Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tövbe estağfurullah sanki kendi kendine sakatlandı adam!Burak'ın hakemin önünde yaptığı hareketi görmediniz mi?Her oyuncu sakatlanabilir böyle bir pozisyonda,yapmayın yahu

Yorum

• Ynt: Özer Hurmacı

Sakatlıktan yeni çıktı diye sevinirken lazımmış gibi yine sakatlandı.

Yorum

• Özer maç kadrosuna alindi inşallah oynarda yenme ihtimalimiz olur.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• yetenekli olsada bence oyun bilgisi ve zekası çok iyi değil.hızlı düşünemiyor.ayağında topu çok tutuyor.çalım atma sevdası hat safhada.bence adrianın yedeği olur gelecek sezon.
          TEKKEBALL

Yorum

• İSTER kabul edın ıster etmeyın bu sezon lıgı 4. bıtırdıysek eger sebebı ozer ve borceneudur.. ortaha saha dırencımızı ıkı katına cıkaran bu oyuncularımız sayesınde dırekden donduk.. ınsallah bundan sonra verımlı oyuncular ıle calısmaya devamn ederız
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Gelecek sene bu ligin tozunu attıracak.O çok övdükleri ortasaha oyuncularından kat be kat yetenekli olduğunu herkes kabul edecek bu ülkede.Bugün Özer Hurmacı stilinde,fit bir adamı bu ülkeye 10 milyon euro'ya bile getiremezsin.Yaşadığı şanssızlıklar olmasa veya şikecilerin eline düşmese bugün çok farklı yerlerde olacaktı Özer.

Adamlar yetenekli oyuncu öğütme fabrikası çünkü.Alın size son örnek,koskoca Roma Salih Uçan'ı istiyor aylardır ama bunlar yüzüne bile bakmıyorlar çocuğun.Misal Serdar Kesimal milli takım stoperiydi ama şu anda ne hale geldi.Bunlar böyle çünkü,önce almak için herşeyi yaparlar,ama sonra suratlarına bile bakmazlar bu çocukların.Burak Yılmaz,Olcan Adın gibi örnekleri de unutmayalım

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yetenekli olsada bence oyun bilgisi ve zekası çok iyi değil.hızlı düşünemiyor.ayağında topu çok tutuyor.çalım atma sevdası hat safhada.bence adrianın yedeği olur gelecek sezon.
                Fit,sağlıklı bir Özer Hurmacı burada asla yedek kalmaz.Ben bunu devre arasında insanlar niye Özer'i alıyoruz dediğinde bile söylüyordum.En fazla 3-4 maç yedek kalır,sonra da formayı alıp kimseye vermez demiştim ve bunda da yanılmadım zaten.3-4 maçı da 3 aydır maç yapmadığı için demiştim ama buna bile gerek bırakmadı Özer,ikinci maçından itibaren değişmezi oldu takımın.Ve yine söylüyorum Özer seneye bu takımın değil,bu ligin yıldızı olacak.Herkes de görecek bunu...

Yorum

• Babanida sevmezdim sütoglan.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Özer seneye salla şu ligi. Senin attıgın golle şikecileri yendigimiz günleri gorelim inşallah.
                    bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Özer seneye salla şu ligi. Senin attıgın golle şikecileri yendigimiz günleri gorelim inşallah.
                      İnşallah,inşallah!O da eminim en çok bunlara gol atmak istiyordur.Çocuğun 3 senesini heba ettiler çünkü,en sonunda Özer kendi cebinden 1 milyon euro'ya yakın para verdi bunlardan kurtulmak için.Yoksa yine bırakmıyorlardı,sözleşmeni uzatıp,1 sene kiraya verelim,sonra dön dediler ama Özer adeta s..tiri çekti bunlara

Yorum

• Sakatlık olayları tekrar başını yakmazsa seneye büyük umutlar besliyorum kendisi ile ilgili.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Özer Hurmacı ‏@OzerHurmaci18 6 sa. @tekke_fatih keşke birlikte oynama şansına sahip olsayıdm dediğim tek futbocudur Fatih Sultan Tekke.61

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Özer Hurmacı ‏@OzerHurmaci18 6 sa. @tekke_fatih keşke birlikte oynama şansına sahip olsayıdm dediğim tek futbocudur Fatih Sultan Tekke.61

Iyiymis, ben italyadaki juventus macinda samimiyetine inandim bu cocugun, "fener senin s.k.ni yesin" diye tezahurat yaptigimizda yüzündeki hirsli ifade ve armayi koparircasina öpmesi bana yetti.

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Yeni sezonda o Adrian'a forma gosterme be Ozer...

Yorum

• Özer Hurmacı Ankaraspor'da oynadığı dönemde bizi tercih etse şu anda çok daha değişik konumda olabilirdi
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim