Saçmalamanin dibine vuruluyor başlıkta yahu. Sahadaki performansına bakmadan İşkembeden salliyorsunuz. Bu adam futbolcudur yahu, bu işten para kazanıyor. Söylediğiniz mantık taraftar ve başkan için geçerlidir, teknik direktör ve futbolcunun görevi sahada dır.
En son Yaşar tarafından düzenlendi; 17.02.2014, 16:05.
geçen sene Kasımpaşa'da 27 maçta ilk 11 oynadı Özer...
busene kasimpasada kac mac oynamis?
ondan onceki sezon sikebahcede kac mac oynamis?
daha onceki sezonlarda ankarasporda kac mac oynamis onlarida yaziversen renktas?
özeri alıp önlibero yapabilirmiyiz diye düşünüyordum, o kadar kalitesiz bir takım ki, ortasahanın her yerinde oynar şuan.bu tip top saklayan pas yapan gerektiğinde topla adam geçen ve ikili mücadeleye girebilecek bir kaç oyuncuya daha ihitiyacımız var.
* İyi mi oynuyor ? Kaybedenler kulubünün en ünlü oyuncusuna resmen boşa para verildi, yazık gerçekten yazık...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
3 aydır maç yapmadığı için form tutması en az 1 ayı bulur diyordum ama beni fazlasıyla şaşırttı Özer.Demek ki kendini çok iyi hazırlamış bu dönemde.Bu bile fazlasıyla saygıyı hakediyor.Zaten her türlü bu takımın değişmezi olur diye düşünüyordum gelmeden önce.Bugün Mancini'nin elinde olsun Selçuk'u keser,Özer'i oynatır gsde.Çünkü yetenek olarak bakarsan Selçuk'dan daha iyi bir adam.Tamamen buradaki performansı ve gsdeki ilk sene oynadığı oyun yüzünden adamı Xavi yaptılar başımıza ama uzun süredir hiçbir şey oynadığı yok adamın
Yorum