Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 yıllık olsun inşallah. Tekrar hoşgeldin Özer.

Yorum

• Yillik 1.2 milyon eurodan 4 yillik anlasma. Gayet makul. Iki taraf icin de hayirlisi olsun, insallah daha da basarili olur

Yorum

• 1.2 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme. 1.5 milyon euro da bonservis. 6 milyon euro maliyet.. Yazık bu kulübün paralarına.

Ayrıca bu demek oluyor ki seneye Özer yine ilk 11 düşünülüyor. Takıma dördüncülük yolunda başarılar.
        En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 15.05.2015, 14:53.
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• Yabancı kontenjanının serbest kaldığı bir senede 30 yaşına gelmiş yerli bir oyuncunun maliyeti bu kadar olmamalı.
          Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Bugün övenler isteyenler seneye ilk sırada sövenler olacaktır.. Sıkıntı yok görüşürüz

Yorum

• 1.2 milyon euro nedir Allah aşkına ya. Demek dogruymuş 1.5 milyon euro istedigi. Burada arkadaşlar yok istemez Trabzonsporla pazarlık yapmaz diyordu hatırlataym. Ne diyim hayırlısı olsun yinede. İnş parasının hakkını artistlik yaparak degilde sahada savaşarak verir faydalı olarak verir.

Yorum

• ins. hayirli olur
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Özer için şunu demek istiyorum; her şeyin aşırısı zararlı!
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sefa'ya niye bu denli yüklendiniz onu anlamadım?

Umut da bu takımda 10 numara giydi, kimse sırt numarasına takılmadı. 10 numara özel bir numara, giyen oyuncuya göre de ek görevler yükleyen bir numara. Özer'de olunca beklentiyi artırması da gayet doğal.
                    Biz de onu diyoruz işte. Futbolcu forma numarasi ile kiyaslanamaz. Bunu yapan yanlış yapıyordur.

Yorum

• Takımdaki diğer oyuncuların aldığı ücretler ortadayken bu rakamın çok abartılacak bir tarafı yok. Kaldı ki 28-30 yaş arasındaki sözleşmeler futbolcunun para kazanacağı son büyük sözleşmelerdir. Tuhaf olan Özer'in Kasımpaşa'dan 1.5 milyon euro alıyor iddiası. Kasımpaşa rakamları şeffaf olarak açıklamadığı için doğruluğunu bilemiyorum ama o dönemin gazete arşivlerinde çok daha düşüğe imza attığı yazıyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takımdaki diğer oyuncuların aldığı ücretler ortadayken bu rakamın çok abartılacak bir tarafı yok. Kaldı ki 28-30 yaş arasındaki sözleşmeler futbolcunun para kazanacağı son büyük sözleşmelerdir. Tuhaf olan Özer'in Kasımpaşa'dan 1.5 milyon euro alıyor iddiası. Kasımpaşa rakamları şeffaf olarak açıklamadığı için doğruluğunu bilemiyorum ama o dönemin gazete arşivlerinde çok daha düşüğe imza attığı yazıyor...
                        dogru olabilme ihtimali var
                        cünkü özer sikecilerden yaklasik 1 milyon avroya kendisi bonservisini almisdi
                        bu parayida kasimpasa maasina eklemesi dogal
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 900 küsür olsa kimse bişey demezdi. 1 milyon piskolojik sınır.üstüne bir de virgülü ve 2'si var.insanlar kaldıramıyor tabi.gerçekte ise bu paranın nasıl bir şey olduğundan haberim yok. bana kalsa hepsi fazla bunların ama piyasa böyle ne yapalım. zaten ekonomik olarak düzgün yönetilmediğimiz sır değil. oyuncu maaşlarında herhangi bir denge gözetilmiyor. başkanın moduna göre değişebilir.özer mutlu gününde yakalamış başkanı demek ki.

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet
                            yes de fedakarlik yapip imzaladi yazdi

gereginden cok tantana oldu diye düsünüyorum
                            yesde 1.4 milyonluk kontrati vardi gibi seyler yazdi ama kimse düsünmüyorki bu adam kasimpasaya bonservissiz gitti
                            bizse 3 milyona yakin ödemis olacagiz

herkesin kendine göre hakli oldugu var
                            özer gibi tamamlayici oyuncuyu kadroda tutmak dogru, ama tantana yapilmasini yanlis görüyorum
                            Bedava mı verecekler? Böyle hesap olacaksa Kasımpaşa'dan önce sen alaydın bedavaya.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün övenler isteyenler seneye ilk sırada sövenler olacaktır.. Sıkıntı yok görüşürüz
                              Buradayız.. Görüşürüz :-)))))

Yorum

• kasimpasada 1,1 -1,2 - 1,3 - 1,4 - 1,5 milyona sözlesme imzalamisti. her sene 100.000 artarak. yani bu sene dönseydi kasimpasaya 1,5 alcakti evet.

hayirli olsun hem bize hem özere.
                                bu takimda 1,2 den fazla alipta kil kiprdatmiyanlari unuttu taraftar galiba. parasinin hakkini veren 3-4 oyuncudan biri özer.

insallah son maclardaki performansinla devam edersin özerim!
                                2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim