Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftar turnusolu oldun be özer

Yorum

• Saçmalamanin dibine vuruluyor başlıkta yahu. Sahadaki performansına bakmadan İşkembeden salliyorsunuz. Bu adam futbolcudur yahu, bu işten para kazanıyor. Söylediğiniz mantık taraftar ve başkan için geçerlidir, teknik direktör ve futbolcunun görevi sahada dır.
      En son Yaşar tarafından düzenlendi; 17.02.2014, 16:05.

Yorum

• ula stichus milleti daha da aydinlatabilseydin madem biliyordun iho nun ne mal oldugunu yaygara cikarsaydin. ah ah, durusunu sevdigimin hacioglusu
        En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 17.02.2014, 16:04.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Çok da umutlu değilim açıkçası. Bir kaç hafta oynar sonra o da sıradanlaşır. Kilit oyuncu olmaz.
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• ozerı ankara spordan berı takıp ederım yeteneklı bır cocuk ama ınsallah soner gıbı olmaz..
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• ozeri begenenler fazla umutlenmeyin
              sakatliga oldukca meyilli topcu
              senede 15 mac oynarsa opun basinizi ustune koyun

Yorum

• İlk olarak batuhan249 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ozeri begenenler fazla umutlenmeyin
                sakatliga oldukca meyilli topcu
                senede 15 mac oynarsa opun basinizi ustune koyun
                geçen sene Kasımpaşa'da 27 maçta ilk 11 oynadı Özer...

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  geçen sene Kasımpaşa'da 27 maçta ilk 11 oynadı Özer...
                  busene kasimpasada kac mac oynamis?
                  ondan onceki sezon sikebahcede kac mac oynamis?
                  daha onceki sezonlarda ankarasporda kac mac oynamis onlarida yaziversen renktas?

Yorum

• AW: Özer Hurmacı

İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    10-11 sampiyonu kim sorusuna yanit verdimi?
                    "Uydurma delillerle başkanımızı içeri aldılar, onun için savaşacağız, mırın kırın salya sümük zırt bırt" en son bunu demişti...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Uydurma delillerle başkanımızı içeri aldılar, onun için savaşacağız, mırın kırın salya sümük zırt bırt" en son bunu demişti...

Mra veya Hami Sike konusunda ne gibi aciklamalarda bulundu acaba ???? Ben mi kacirdim yoksa????
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• özeri alıp önlibero yapabilirmiyiz diye düşünüyordum, o kadar kalitesiz bir takım ki, ortasahanın her yerinde oynar şuan.bu tip top saklayan pas yapan gerektiğinde topla adam geçen ve ikili mücadeleye girebilecek bir kaç oyuncuya daha ihitiyacımız var.

Yorum

• AW: Özer Hurmacı

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mra veya Hami Sike konusunda ne gibi aciklamalarda bulundu acaba ???? Ben mi kacirdim yoksa????
                          O şikeci deyyuz için savaşacağız demediklerinin garantisini verebilirim.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• * İyi mi oynuyor ? Kaybedenler kulubünün en ünlü oyuncusuna resmen boşa para verildi, yazık gerçekten yazık...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• potansiyel var çok çalışırsa formayı çıkarmaz

Yorum

• 3 aydır maç yapmadığı için form tutması en az 1 ayı bulur diyordum ama beni fazlasıyla şaşırttı Özer.Demek ki kendini çok iyi hazırlamış bu dönemde.Bu bile fazlasıyla saygıyı hakediyor.Zaten her türlü bu takımın değişmezi olur diye düşünüyordum gelmeden önce.Bugün Mancini'nin elinde olsun Selçuk'u keser,Özer'i oynatır gsde.Çünkü yetenek olarak bakarsan Selçuk'dan daha iyi bir adam.Tamamen buradaki performansı ve gsdeki ilk sene oynadığı oyun yüzünden adamı Xavi yaptılar başımıza ama uzun süredir hiçbir şey oynadığı yok adamın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim