Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Nizam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sağ açığı çok etkili olan takımlara karşı oynamalı eğer etkili oynamıyorsa rakibin sağ açığı ishak oynamalı musa ile rakip alana geçme işi zor

şuan ki kadroda santraforlara orta açacak orta yapmasını bilen oyuncu lazım uzun oynayacak isabetli güzel orta açacak oyuncu şart uzaktan vuracak

Yorum

• takımın bana gore en iyi oyuncusu. antalyada hiç dikkatimi çekmemişti ama geldiğinden beri çok iyi maçlar çıkarıyor. bugün keşke pas yerine şut tercihini yapmış olsaydı, gol olsun olmasın önemli değil, doğru tercih şuttu. alternatifi ishak oynasa o da takımın en iyisi olur, böyle bir takım işte.
      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• yetersiz. ishak oynasın

Yorum

• Bu adamdan sol bek olmaz stopere alternatif olur dedik ancak..

Adam ileri çıktı mı dolmuş bekliyor geri gelmek için.. İlerde bir şey yapsa neyse..

Orada şutu nasıl çekmezsin ? Orada şutu çekmeyen futbolcunun özgüveni 0 bile değildir..

Yorum

• İnanamıyorum. Bu adamı 90 dk sahada tutanlara inanamıyorum.
            Yazıklar olsun.

Yorum

• He tamam Musa yüzünden berabere kaldık.

Yorum

• Her maçtan sonra adama destek mesajı yazmak zorunda hissediyorum kendimi.Ne yaptı bu çocuk? Şu İshak'a şans verilse de Musa dahil herkes rahat etse artık

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  He tamam Musa yüzünden berabere kaldık.
                  Musa ve onun gibiler yüzünden kaldık tabi ama golde payı var..

Kendisi dolmuş beklerken Salih onun yerini marke etmese o şutu attırmazdı..

Yorum

• Genel itibariyle iyi oynadı.
                    Ama golde hatası vardı.
                    Alan savunması sırasında yerini tutan salihi gördükten sonra scarioneyi göğüslemesi lazımdı.
                    Ama genel itibariyle bence gayet iyi.

Yorum

• Çok fazla yerini kaybetmeye başladı ki nitekim gol de öyle geldi..
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Musa sol bek oynuyor ama stoper oynadığını sanıyor herhalde.

Hücuma gidince dönmüyor.

Sürekli uzun top atma peşinde.

Topu rakibe vermemize büyük katkı sağlıyor.

Yorum

• Artık İshak'ın oynama zamanı geldi, Zeki'nin kanatla onun kanadı karşılaştırınca Zeki bile daha iyi bek olarak duruyor.
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Kelimenin tam anlamıyla saçma sapan top oynuyor. Beni kaç kez çileden çıkardı son 3-4 maçta. Sayısız kez yerini kaybediyor, nerede ne oyuncular kovalıyor akıl alır gibi değil. Ayağına aldığı her topu uzun oynamak istiyor, çok fazla top kaybediyor. Ortaları da tırt, bindirmeleri de.

Özetle ne defansif ne ofansif açıdan işini kesinlikle yapamıyor. Forma artık İshak'ın olmalı, Musa İshak'a tercih edilecek oyuncu değil.
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..
                            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Golün baş sorumlusu malesef. Salih bunun yerini doldurayım derken Scarione ye şut şansı tanıdı. Ayağına takıp takıp yapamadığı ortalar da cabası. Acilen İshak... İlla oynatılacaksa Belkalemle birlikte stoper oynatılsın, böylece yabancı kontenjanımız da açılmış olur.
                              En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 29.09.2014, 09:15.

Yorum

• İleriye çıktıktan sonra dönüşlerde bazen problem yaşıyor ama genel olarak fena değil.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim