dünyada Uganda da dahil acaba kaçtane bek var hucuma çıkarken durup pas alan . dün kaç defa adam koşsun diye beklediler. hele o hücuma çıkarken çizgideki o saçma sapan çalım denemeleri yokmu halı sahada ki emekli öğretmenlerin çalım ve adam geçme denemeleri gibiydi. İshak varken bu adam neden otnuyor hala bilmiyorum. Evet gayretli çalışkan falan ama kalte bukadar ... Ancak İshak ı dinlendirmek için 1-2 maç oynar başkada bi işe yaramaz ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musa Nizam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk maçlarda bu sayfada övüp övüp bitirelemeyen Musa şimdi tu kaka olmuş. Musa iyi bek,birkaç maçtır kötü oynamasının nedeni Vahit Hoca'nın hiç rotasyon yapmaması olarak görüyorum ben.Elinde böyle iki iyi bek varken hoca neden rotasyon yapmaz,anlamıyorum.
Yorum
-
Musa Nizam
Kötü olduğu yönünde yapılan eleştiriler yanlış ve yersiz bence.
Kötü oynuyor, fakat Emerson,Cech,Keleş vb. gibi adamları cebinden çıkartır derecede oynuyor yine de.
Evet formsuz ve evet kötü oynuyor belki, ama asılacak kesilecek oyuncu değil.9 # Osvaldo'
Yorum
-
O zaman ishaki kim beyenmis kim aldirmis!İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMusa şuan mevkiisi itibariyle takımın 1 numarası. İshak oyun itibariyle mücadeleci değil ve Musa'dan daha az hücuma çıkıyor. Vahid Hoca herkesin hakkını teslim ediyor.
Yorum
-
İshak gerektiği kadar hücuma çıkıyor.. Bu adam bek mi açık mı belli değil..İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMusa şuan mevkiisi itibariyle takımın 1 numarası. İshak oyun itibariyle mücadeleci değil ve Musa'dan daha az hücuma çıkıyor. Vahid Hoca herkesin hakkını teslim ediyor.
Sanki 86 isabetli orta kesti de hakediyormuş bir de..
Hücum yönü İshak'tan iyi denildi ya daha neler denilecek hayretle bekliyorum..
Yorum
-
Renkdas çok güzel benzetme yapıp, çok güzel yorumlamissin. Musaya bakışimi özetle ifade etmissin resmen bende ayni şeyleri düşünüyorum. Elinden geleni yapıyor çok çabalıyor çokta kotu değil ama dün carkin aksayan dislisi o gibi gözüküyordu. Bosingwa nin kanadina bakiyorsun birde Musa'nın kanadina bu bekse bu ne diyorsun önünde waris olmasına rağmen ofansa katkısı ypk gibiydi...İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok tatlı da bir çocuk kızamıyorum ki, en düşük kademeli maaş alan memur gibi böyle devlet dairesinde yapacağı işi geçte yapsa kızamazsın, herkes dışarıda yemek yerken o sefer tasından yiyormuş gibi sanki, Allah gönlüne göre versin.HAMİ_41
Yorum
-
ne oldu buna ayağı mı kırıldı ? ne zaman dönüyor bilgi var mı acaba ? sol stoper olarakta kullanabiliriz kendisini ve eğer tutarsa yatabare yada waris i cardozo nun yanında oynatma şansımız olur.
elimizde ishak ve musa gibi 2 değerli isim var ve sezon başından beri şunları uygun rotasyonda kullanamadık, birisi ofansif diğeri defansif. dinlendir dinlendir rakibe göre sür sahaya, sol bekte bu sene sıkıntı yok 2 tane iyi yerlimiz var diyordum onlarda kayboldu ortadan."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum