Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevin Constant

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milyon eurolari bedavadan doldurduk cebine
    seni getireninde, alaninda...
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Yeteneğine ihanet eden adam.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sezon öncesi alacağı peşinatı almadan gitmez diye düşünüyorum. Bu iyi ihtimali
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Malouda vol 2

Yorum

• Ben hala ı love you costant pankartındayım ya sen şehirden kimi bulup para verip de pankart bastırttın ya Vallahi akıllı adam demek ki ama oynamıyor işte
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• göreceksiniz, constant ım patlamasını yapacak alexi bile unutturacak burnuna kurban hadi canım
              Kevin Constant Müridleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
              15.08.14

Yorum

• umarım isimli adam alacağız saçmalığı devam etmez

oynamaya niyeti olmayan adam ismi ne olursa olsun çöptür

beğenmediğim fatih atik kadar katkısı olmadı
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• ilk 2 maçı dışında 1 sezon yattı neredeyse...

olmasa da olur

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Yatarak 7 milyon lira alan adam.

Aynı Constant geçen sene 2,3 milyon lira alıyordu Milan'da.

Yorum

• The World Soccer 500 is a list of the 500 most important footballers in the world.
                      "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• Bu sene Sefa ile beraber en sinir olduğum adam. Bir de pankart açmadılar mı Constant için o dakika maçı kapatacaktım misafirler olmasa.

Yorum

• Yok mu Cin, Arab veya Avusturyali bir takim iteleyelim

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok mu Cin, Arab veya Avusturyali bir takim iteleyelim
                            avusturya liginin yarisinin hep beraber bu adamin maasi kadar bütcesi yok

avustralya olacakti o sanirim

okadar uzaklara gitmeye gerek yok
                            genoa, atalanta gibi takimlarin teklifleri var
                            ama bizden aldiginin 3te 1ini alacagindan pek orali degil
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Irkçılık gibi algılamayın ama artık zenci futbolcu almasak diyorum.Ne kadar aldıysak hepsi lakayıt,hepsi sorumsuz herifler çıktı.İyi olanları zaten üst düzey kulüplerde kalıyor bize ancak spor ahlakı,profesyonelliği olmayan oyuncular geliyor.

Almanya,İsveç,İsviçre,Danimarka gibi liglerden takılalım birazda.

Yorum

• Kevin Constant

İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Irkçılık gibi algılamayın ama artık zenci futbolcu almasak diyorum.Ne kadar aldıysak hepsi lakayıt,hepsi sorumsuz herifler çıktı.İyi olanları zaten üst düzey kulüplerde kalıyor bize ancak spor ahlakı,profesyonelliği olmayan oyuncular geliyor.

Almanya,İsveç,İsviçre,Danimarka gibi liglerden takılalım birazda.

Bunun ırkçılık ile hiç bir alakası yok. Ben daha ileri gideyim, zencilerin büyük bir çoğunluğu neden bu kadar rahatlar bir türlü anlamam. Sadece futbolda değil, hayatın içinde de aynılar.

Loading.. %61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim