Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç beğenmiyorum seni öz evlat.
    diğerlerinden farklı...öteki...
    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Kardeşim... Çok kaçak oynuyorsun... Bugün olmadı. Basmaktan çekindiğin sürece de olmayacak gibi... Uzun zamandır ikili mücadele kazandığını görmedim. Kazanacağın adama yöneldiğini de
      "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• yahu neden rezilmiş ? rezil olacak ne yapmış sahada ? ilk yarı takımın en çok koşanıydı.çok iyi alan kapattı.shota'nın oynatmaya çalıştığı kompakt yapının başrollerinden.bitirsenize artık şu önyargılarınızı.adamda bariz moral bozukluğu var.maç öncesi, maç sırası, oyundan çıkarken...zarar veriyorsunuz ön yargılarınız uğruna bu takıma.
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Hep ayni seyi söyledim. .Mükemmel otesi alternatif olur..

Yorum

• Asla ilk 11 oyuncusu değil
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• dün fazla etki gösteremedi. görevini yerine getirdi. esas iyi olmasi gereken maclar bizim rakip 11 kisi defans yaptiginda.
              tekrarliyorum arkasinda ekici mbia ikilisi ile ortasahamiz cok can yakacak. okay gibi bir alternatifte hertürlü ilk onbiri zorlar.

dün sefa girdi özerin yerine mesela. bi olumlu hareketi yok. onun icin bosuna özer anca yedek olur demeyin. alternatifi yok bu kadroda.
              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Sıfır etki.
                Hamiş

Yorum

• koşmayla topçu olunsaydı. usain bold şuan gelmiş geçmiş en iyi futbolcuydu. hücum oyuncusu bu adam ! golü yok asisti yok ? yok ama koşuyor. koşuyorsa tamam
                  lay lay lay

Yorum

• Toparla kendini. Senin kaliten bu değil.
                    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Doğuştan yedek
                      8. Kuşatma

Yorum

• özer'e skora etki yapmıyor demek nankörlüktür.geçen sene bu konuda oldukça geliştirdi kendisini.rabotnicki maçında 3 tane %100 lük alda at ortası yaptı.defansa yaptığı katkı ortada.ama siz istatistik taraftarlığı yaptığınız sürece özer'in defansif yönünü de körelteceksiniz.
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• özerden alışıldık bir büyük maç performansı..

adam o kadar kendini biliyor ki, 11 kişiye karşı oynadığı oyun ile 10 kişiye karşı oynadığı oyun arasında gram fark yok

allahtan bu çıktı, erkan ortaya geldi de maçı kazandık.

not: çok koşuyor, öyle böyle değil

Yorum

• Yakinda takimdan ayrilman dilegi ile. Takima yakismayan tek kisi sen kaldin heralde

Yorum

• Bir futbolcu her maçta öne çıkacak diye bir şey yok. Arka planda güzel işler yapıyor bence. Ekici dönünce onunla değişmeli oynar bence. Küstürmemeli. Takımı sahiplenen lider yerli özelliği olduğunu düşünüyorum. Yabancı futbolcularla iletşim kurabilen yerlinin yerlisi olduğunu da göz önünde bulunduralım. Bordo maviyi giydiği sürece elimizdeki adamları yerlere vurmayalım. Bunlar bize bişey kazandırmaz. Başarıya götürecek yolda 18 dışında kalan oyuncuya bile ihtiyacımız olacaktır zaman zaman. Başarılar Özer.
                              Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

• .....
                                En son Antonio tarafından düzenlendi; 23.08.2015, 14:38.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim