İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexandru Bourceanu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bence iterek takimdan uzaklastirmaya calisiyor Sota. Gerci adam da aldigi kilolarla yerinden oynamaz olmus. Ha gayret Sota...İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu maç senin maçın, hadi koçum
Yorum
-
10'da 1'i kadar şans verilmedi daha adama. Şu colmanı savunanlara açık ve net gıcık yapıyorum. Forumun şişirme efsanelerindendir. Üstüne para vererek zar zor yollayabildik bu efsanevi topçuyu. Şu an nerde olduğu da kalitesini özetliyor zaten.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO dolandırıcının 10'da 1'i kadar iş yapsın öyle konuşMustafa Yumlu.
Yorum
-
Saçma sapan yorumlarını kendine saklayıp az ötede gıcık kapar mısın?İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10'da 1'i kadar şans verilmedi daha adama. Şu colmanı savunanlara açık ve net gıcık yapıyorum. Forumun şişirme efsanelerindendir. Üstüne para vererek zar zor yollayabildik bu efsanevi topçuyu. Şu an nerde olduğu da kalitesini özetliyor zaten.
Yorum
-
Colman'la Burcu nasıl kıyaslanır
Allah göz vermiş nerenizle izliyosunuz?
Colman'ın sol ayakkabısı olamazEn son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 18.08.2015, 23:14.
Yorum
-
Selçuk gidince Colman'ı görmüş olduk. İyi oyuncu ama klasik g.amerikalı çok bir artısı yok.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 18.08.2015, 23:46."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İşine gelmeyince saçma sapan oluyor demi? Mantıklı argümanın varsa konuş, yoksa o aklını kendine sakla.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaçma sapan yorumlarını kendine saklayıp az ötede gıcık kapar mısın?Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Arkadaşım öncelikle 2'si farklı tip oyuncu, mevkileri bile ayrı. Colman'ı ben de beğenirdim ama son 2 senesine kadar. Son 2 sene sıçıp sıvamıştır, üstüne para verip zorla göndermişizdir. Benim anlatmak istediğim şu; Bourceanu'ya laf eden Hakan isimli kullanıcı, kendi avatarını son 2 senesi sahtekarlıkla geçen Colman yapmış ve daha vahim olanı Rize'de ki Kıvanç'ı keşke alsak diye iç geçirmiştir. Bourceanu gibi kendini parçalayan, takım için oynayan adamı beğenmeyip, son 2 sene bizimle dalga geçen Colman'ı avatar yapıp üstüne bir de Kıvanç'ı alalım derse bu komik olur.İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'la Burcu nasıl kıyaslanır
Allah göz vermiş nerenizle izliyosunuz?
Colman'ın sol ayakkabısı olamazTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Komik olan bir şey varsa en son 15 ay önce futbol oynarken izlediği adama Yaya Toure muamelesı yapıp takımı sürükleyeceğini iddia edenlerdir
Komik olan bir şey varsa halı sahada bağlarını koparan adama müthiş profesyonel demektir
Komik olan bir şey varsa ''Kendini parçalayan,takım için oynayan'' diye futbolcu savunmaktır
Kıvanç Karakaş DAHA İYİ futbolcudur nokta
Yorum
-
Kıvanç disinda ki noktalarda hemfikiriz.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomik olan bir şey varsa en son 15 ay önce futbol oynarken izlediği adama Yaya Toure muamelesı yapıp takımı sürükleyeceğini iddia edenlerdir
Komik olan bir şey varsa halı sahada bağlarını koparan adama müthiş profesyonel demektir
Komik olan bir şey varsa ''Kendini parçalayan,takım için oynayan'' diye futbolcu savunmaktır
Kıvanç Karakaş DAHA İYİ futbolcudur nokta
Gecen yil kötü oynayan bir takim'da bi nevi parladi Bource.
Taraftar, kosan-savasan futbolculari o dönemde pek görmedigi icin bayaa bi sempati duydu Bource'ye.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Kıvanç ve Hürriyet alınsın transfer kapansın.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomik olan bir şey varsa en son 15 ay önce futbol oynarken izlediği adama Yaya Toure muamelesı yapıp takımı sürükleyeceğini iddia edenlerdir
Kıvanç Karakaş DAHA İYİ futbolcudur noktaTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Valla olanları bilemem ama Borceyle Colman kıyasına gülüyorumİlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım öncelikle 2'si farklı tip oyuncu, mevkileri bile ayrı. Colman'ı ben de beğenirdim ama son 2 senesine kadar. Son 2 sene sıçıp sıvamıştır, üstüne para verip zorla göndermişizdir. Benim anlatmak istediğim şu; Bourceanu'ya laf eden Hakan isimli kullanıcı, kendi avatarını son 2 senesi sahtekarlıkla geçen Colman yapmış ve daha vahim olanı Rize'de ki Kıvanç'ı keşke alsak diye iç geçirmiştir. Bourceanu gibi kendini parçalayan, takım için oynayan adamı beğenmeyip, son 2 sene bizimle dalga geçen Colman'ı avatar yapıp üstüne bir de Kıvanç'ı alalım derse bu komik olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum