Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Nizam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dünyada Uganda da dahil acaba kaçtane bek var hucuma çıkarken durup pas alan . dün kaç defa adam koşsun diye beklediler. hele o hücuma çıkarken çizgideki o saçma sapan çalım denemeleri yokmu halı sahada ki emekli öğretmenlerin çalım ve adam geçme denemeleri gibiydi. İshak varken bu adam neden otnuyor hala bilmiyorum. Evet gayretli çalışkan falan ama kalte bukadar ... Ancak İshak ı dinlendirmek için 1-2 maç oynar başkada bi işe yaramaz ...
    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Geçen seneki sol beklerden bile daha kötü. Neden oynuyor anlamış değilim.
      33# DRAGO GABRIC
      61# IBRAHIMA YATTARA #11
      13# Steve Nash
      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk maçlarda bu sayfada övüp övüp bitirelemeyen Musa şimdi tu kaka olmuş. Musa iyi bek,birkaç maçtır kötü oynamasının nedeni Vahit Hoca'nın hiç rotasyon yapmaması olarak görüyorum ben.Elinde böyle iki iyi bek varken hoca neden rotasyon yapmaz,anlamıyorum.

Yorum

• Musa Nizam

Kötü olduğu yönünde yapılan eleştiriler yanlış ve yersiz bence.

Kötü oynuyor, fakat Emerson,Cech,Keleş vb. gibi adamları cebinden çıkartır derecede oynuyor yine de.

Evet formsuz ve evet kötü oynuyor belki, ama asılacak kesilecek oyuncu değil.
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Musa şuan mevkiisi itibariyle takımın 1 numarası. İshak oyun itibariyle mücadeleci değil ve Musa'dan daha az hücuma çıkıyor. Vahid Hoca herkesin hakkını teslim ediyor.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Musa şuan mevkiisi itibariyle takımın 1 numarası. İshak oyun itibariyle mücadeleci değil ve Musa'dan daha az hücuma çıkıyor. Vahid Hoca herkesin hakkını teslim ediyor.
              O zaman ishaki kim beyenmis kim aldirmis!

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Musa şuan mevkiisi itibariyle takımın 1 numarası. İshak oyun itibariyle mücadeleci değil ve Musa'dan daha az hücuma çıkıyor. Vahid Hoca herkesin hakkını teslim ediyor.
                İshak gerektiği kadar hücuma çıkıyor.. Bu adam bek mi açık mı belli değil..

Sanki 86 isabetli orta kesti de hakediyormuş bir de..

Hücum yönü İshak'tan iyi denildi ya daha neler denilecek hayretle bekliyorum..

Yorum

• 70-75 dakikalık kondisyon ve orta açamaması veya açmaması. İyi bir sol savunmacı ancak tam bir bek değil.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok tatlı da bir çocuk kızamıyorum ki, en düşük kademeli maaş alan memur gibi böyle devlet dairesinde yapacağı işi geçte yapsa kızamazsın, herkes dışarıda yemek yerken o sefer tasından yiyormuş gibi sanki, Allah gönlüne göre versin.
                    Renkdas çok güzel benzetme yapıp, çok güzel yorumlamissin. Musaya bakışimi özetle ifade etmissin resmen bende ayni şeyleri düşünüyorum. Elinden geleni yapıyor çok çabalıyor çokta kotu değil ama dün carkin aksayan dislisi o gibi gözüküyordu. Bosingwa nin kanadina bakiyorsun birde Musa'nın kanadina bu bekse bu ne diyorsun önünde waris olmasına rağmen ofansa katkısı ypk gibiydi...
                    HAMİ_41

Yorum

• dün çok kotydu artık ishak oynamalıııı

Yorum

• Yanılmışız, Musa'dan sol bek olmaz. Stoper için çok daha uygun.

Yorum

• Forumda 10 kişilik heyet çıkaralım onlar kursun kadroyu.Ne kadar artniyetli adamlar var

Yorum

• Kulübede Ishak olduğu için son yıllarda bu takımda benim gördüğüm en iyi sol bek performansı olmasına rağmen begenilmiyor. Yoksa vasati aşağı düştüğü maç yok. Ama bir kaç maç da Ishak i izlemeniz lazım.

Yorum

• Dinlensin...Genelde uzun maratonda faydasi olur.

Stoper oynayabilir bu hafta.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ne oldu buna ayağı mı kırıldı ? ne zaman dönüyor bilgi var mı acaba ? sol stoper olarakta kullanabiliriz kendisini ve eğer tutarsa yatabare yada waris i cardozo nun yanında oynatma şansımız olur.

elimizde ishak ve musa gibi 2 değerli isim var ve sezon başından beri şunları uygun rotasyonda kullanamadık, birisi ofansif diğeri defansif. dinlendir dinlendir rakibe göre sür sahaya, sol bekte bu sene sıkıntı yok 2 tane iyi yerlimiz var diyordum onlarda kayboldu ortadan.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim