Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexandru Bourceanu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takıma bir karakter kattığı ortada..Oyun görüşü,hırsı vs yerinde ama yalnız kaldığında çok ağır kaldığından dolayı sıkıntı yaşıyor..Biraz daha hızlı olsaydı çok iyi olurdu ama o zamanda bizde olmayabilirdi..

Yorum

• O şut gol değil mi ya ?

Yorum

• son dakikalarda attığı şutu yeter. zokora bizde 150 maç oynamıştır . bizim orta alanımızdan çıktığını görmedim. skora katkı yapmayan oyuncu futbolcu değildir!!

Yorum

• Resmen ortasahada tek başına oynuyor. Buna rağmen gayet iyi. Yanına hızlı, çabuk, mücadeleden kaçmayan bir merkezle şahane bir ikili oluşturabilir.
          "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Orta sahanın Zeki ile beraber savaşçı mücadeleci tarafı olurlar..Yanlarına bir de hayırsız tarzı daha kreatif bir oyuncu gelirse bence 2010 r-11 sezonunun orta sahasını yeniden yakalarız gibime geliyor..Devam Bource,devam..

Yorum

• Çoğu kişinin tahmin ettiği gibi oynuyor.. Savaşıyor, takımı motive ediyor, topun sıkıştığı yerlerde sorumluluk alıp rahatlatıyor... Aynen devam adamım...
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Ilk geldiginde kazik yedigimizi dusunmustum ama son zamanlarda cok iyi oynuyor.. Devamini dilerim

Yorum

• Alex takıma katkı veriyor. Zokoradan kurtardı ya bizi başka bişeyistemem.
                  bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Bende ilk basta kazik yedigimizi dusunenlerdenim.

Sadece kesici ozelligi yok tum mevkideki futbolculara iyi duvar oluyor pas yuzdemiz o gelince baya yukarilara cikti.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Takımın son haftalardaki iyi sayılabilecek görüntüsünü(önceki maçlara nazaran) bu adam sağlıyor. Öncelikle takımın ortalamasından daha fazla koşuyor, pres yapıyor, arkadan top alıp dağıtmaya çalışıyor, duracağı yeri biliyor, takım arkadaşlarına görevlerini hatırlatıyor. Yanında oynayan adamın koşmama veya mücadele etmeme gibi bir lüksü olamaz, insanı zorla futbol oynamaya teşvik eden bir adam.

Yorum

• Çok yavaş Genç bir zokorayı bu takımda düşünemiyorum ne oynardı Furman tarzı önlibero lazım bize
                        Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                        Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                        Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Şu an takımın en iyisi.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak subseven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok yavaş Genç bir zokorayı bu takımda düşünemiyorum ne oynardı Furman tarzı önlibero lazım bize
                            yavaş dediğin adam takımın en fazla mücadele eden futbolcusu her maç 12bin metre koşuyor.

Yorum

• İlk olarak subseven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok yavaş Genç bir zokorayı bu takımda düşünemiyorum ne oynardı Furman tarzı önlibero lazım bize
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Yanlış anlaşıldı yavaş derken koşu mesafesini demiyorum hücum pres depar ve dripling yok karşısına hızlı bir kanat veya ortasaha gelince anında geçip gidiyor bunu Yoyo testine sokmak lazım bunu o zaman benim haklılığım veya haksızlığım anlaşılır
                                İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yavaş dediğin adam takımın en fazla mücadele eden futbolcusu her maç 12bin metre koşuyor.
                                En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 29.04.2014, 14:02.
                                Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                                Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim