Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim duymak istediklerimizi yemediği için söyleyemedi. Yoksa azizi kızar, ağzına biber sürerdi. Sizin duymak istediklerinizi söyledi ne mutlu size.
    :mad:

Yorum

• Özer'in bu takıma gelmesini istemiyordum. Özellikle şike olayları sonrası verdiği röportaj yüzünden. Ama bugünkü demeçleri bendeki antipatiyi biraz dağıttı. Özer çıkıpta 2010 2011 şampiyonu Trabzonspor deseydi bu bana samimi gelmeyecekti ve eminim Özer benim gözümde iyice antipatikleşecekti. Adam doğru düzgün konuştu , başkanın yaptıklarını televizyondan öğrendik kısmı çok hoşuma gitti Özer'i tam olarak kabullenememiş olsamda fenerlilerin Özer'e saldırması onu savunmam için yeterli bir sebep artık.. Söylemeden edemeyeceğim sen 1996da bizimle ağlamıştın ya Özer , biz birde 2011de ağladık.
      Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• bunu mu transfer ettik yazıklar olsun

En son The Legend tarafından düzenlendi; 31.01.2014, 20:22.
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

• bu ozer kisisi geldikten sonra diger sikecilere de yol acilmis oldu.

mesela, ibrahim akin.. bildigim kadariyla Trabzonlu,

ana tarafindan Trabzonlu olan hirsizlarda gelsin ... emre, bulent uygun

hatta fener yoneticisi Trabzonlu omer temelli de gelsin... durus ayaklar altinda nasilsa. nerede Trabzonluluga yaslanan ama mazisinde istanbula yaltaklanan varsa hepsi alinsin.

Yorum

• benim agzimdan hic fenerliyim dedigimi duydunuz muymus.

sukut ikrardan gelir sozunu duyduk.. o vakit tekzip ettin mi ? etmediysen , simdi damarlarimi kesseniz bordo mavi akar kolpalarinin bir degeri yok.

Yorum

• hadi bunlari tekzip edemedi, kendi sehrinin insanina pontuslu, pontussporlu diyen serefsiz namussuzlara " agalar ben de Trabzonluyum , ayip oluyor " da mi diyemedi..

simdi 900.000 papele imzayi atinca mi Trabzonlulugu tavan yapti? Allah o parayi huzurla yemeyi nasip etmesin sana ve seni her yere pazarlayan fener yalamasi dayina

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence doğru konuştu. Sizin duymak istediklerinizi söyleseydi ne olacaktı ki?
                Dönek-yalaka vs. bunun gibi kelimeler kullanacaklar ne diyecekler başka.

Yorum

• Twitter'da fenerliler de yağdırıyor kendisine şimdi.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Fb maçında 1 gol atsa şunlara ne güzel olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• En azindan "Yargitay ve CAS'in kararlari ortada, benim birsey dememe gerek var mi? diyebilirdi. Aciyorum su adama verilecek olan paraya. Bu adami icime sindirmem mümkün degil.

..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ulan ozer sende bu takimda forma giydin ya
                        Soyleyecek soz bulamiyorum valla.
                        Seni ve dayini hic sevmedim sut oglan.

Yorum

• verdigi cevaba bak. o cevaptan sonra sana burda ekmek yok diyip git dyiebilecek bir yönetici olsaydi keske ama nerdeee. zaten gelmesi bir baska skandal

Yorum

• Rahmetli Kemal Sunal'ın İnek Şaban adlı filminde Galatasaray ve Fenerbahçe arasında mekik dokuyan kaleci Bülent'in replikleri vardı hani..

Damarımı kesseniz sarı lacivert,
                            Damarımı kesseniz sarı kırmızı akar vs.

Böyle bir şey bekleniyordu heralde..!

Yorum

• okudugunuz her habere ınanma alıskanlıgınız ne zamandan beri var ??? ısyankar olma yada dık baslı olma huyunuzu anlayabılıyorum cunkı bende oyleyım ama bodozlama, dusunmeden ısyan etmekde neyın nesıdır .?? trabzonspor bır oyuncu transfer etmıs trabzonlu yada degıl ne fark eder ?? trabzonsporlu yada degıl ne fark eder ?? cocugu alan almıs bu saatden sonra ben suyum dese ne olur demese ne olur ??? burak yılmaz ılk geldıgınde yazdıklarınızı hatırlayın birde gıderken yazdıklarınızı hatırlayın... sıke olayları sızın pısıkolojınızı bozmus ne dusundugunuzun bıle farkında degılsınız...

oyuncu oynuyorsa gorevını yerıne getırıyorsa bu yazdıklarınızı unutacaksınız oyuzden gerılmeye ve germeye gerek yok...

UNUTMADAN HERSEYIN ENB IYISINI SADACE KENDIMIZIN BILIYOR OLMA IHTIMALI HIC YOK oyuzden az dusunun ve futbolcularla ugrasmak yerıne bu taraftarı nasıl bır araya getırırızı dusunun bu sıke olayları bu taraftarı bır araya getıemezse baska hıc bır zaman bır araya gelemeyız
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Suç sende değil seni Trabzonspor'a layık görenlerde.

Birilier çıkmış kı.ından bir şeyler uydurmuş diyebiliyor, cesaret edebiliyor; başkanımız için elimizi taşın altına koymalıyız diyebiliyor; gerekirse 2 yıl bedava oynarım demeye cesaret edip Trabzonspor'un davasına cephe alabiliyor ama şampiyon Trabzonspor diyemiyor. Neden? fblilieri kırmaktan, Aziz'i üzmekten korktuğu için mi? DÜşman kazanmaktan mı? Nedir olayı bu herifin? Ko.uşum böyle Trabzonsporlu'luğa hiç kusura bakmayın.

Adam üstelik daha da ileri gidip yüzümüze baka baka çıkacak karara hepimiz saygılı olmalıyız diye de bize kendi çöplüğümüzde ahkam kesiyor sizler de burda daha ne desin, n'olmuş ki diyorsunuz ya vallaha bravo. Yani her şeye rağmen federasyon hayır dese saygı duyucaz he mi ! Neyden bahsediyorsun sen Özer efendi bizler bu dediğini kabul etmediğimiz, aklama kurullarını kabul etmediğimiz için 2.5 yıldır savaşıyoruz sen neyin kafasını yaşıyorsun; sizler bu adamı nasıl alkışlıyorsunuz!?
                                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim