Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol profesörleri toplanmış yine..Hayır işin garibi bu adamların çoğu Ersun Yanal'ın çok çok iyi hoca olduğunu iddia ediyor ama aynı zamanda Özer'in kötü futbolcu olduğunu söylüyor..Bu kadar iyi dediğiniz hoca bu kadar kötü bir futbolcuyu neden devamlı oynatıyor o zaman?Hadi buna bir cevap verin?

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kiralık topçudan kaptan olmaz.Özer kaç maçtır kötü.İzin verin balayına gitsin yeter bıktık biz kahroluyoruz
      Aynen usta yazdıklarına harfiyen katılıyorum.Ya ben anlamıyorum Sayın Başkanımız İbrahim HACIOSMANOĞLU gibi ŞikeBahçe`ye astığı astık kestiği kestik olan bir başkan; Özer HURMACI gibi hem şikeci takımın şike dönemi futbolcusu hem de kiralık olan adama hem 10 Numara + Takım Kaptanlığını nasıl oluyor da layık görüyor.Bu arada bence bonservisi alınmamalı.Karşılaştırmayayım diyorum diyorum ama olmuyor.ĞS`de 10 Numara Sneijder.Allah var 10 Numara gibi 10 Numara. ŞB`de Diego, 8JK`da Olcay olduğuna bakmayın 10 Numara adam Sosa (Onları da çözemedim gerçi Olcay kim 10 Numara kim).Bizde Özer HURMACI. Şaka gibi arkadaşlar... Bu takıma Bryan RUIZ, Manuel Lanzini ya da Younès Belhanda gibi adam lazım.Bence Ruiz olmalı çünkü RUIZ daha çok 2. forvet tipinde bir 10 numara.Ciddi anlamda skor katkısı verebilir.Eğer oyunun akışında da etkili olacak, topu ileriye taşıyacak adam lazım diyorsanız topu ileriye taşıyamıyoruz, pas yapamıyoruz. Bunun için orta saha özellikleri de gelişmiş bir 10 numara lazım. Belhanda ve Lanzini bu tanıma daha uygun adamlar...

Yorum

• Düzenleme : Hatalı Mesaj.
        En son Misafir tarafından düzenlendi; 12.02.2015, 02:18.

Yorum

• acilen bonservisi alinmasi lazim, belli form düsüklügü bu yüzden kaynaklaniyor diye tahmin ediyorum

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Futbol profesörleri toplanmış yine..Hayır işin garibi bu adamların çoğu Ersun Yanal'ın çok çok iyi hoca olduğunu iddia ediyor ama aynı zamanda Özer'in kötü futbolcu olduğunu söylüyor..Bu kadar iyi dediğiniz hoca bu kadar kötü bir futbolcuyu neden devamlı oynatıyor o zaman?Hadi buna bir cevap verin?
            Sefa nasıl oynuyor o zaman. O da mı büyük topçu ?
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• En azından deniyor. Sorumluluk almaya çalışıyor. Kızamıyorum Özer'e. Ekici oyun içi esas sorunumuz bizim. Çok çok verimsiz.
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• müthiş bir düşüş yaşıyor...biran önce toparlanmalı.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Topsuz alanda her şey çok güzelde, o topu alınca yeniden yükleme yapiyor beyni galiba.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Topsuz alanda her şey çok güzelde, o topu alınca yeniden yükleme yapiyor beyni galiba.
                    Sonra doksana asıyor topu

Yorum

• Golden sonra kendine geldi..

Yorum

• Gol atmasına rağmen vasat bir oyuncu. Bu takımda anca yedek olur.
                        Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Ekici'nin hızlı pası sonrası adama faul yapınca cezalı duruma düştü..
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• haftalar sonra iyiydi,gol attığı için demiyorum bunu..Gereksiz top kayıpları yoktu ve sahada güçsüz durmuyordu

Yorum

• Özer Hurmacı

Akıllı bir şekilde sarı kartını temizledi...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• hizli hareket edemiyor. Tempo dusurucu
                                ben oyununu begenmiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim