cardozo ya verdigi pas son haftalarda izledigim en sacma paslardan birsiydi, (sanirim bu forumda kimse bana hak vermicek ..) ..ama gol oldu .. yahu cok garip bir lig bizim ligimiz ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kevin Constant
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun hoca Constant,Waris ve Yatabare'yi kadroda düşünmüyordu yanlış hatırlamıyorsam ve ayrılmasındaki etkenlerden biri de buydu. Şimdi bakıyoruz Waris gitti,Yatabare gitti o zaman tek sorun Constant mıydı yönetim açısından? Eğer oysa Ersun hoca haklıymış bu konuda.
Yorum
-
Yediğimiz 2. golde, yerleşmemizden tutun adam adama tercihlerimiz bile hatalı. Çok basit bir organizasyona gol yedik. Hasan Kabze'nin sahte ön direk koşusu ve onun yanında ona eşlik eden Aykut ile beraber boşalan kale dibinde rakibin en tehlikeli adamının kafasıyla geldi gol. Bu gol benim için takım olarak yenmiş bir goldür. Constant kadar Şota da hatalıdır.
Penaltı ise arkaya atılan topa adamla birlikte koşan oyuncu Constant, adamın topuk pasına koşan yine Constant ve üstelik arkadan gelip koşu yapıp penaltıyı alan rakibin sağ beki. Bütün bunların sonucu bugün izlediğim çoğu yorumcuya göre penaltı bile olmayan bir müdahale.
Ayrıca bugün Constant Mbia ile aynı olarak %86 pas isabeti ile oynamış.
Belki bir Bosingwa, Cavanda değil ama şuan kadrodaki en iyi sol bek. Bu kadar konsantrasyon eksikliği ve bu hataları olmasaydı zaten burda işi yoktu bu adamın.
He yarın öbür gün yine sapıtmaya başlarsa o başka ama bugün iyi oynuyor.
Ayrıca unutmadan, bize 1 puanı aldıran belki de yıllarca tekrar tekrar izleyeceğimiz Cardozo'nun mükemmel golünün de asistini Constant yaptı.En son Atakan tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 02:34.Més Que Un Club
Yorum
-
linç edilecek bir durum yok. cavanda gibi dinamik bir adam değil ama pas alışverişinde iyi. arada soldan ceza sahasına penetre olup dribling-şut denemesi lazım ama.
çok pasif hücumda. adamı gamsız yapan ise geri dönüşlerinin sahil yürüyüşü tadında olması. hali hazırda defansta ise kolay kolay geçilmiyor ama hücuma çıktığında da geri dönmesi bi hafta sürüyor.
Yorum
-
Yediğimiz golleri öne atmaya gerek yok. Olabilir böyle hatalar. Asıl sorun Constantın o mevkinin gereklerini yerine getirmemesi. Beğenenler ofansif kapasitesini beğeniyor ve uzun zamandır böyle ofansif kaliteli bir bek izlemediklerinden bu yorumu yapıyorlar.
Constant dün gece ilerde başımıza geleceklerin kısa bir fragmanını sundu bizlere.
Akhisarın hemen her atağı onun bölgesini boşaltmasından, pozisyon hatasından geldi. Çok kez Mbia onun ilerde kalışlarında orayı kapamaya gitti. Bi ara zaruri olarak Aykuta bile kaldı bu iş. Gerçi Constantın önünde Erkan ile de oynaması bu konuda dezavantaj.
Velhasılı kelam, şu an takıma en çok zarar verebileceği yerde oynuyor. Asıl yeri Ekicinin mevkisi olmalı. Gerçi Marini de akşam gördükten sonra asıl yeri kulübe artık.Oscar CARDOZO
Yorum
-
Constant gitmek istemediğinden satılamadı. Geçen gün Ersun hoca Lig Tvde Burak Selçuk tayfasının kumarhanedeki görüntüleri üzerine futbolcuların izin günlerinde yaptıkları bizi alakadar etmez dedi. Sorunun batum vs olmadığı buradan da anlaşılabilir.İlk olarak kuzeylive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hoca Constant,Waris ve Yatabare'yi kadroda düşünmüyordu yanlış hatırlamıyorsam ve ayrılmasındaki etkenlerden biri de buydu. Şimdi bakıyoruz Waris gitti,Yatabare gitti o zaman tek sorun Constant mıydı yönetim açısından? Eğer oysa Ersun hoca haklıymış bu konuda.( ゚д゚)
Yorum
-
Samimi ama yetersiz. .Katiliyorum abicim..İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYediğimiz golleri öne atmaya gerek yok. Olabilir böyle hatalar. Asıl sorun Constantın o mevkinin gereklerini yerine getirmemesi. Beğenenler ofansif kapasitesini beğeniyor ve uzun zamandır böyle ofansif kaliteli bir bek izlemediklerinden bu yorumu yapıyorlar.
Constant dün gece ilerde başımıza geleceklerin kısa bir fragmanını sundu bizlere.
Akhisarın hemen her atağı onun bölgesini boşaltmasından, pozisyon hatasından geldi. Çok kez Mbia onun ilerde kalışlarında orayı kapamaya gitti. Bi ara zaruri olarak Aykuta bile kaldı bu iş. Gerçi Constantın önünde Erkan ile de oynaması bu konuda dezavantaj.
Velhasılı kelam, şu an takıma en çok zarar verebileceği yerde oynuyor. Asıl yeri Ekicinin mevkisi olmalı. Gerçi Marini de akşam gördükten sonra asıl yeri kulübe artık.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum