Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexandru Bourceanu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düz adam ama en azından sorumluluk almaya çalışıyor,Zokora gibi yalandan pres yapmıyor .Bana kalsa orta sahada topla arası daha iyi olan bir yabancıya yer vermek gerek ama Bourceanu da , eğer yanında hakikaten kaliteli bir orta sahayla oynarsa,daha fazla verim alınabilecek bir futbolcu.

Yorum

• Ben teknik direktör olsam kendisi tipinde bir oyuncuyu mutlaka takımımda bulundururdum. Akarı kokarı olmayan, öyle abartıldığı kadar da düz olmayan bir oyuncu. Ayağına hakim görünüyor, güçlü, kolay yıkılmıyor, hırslı. İki yönlü tabi ki değil ama tamamen tek yönlü bir oyuncu olduğu görüşüne de katılmıyorum.

Yorum

• çok iyi bir oyuncu. yetenekli olmak yetmiyor her zaman. karakterli olmak ve oyunu çok iyi bilmek lazım, öyle futbolculara da ihtiyaç oluyor. sayesinde çabuk oynamaya çalışıyor takım, ortasaha bomboştu o gelmeden önce, rakipp takım çok rahat geliyor, çok rahat şut atıyordu. toparlanmamızı sağladı, özer ve alex gibi çok koşan, dirençli ve bunun üzerine teknik bir oyuncu alırsak, o ortasaha efsane olur.o yüzden paraya hiç acımamak lazım ortasaha konusunda. emin olun hiç pişman olmayız.

Yorum

• Ynt: Alexandru Bourceanu

En azından disiplinli.
          Şimdilik ona bakalım.
          EZANLA BAŞLADI, SELAYLA BİTER..

Yorum

• Alex takıma biraz daha sahiplenebilse sorumlulukları arttırılsa ve yanına gokhan alsanı adam edip yerleştirse taş gibi bir orta sahamız olurdu. Alsan beni hayal kırıklıgına ugrattı. Yusuftan daha etkili olacagını umuyordum hala da umutluyum. Alex iyi oldu takım için.
            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• yarin siftahin var...
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yarin siftahin var...
                Siftahı gsye karşı yapacak

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Siftahı gsye karşı yapacak
                  yarin da yapsin be
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yarin da yapsin be
                    Bursa maçın da asistin siftahını yapsın

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bursa maçın da asistin siftahını yapsın
                      Seni mi kircam. Bu sefer oyle olsun

Yorum

• Bursa maçında kart görmesin yoksa GS maçında havlu atarız...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• düz müz adam takımın her maç neredeyse en çok koşan oyuncusu

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İkinci yarı oyundan düştü ki çok normal bu düşüş. On numaraydı bugün. Seneye takımın kilit oyuncusu olur.

Yorum

• Alexandru Bourceanu

Havadan uzun paslarıyla asistin asistini yapmaya devam ediyor keşke yerden derinlemesine ara paslarını da denese...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• adriandan sonra takimin en iyisiydi
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X