Takıma bir karakter kattığı ortada..Oyun görüşü,hırsı vs yerinde ama yalnız kaldığında çok ağır kaldığından dolayı sıkıntı yaşıyor..Biraz daha hızlı olsaydı çok iyi olurdu ama o zamanda bizde olmayabilirdi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexandru Bourceanu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Resmen ortasahada tek başına oynuyor. Buna rağmen gayet iyi. Yanına hızlı, çabuk, mücadeleden kaçmayan bir merkezle şahane bir ikili oluşturabilir."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
Yorum
-
Takımın son haftalardaki iyi sayılabilecek görüntüsünü(önceki maçlara nazaran) bu adam sağlıyor. Öncelikle takımın ortalamasından daha fazla koşuyor, pres yapıyor, arkadan top alıp dağıtmaya çalışıyor, duracağı yeri biliyor, takım arkadaşlarına görevlerini hatırlatıyor. Yanında oynayan adamın koşmama veya mücadele etmeme gibi bir lüksü olamaz, insanı zorla futbol oynamaya teşvik eden bir adam.
Yorum
-
Çok yavaş
Genç bir zokorayı bu takımda düşünemiyorum ne oynardı Furman tarzı önlibero lazım bize
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
yavaş dediğin adam takımın en fazla mücadele eden futbolcusu her maç 12bin metre koşuyor.İlk olarak subseven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yavaş
Genç bir zokorayı bu takımda düşünemiyorum ne oynardı Furman tarzı önlibero lazım bize
Yorum
-
İlk olarak subseven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yavaş
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Yanlış anlaşıldı yavaş derken koşu mesafesini demiyorum hücum pres depar ve dripling yok karşısına hızlı bir kanat veya ortasaha gelince anında geçip gidiyor bunu
Yoyo testine sokmak lazım bunu o zaman benim haklılığım veya haksızlığım anlaşılır
İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyavaş dediğin adam takımın en fazla mücadele eden futbolcusu her maç 12bin metre koşuyor.En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 29.04.2014, 14:02.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum