Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexandru Bourceanu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    avatarındaki kronik dolandırıcıyı yıllardır besledik biraz da bunu besle...
    O dolandırıcının 10'da 1'i kadar iş yapsın öyle konuş

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu maç senin maçın, hadi koçum
      Bence iterek takimdan uzaklastirmaya calisiyor Sota. Gerci adam da aldigi kilolarla yerinden oynamaz olmus. Ha gayret Sota...

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O dolandırıcının 10'da 1'i kadar iş yapsın öyle konuş
        10'da 1'i kadar şans verilmedi daha adama. Şu colmanı savunanlara açık ve net gıcık yapıyorum. Forumun şişirme efsanelerindendir. Üstüne para vererek zar zor yollayabildik bu efsanevi topçuyu. Şu an nerde olduğu da kalitesini özetliyor zaten.
        Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          10'da 1'i kadar şans verilmedi daha adama. Şu colmanı savunanlara açık ve net gıcık yapıyorum. Forumun şişirme efsanelerindendir. Üstüne para vererek zar zor yollayabildik bu efsanevi topçuyu. Şu an nerde olduğu da kalitesini özetliyor zaten.
          Saçma sapan yorumlarını kendine saklayıp az ötede gıcık kapar mısın?

Yorum

• Colman'la Burcu nasıl kıyaslanır
            Allah göz vermiş nerenizle izliyosunuz?

Colman'ın sol ayakkabısı olamaz
            En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 18.08.2015, 23:14.

Yorum

• Selçuk gidince Colman'ı görmüş olduk. İyi oyuncu ama klasik g.amerikalı çok bir artısı yok.
              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 18.08.2015, 23:46.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Saçma sapan yorumlarını kendine saklayıp az ötede gıcık kapar mısın?
                İşine gelmeyince saçma sapan oluyor demi? Mantıklı argümanın varsa konuş, yoksa o aklını kendine sakla.
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Colman'la Burcu nasıl kıyaslanır
                  Allah göz vermiş nerenizle izliyosunuz?

Colman'ın sol ayakkabısı olamaz
                  Arkadaşım öncelikle 2'si farklı tip oyuncu, mevkileri bile ayrı. Colman'ı ben de beğenirdim ama son 2 senesine kadar. Son 2 sene sıçıp sıvamıştır, üstüne para verip zorla göndermişizdir. Benim anlatmak istediğim şu; Bourceanu'ya laf eden Hakan isimli kullanıcı, kendi avatarını son 2 senesi sahtekarlıkla geçen Colman yapmış ve daha vahim olanı Rize'de ki Kıvanç'ı keşke alsak diye iç geçirmiştir. Bourceanu gibi kendini parçalayan, takım için oynayan adamı beğenmeyip, son 2 sene bizimle dalga geçen Colman'ı avatar yapıp üstüne bir de Kıvanç'ı alalım derse bu komik olur.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Komik olan bir şey varsa en son 15 ay önce futbol oynarken izlediği adama Yaya Toure muamelesı yapıp takımı sürükleyeceğini iddia edenlerdir

Komik olan bir şey varsa halı sahada bağlarını koparan adama müthiş profesyonel demektir

Komik olan bir şey varsa ''Kendini parçalayan,takım için oynayan'' diye futbolcu savunmaktır

Kıvanç Karakaş DAHA İYİ futbolcudur nokta

Yorum

Komik olan bir şey varsa en son 15 ay önce futbol oynarken izlediği adama Yaya Toure muamelesı yapıp takımı sürükleyeceğini iddia edenlerdir

Komik olan bir şey varsa halı sahada bağlarını koparan adama müthiş profesyonel demektir

Komik olan bir şey varsa ''Kendini parçalayan,takım için oynayan'' diye futbolcu savunmaktır

Kıvanç disinda ki noktalarda hemfikiriz.
                      Gecen yil kötü oynayan bir takim'da bi nevi parladi Bource.
                      Taraftar, kosan-savasan futbolculari o dönemde pek görmedigi icin bayaa bi sempati duydu Bource'ye.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Komik olan bir şey varsa en son 15 ay önce futbol oynarken izlediği adama Yaya Toure muamelesı yapıp takımı sürükleyeceğini iddia edenlerdir

Kıvanç ve Hürriyet alınsın transfer kapansın.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşım öncelikle 2'si farklı tip oyuncu, mevkileri bile ayrı. Colman'ı ben de beğenirdim ama son 2 senesine kadar. Son 2 sene sıçıp sıvamıştır, üstüne para verip zorla göndermişizdir. Benim anlatmak istediğim şu; Bourceanu'ya laf eden Hakan isimli kullanıcı, kendi avatarını son 2 senesi sahtekarlıkla geçen Colman yapmış ve daha vahim olanı Rize'de ki Kıvanç'ı keşke alsak diye iç geçirmiştir. Bourceanu gibi kendini parçalayan, takım için oynayan adamı beğenmeyip, son 2 sene bizimle dalga geçen Colman'ı avatar yapıp üstüne bir de Kıvanç'ı alalım derse bu komik olur.
                          Valla olanları bilemem ama Borceyle Colman kıyasına gülüyorum

Yorum

• Colman yeteneği olan ve buna ihanet eden sahtekârın tekiydi, yattara gibi..

Loading .. %61

Yorum

• Mbia bu kadar hücuma katılırken yaninda sağlıklı bir Bourceanu is yapar..En azindan hazır olsun dönem dönem sans bulup katki verir..Tek yönlü siradan düz bir topcu oldugunu düşünmüyorum. ..Tek eksiği biraz ağır olmasi..

Yorum

• Bence 8tas macinda oynamali.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim