5 yıllık olsun inşallah. Tekrar hoşgeldin Özer.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
1.2 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme. 1.5 milyon euro da bonservis. 6 milyon euro maliyet.. Yazık bu kulübün paralarına.
Ayrıca bu demek oluyor ki seneye Özer yine ilk 11 düşünülüyor. Takıma dördüncülük yolunda başarılar.En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 15.05.2015, 14:53.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
1.2 milyon euro nedir Allah aşkına ya. Demek dogruymuş 1.5 milyon euro istedigi. Burada arkadaşlar yok istemez Trabzonsporla pazarlık yapmaz diyordu hatırlataym. Ne diyim hayırlısı olsun yinede. İnş parasının hakkını artistlik yaparak degilde sahada savaşarak verir faydalı olarak verir.
Yorum
-
Özer için şunu demek istiyorum; her şeyin aşırısı zararlı!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Özer Hurmacı
Biz de onu diyoruz işte. Futbolcu forma numarasi ile kiyaslanamaz. Bunu yapan yanlış yapıyordur.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa'ya niye bu denli yüklendiniz onu anlamadım?
Umut da bu takımda 10 numara giydi, kimse sırt numarasına takılmadı. 10 numara özel bir numara, giyen oyuncuya göre de ek görevler yükleyen bir numara. Özer'de olunca beklentiyi artırması da gayet doğal.
Yorum
-
Takımdaki diğer oyuncuların aldığı ücretler ortadayken bu rakamın çok abartılacak bir tarafı yok. Kaldı ki 28-30 yaş arasındaki sözleşmeler futbolcunun para kazanacağı son büyük sözleşmelerdir. Tuhaf olan Özer'in Kasımpaşa'dan 1.5 milyon euro alıyor iddiası. Kasımpaşa rakamları şeffaf olarak açıklamadığı için doğruluğunu bilemiyorum ama o dönemin gazete arşivlerinde çok daha düşüğe imza attığı yazıyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
dogru olabilme ihtimali varİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımdaki diğer oyuncuların aldığı ücretler ortadayken bu rakamın çok abartılacak bir tarafı yok. Kaldı ki 28-30 yaş arasındaki sözleşmeler futbolcunun para kazanacağı son büyük sözleşmelerdir. Tuhaf olan Özer'in Kasımpaşa'dan 1.5 milyon euro alıyor iddiası. Kasımpaşa rakamları şeffaf olarak açıklamadığı için doğruluğunu bilemiyorum ama o dönemin gazete arşivlerinde çok daha düşüğe imza attığı yazıyor...
cünkü özer sikecilerden yaklasik 1 milyon avroya kendisi bonservisini almisdi
bu parayida kasimpasa maasina eklemesi dogal"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
900 küsür olsa kimse bişey demezdi. 1 milyon piskolojik sınır.üstüne bir de virgülü ve 2'si var.insanlar kaldıramıyor tabi.gerçekte ise bu paranın nasıl bir şey olduğundan haberim yok. bana kalsa hepsi fazla bunların ama piyasa böyle ne yapalım. zaten ekonomik olarak düzgün yönetilmediğimiz sır değil. oyuncu maaşlarında herhangi bir denge gözetilmiyor. başkanın moduna göre değişebilir.özer mutlu gününde yakalamış başkanı demek ki.
Yorum
-
Özer Hurmacı
Bedava mı verecekler? Böyle hesap olacaksa Kasımpaşa'dan önce sen alaydın bedavaya.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet
yes de fedakarlik yapip imzaladi yazdi
gereginden cok tantana oldu diye düsünüyorum
yesde 1.4 milyonluk kontrati vardi gibi seyler yazdi ama kimse düsünmüyorki bu adam kasimpasaya bonservissiz gitti
bizse 3 milyona yakin ödemis olacagiz
herkesin kendine göre hakli oldugu var
özer gibi tamamlayici oyuncuyu kadroda tutmak dogru, ama tantana yapilmasini yanlis görüyorum
Yorum
-
DEEP BLUE
Buradayız.. Görüşürüz :-)))))İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün övenler isteyenler seneye ilk sırada sövenler olacaktır.. Sıkıntı yok görüşürüz
Yorum
-
kasimpasada 1,1 -1,2 - 1,3 - 1,4 - 1,5 milyona sözlesme imzalamisti. her sene 100.000 artarak. yani bu sene dönseydi kasimpasaya 1,5 alcakti evet.
hayirli olsun hem bize hem özere.
bu takimda 1,2 den fazla alipta kil kiprdatmiyanlari unuttu taraftar galiba. parasinin hakkini veren 3-4 oyuncudan biri özer.
insallah son maclardaki performansinla devam edersin özerim!2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum