Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Nizam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine çok kötüydü. Stopermiş gibi hareket ediyor, sol bek olduğunu unutuyor herhalde. İshak varken sol bek oynaması büyük hata. Stoper de denenmeli.

Yorum

• Vasattı.İshak oynamalı
      Dallas Mavericks
      .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Sol taraf otoban oldu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk birkaç maç iyi oynadı gerisi gelmedi.
          .

Yorum

• Gereksiz bir kart aldı daha maçın başlarında. Pozisyonunu kaybetmiş bir oyuncuya tehlikeli bir noktada faul yaparak kart aldı. Bunları çok yapıyor. Yerini çok kaybediyor. Ben hiç beğenmiyorum. Ayrıca boyu da 1.82 olamaz
            TRABZON SPOR

Yorum

• Musa Nizam

İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gereksiz bir kart aldı daha maçın başlarında. Pozisyonunu kaybetmiş bir oyuncuya tehlikeli bir noktada faul yaparak kart aldı. Bunları çok yapıyor. Yerini çok kaybediyor. Ben hiç beğenmiyorum. Ayrıca boyu da 1.82 olamaz

Ya bu hastalık her türk oyuncusunda var gerçekten kafayı yiyeceğim, bilhassa kafa topuna çıkarken kol ile itmeyeceksin rakibi o kadar !!!
              Gel gör ki biri bile anlayamadı bunu !!!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya bu hastalık her türk oyuncusunda var gerçekten kafayı yiyeceğim, bilhassa kafa topuna çıkarken kol ile itmeyeceksin rakibi o kadar !!!
                Gel gör ki biri bile anlayamadı bunu !!!

O futbolcuların genelinde var. Sırtı dönük bir oyuncuya faul yapılmasını aklım almıyor. Hele bunu Trabzonsporlu bir oyuncu yapınca da çıldırıyorum. Birazcık akıl da kullanmalı oyuncular.
                TRABZON SPOR

Yorum

• Musa Nizam

İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O futbolcuların genelinde var. Sırtı dönük bir oyuncuya faul yapılmasını aklım almıyor. Hele bunu Trabzonsporlu bir oyuncu yapınca da çıldırıyorum. Birazcık akıl da kullanmalı oyuncular.

Haklısın da nedense ben bunu türk futbolcularında daha çok görüyorum, milli takımda da öyle. Gerçekten insan hayret ediyor

"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• bindirme yapıyor soldan,teknik olarak okadar yetersizki kendine gelen topu kontrol edip düzeltene kadar rakib takımın defans oyuncuları kademeye giriyor..bu çok büyük bir zaaf bizim için..kendine güvenmediği için topla ne zaman oynasa oyun ya fauelle durdu,yada dışarı çıktı.
                    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Musa'yi begeniyorum
                      sert, hizi yerinde, mücadele ediyor
                      en büyük özelliği ise, baski altinda bile iyi pas yapiyor, paniklemiyor...performansi bana 2011de egemenin solbek oynadigi maclari hatirlatiyor
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Musa'yi begeniyorum
                        sert, hizi yerinde, mücadele ediyor
                        en büyük özelliği ise, baski altinda bile iyi pas yapiyor, paniklemiyor...performansi bana 2011de egemenin solbek oynadigi maclari hatirlatiyor
                        Egemen 2011 de 1 mac solbek oynadi, o da sezonun son maci. Yanlis mi hatirliyorum?
                        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Egemen 2011 de 1 mac solbek oynadi, o da sezonun son maci. Yanlis mi hatirliyorum?
                          evet yanlis
                          bir kac mac oynadi orada
                          Forvete: Tencere Hill
                          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Ben Musa'yi beğeniyorum.stoperlerin sürekli degismesi Musa'yi zaman zaman zor duruma sokuyor.pas yüzdesi yüksek oynuyor,ileri çıkışlari iyi yapiyor.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• kötü oynuyor ama kurt hoca izliyor halen
                              特拉布宗冠軍

Yorum

• Ynt: Musa Nizam

Bu adamı sol bek diye alan kim? Rakip takımlar bunun üstüne oynasa her maç 20 pozisyon bulur. Neyse ki daha farketmemişler.
                                33# DRAGO GABRIC
                                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                                13# Steve Nash
                                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim