Satılabilirse satılsın aynı mevkii için ondan daha iyi Mbia ve Aytaç var elimizde.Ama ahlakına diyecek bir şey yok adam gibi adam..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexandru Bourceanu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Salih'in yerine onun kalmasini isterdim alternatif olarak. Fakat Salih'in sag bekte yedek olarak dusunuldugu bir takim ne yazik ki Bource'yi cok rahat harcar. Ekici,M'Bia,Okay,Aytac,Constant,Ozer,Bource yer yer Salih orta sahasi bu sezonu goturur.
Evet eksik ama yetersiz degiller ...9 # Osvaldo'
Yorum
-
Bource'yi kayseri maçında canlı izleme fırsatı bulmuştum, takımdaki en iyi adamdı bosi reisle birlikte bence elde tutulmalı göbekte takıma büyük fayda sağlayacaktır.Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
Yorum
-
bence aytac ıle cok ıyı alternatıf olurlar ozelıkle borceu hamının oldugu sene takımı tek basına toparlamıstı bence gondermemız bıze hıc bır fayda saglamaz helekı hakemlerın bızım bıcılmemıze rahatlıkla yol verdıklerınıde dusunursek haylı haylı kalmalı cunkı bu taraftarın bırlesıp hakemı baskı altına alması ımkansızdan ote ....
bugun ataturk o mezardan cıkar bu bır ıhtımaldır ama bu taraftar bu kafadan vazgecmez cok bellı buTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
aha bu iyiydiİlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi borçe reyiz romence konuşuyor kendi başına takımda 6. Bir grup oluşturuyor romence konuşan olarak..
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum