12 km aslında futbolun geçirdiği değişimin göstergesi. 1990 yılında belki de hayaldi bu mesafeler. Tebrikler bu arada çok sevindirdiniz bu taraftarı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Burcu--Özerİlk olarak murtabit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyürekten oynadı. gerçekten tebriği hak edecek bir mücadele gösterdi. halinden kaleye bile koysan oynar gibi görünüyor. ama hani merkezde çift yönlü orta saha olarak düşünsek, mehmet'i de modern bir 10 numara olarak kullansak fena olmaz gibi
--Mehmet--
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
İnanılmaz seviyor ve saygı duyuyorum sana Özer. Gerek saha içi kalitenle gerekse geldiğinden bu yana gösterdiğin Trabzonsporluluk duruşunla farklı bir konumdasın benim için.
Allah sakatlık, kaza, bela vermesin bir daha. Sürekli sahada görmek istediğim ilk isimlerden. Umarım şu bonservis olayı da devre arasında hemen halledilir.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Maç sonu yaptığı "Genç kardeşlerimiz de benim çocukluğumda yaptığım gibi Trabzonspor forması giyip gururla gitsin okula" söylemi çok çok hoşuma gitti. Geçmişte bir takım hatalar yapmış olabilir ama o bizden biri
Umarım bi daha sakatlanmazEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 23.11.2014, 12:44.
Yorum
-
Pazartesi burun ameliyatim var. Bakalim ameliyata öyle girmeme izin vereceklermi.
Edit: Seni hiç sevmiyorum süt oğlan. Ama mantıklı laf ettin, aferin.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 23.11.2014, 12:25.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum