bek kesinlikle oynayamaz ağır kalıyor stoperde de alternatif olur..
                  İlk maçında görüyoruz adamı söylüyoruz sol bek olmaz diye..

Adam ileri çıktı mı geriye dönmüyor inatla hayır ilerde bir şey yapsa yanmayacağım..

Yorum

• İkinci yarı öne çok depar attı ama teknik yok malesef, basit pas hataları da cabası.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bek oyuncusu olamaz o yeterlilikte bir oyuncu değil.

Hızlı bir oyuncu değil , kenar oyununda futbol bilgisi kısıtlı, çok cılız kalıyor.
                      En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 02.10.2014, 23:41.

Yorum

• 103 kez topla buluşmuş kendisi. Isı haritası özellikle orta çizginin ilersinde yoğunlaşmış. 9 ikili mücadele kazanmış %78 pas yüzdesiyle maçı tamamlamış. Bakıyorum orta kesmemiş. İçerde cardozo var adama 1 kez pas atmış.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• maçın en kötüsüydü artık ishak forma giymeli..
                          #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• Çok amatörce yerini kaybediyor. ilkokulda teneke kutu nerdeyse tüm sınıf orda olurdu. Musa da o hesap arkasını düşünmeden topa atlıyor. Kasımpaşa maçındaki golün net sorumlusuydu. Bugün de aynı hataları yaptı. Atağa çıkacakken kontra yedik kaç defa. Artık İshak oynamalı.
                            TRABZON SPOR

Yorum

• Birkaç maçtır süre gelen rezil, kepaze oyununa devam etti. Trabzonspor'un beki kesinlikle değil. Bir sonraki maçta da İshak'a tercih edilirse yazıklar olsun.
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Çok tatlı da bir çocuk kızamıyorum ki, en düşük kademeli maaş alan memur gibi böyle devlet dairesinde yapacağı işi geçte yapsa kızamazsın, herkes dışarıda yemek yerken o sefer tasından yiyormuş gibi sanki, Allah gönlüne göre versin.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim