Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeteneklerini zaten seneler evvel kanıtlamış bir oyuncu. Bizde de gösterdi topu bildiğini. Fizik olarak ne kadar çabuk hazır olursa o kadar iyi olur bizim için.
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Ragazzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Digerlerine de cuvalla para basiyoruz onlar esek gibi mi kosuyor?
      egemen takimina kendini yarandirmak icin nasil köpek gibi daliyorsa, buda kosacak tabi esek gibi. Dayisinin ahiri degil burasi.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Onur, Olcan ve Emre den sonra takimin gelecekdeki yerli kadrosundaki vazgecilmesi olacaktir, sakatlanmazsa tabi.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• lider karakterli savaşan oyuncu. daha iyisini getiremiyorsak olandan verim almaya çalışmak en iyisi. ha fenerlidir o tarafını bilemem. ne yazık ki etik değerler falan denilecekse de biz onu çoktan gömdük diye hatırlıyorum. şu futbolun içine battığı pisliğe rağmen hala kulübe kilit vurup anahtarlarını da futbol ekabirinin suratına fırlatamamışsak özer konuşulacak bir mevzu değildir.

Yorum

• Re: Özer Hurmacı

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            egemen takimina kendini yarandirmak icin nasil köpek gibi daliyorsa, buda kosacak tabi esek gibi. Dayisinin ahiri degil burasi.
            Bu yorumunu diger basliklarda gormek isteriz o zaman. Sadece Özer icin gecerli degil herhalde soylediklerin.

Birakin bu onyargilari, Fenerliymis degilmis. Bugun Trabzonspor formasını terletiyorsa gerisi boştur. Burak Trabzonsporlu muydu? Egemen Trabzonsprlu muydu? Bunlar da Fenerli, Besiktasli, Galatasarayliydi. Ozer de Fenerliyse Fenerlidir, degilse degildir.
            En son Ragazzo tarafından düzenlendi; 16.02.2014, 00:39.

Yorum

• Iyi oynadi devami gelir insallah futbolu bilen futbolcularin artmasi gerekiyor.

Yorum

• Futbolcu izlemeye ihtiyacım vardı, sayende izledim kardeş... Hep söylüyorum, futbol futbolcuyla oynanır... Sev ya da sevme... Tebrikler.

Yorum

• Futbolu futbol gibi oynayan nadir oyuncularimizdandi dün

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

• Ynt: Özer Hurmacı

Takımın bence en kaliteli yerli oyuncusu fakat kanatta değil ortada oynamalı.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takımın bence en kaliteli yerli oyuncusu fakat kanatta değil ortada oynamalı.
                      Kesinlikle katılıyorum.

Yorum

• Yaninda daha özverili Colmanla 4-4-2 4-4-1-1 e donebiliriz cift yonlu ortasahanin tum ozellikleri mevcut kendisinde..
                        En son Çakıroğlu İhsan tarafından düzenlendi; 16.02.2014, 21:55.
                        aynen aynen

Yorum

• maclari izlememeye sebeb olan transfer, iho sende mide varmi. tamamen bittin bu transferle gözümde, taraftarinla alay ediyorsun ama daha dur.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Ben de ortada oynaması gerektiğini düşünüyorum. Edriyın hımbılıyla uğraşmaya hiç gerek yok.

Olcan, Özer, Onur, Emre başka yok.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• 10-11 sampiyonu kim sorusuna yanit verdimi?
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Fesuphanallah ya...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim