Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Suç sende değil seni Trabzonspor'a layık görenlerde.

Birilier çıkmış kı.ından bir şeyler uydurmuş diyebiliyor, cesaret edebiliyor; başkanımız için elimizi taşın altına koymalıyız diyebiliyor; gerekirse 2 yıl bedava oynarım demeye cesaret edip Trabzonspor'un davasına cephe alabiliyor ama şampiyon Trabzonspor diyemiyor. Neden? fblilieri kırmaktan, Aziz'i üzmekten korktuğu için mi? DÜşman kazanmaktan mı? Nedir olayı bu herifin? Ko.uşum böyle Trabzonsporlu'luğa hiç kusura bakmayın.

Adam üstelik daha da ileri gidip yüzümüze baka baka çıkacak karara hepimiz saygılı olmalıyız diye de bize kendi çöplüğümüzde ahkam kesiyor sizler de burda daha ne desin, n'olmuş ki diyorsunuz ya vallaha bravo. Yani her şeye rağmen federasyon hayır dese saygı duyucaz he mi ! Neyden bahsediyorsun sen Özer efendi bizler bu dediğini kabul etmediğimiz, aklama kurullarını kabul etmediğimiz için 2.5 yıldır savaşıyoruz sen neyin kafasını yaşıyorsun; sizler bu adamı nasıl alkışlıyorsunuz!?

abi neyin Trabzonsporlusu .. sira topcusu kivamina gelince Trabzonlu - Trabzonsporlu ayagina kendisini saglam bir paraya Trabzonspora yamayan bir sike bulasigi- sike artigi Nuh'un Ankara Duduk Makarnasi..

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      okudugunuz her habere ınanma alıskanlıgınız ne zamandan beri var ??? ısyankar olma yada dık baslı olma huyunuzu anlayabılıyorum cunkı bende oyleyım ama bodozlama, dusunmeden ısyan etmekde neyın nesıdır .?? trabzonspor bır oyuncu transfer etmıs trabzonlu yada degıl ne fark eder ?? trabzonsporlu yada degıl ne fark eder ?? cocugu alan almıs bu saatden sonra ben suyum dese ne olur demese ne olur ??? burak yılmaz ılk geldıgınde yazdıklarınızı hatırlayın birde gıderken yazdıklarınızı hatırlayın... sıke olayları sızın pısıkolojınızı bozmus ne dusundugunuzun bıle farkında degılsınız...

oyuncu oynuyorsa gorevını yerıne getırıyorsa bu yazdıklarınızı unutacaksınız oyuzden gerılmeye ve germeye gerek yok...

UNUTMADAN HERSEYIN ENB IYISINI SADACE KENDIMIZIN BILIYOR OLMA IHTIMALI HIC YOK oyuzden az dusunun ve futbolcularla ugrasmak yerıne bu taraftarı nasıl bır araya getırırızı dusunun bu sıke olayları bu taraftarı bır araya getıemezse baska hıc bır zaman bır araya gelemeyız

Ben kendi adima herseyin en iyisini bildigimi iddaa etmem ki bunu eden bir kisi hicbirsey bilmiyor demektir ama bu demek degil ki insanlar fikirlerini belirtmesin.. son zamanlarda bu "UNUTMADAN HERSEYIN ENB IYISINI SADACE KENDIMIZIN BILIYOR OLMA IHTIMALI HIC YOK " gibi baskalarinin fikirlerini degersizlestirmek icin dile getirilen argumanlar moda oldu.. ne yapalim bu sayfalarda her Trabzonluyum Trabzonsporluyum diyeni ilah ve Trabzonsporluluk iceren her soylemi dogma olarak kabul edip , susalim mi ?

Bu adami benimsemiyorum , sike bulasigi - sike artigi bir sahsin sevdigim takimin formasini hemde haketmeyecegi tutarlari alarak giymesini hazemedemiyorum , istemiyorum , benimsemiyorum.. zorunda miyim ?? Deger yargilarim sizinkiler ile ayni olmak zorunda mi ? Neyin dayatmasini yapiyorsunuz bende bunu anlamiyorum.. Benimsiyor , icine sindiriyormusun ,, o zaman avucun patlaya kadar alkisla, formasini al, fan kulubune uye ol, sanal alemde takip et, hatta abart resmini kalbine dovme yaptir vs ama bu sahistan tiksinen insanlara lutfen bir zahmet ne hissetmesi - ne dusunmesi gerektigi konusunda yol gosterip akil vermeyin... herkesin akli , fikri kendine yeter.

neymis iyi futbolcuymus.. bircok kisi icin futbol sadece topun cizgiyi gecmesi olabilir ama benim icin oyle degil. ben Trabzonsporluluga baska degerler de atfediyorum ve boyle sike artiginin bu takimin formasini giyecek olmasinda dolayi ise muthis bir uzuntu ve utanc duyuyorum..

Durusu ve vizyonu olan bir adam 2010-2011 yilinda o formayi giymis bir adami degil Trabzonlu ozer, messi olsa almazdi..
      semih mama muhabbetleri yaparken , alex haril haril brezilyalilar ile sike icin is kotarirken , hatta takimin gtu bklu tercumani bile sike icin ari gibi calisirken bu adamin masum olduguna neden inanayim? ne bileyim onun bu islerden haber olmadigini ?? o kadronun hocasindan malzemecisine kadar ne mal oldugu belliyken bu sike bulasigi - sike artigi bir adamin Trabzonsporda oynama kriterinin Trabzonsporlu olma sömürüsü olmasini neden destekleyeyim ?
      En son ESER tarafından düzenlendi; 01.02.2014, 11:30.

Yorum

• Arkadaşlar meselenin futbol/futbolcu meselesi değil duruş, ilke, misyon meselesi olduğu gerçeğini kaçırıyorlar. İlkesi olmayan, duruşu olmayan, misyonuna bağlı olmayan Trabzonspor'un sistemdeki diğerlerinden farkı kalmayacağı gibi kaybolup sıradan Anadolu(!) takımı olmaya da mahkum oluruz.
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• özer basın toplantısında çok güzel konuştu zaten ne konuşsa bizim taraftar sıcak bakmayacak özere damarımı kessen bordo mavi akar dese yalaka denilecek...
          onun için özercim fuboluna bak bizim çok bilmiş taraftar burak veya engin geldiğindede aynı tepkiyi vermişti !
          & ONUR RECEP KIVRAK &
          ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            özer basın toplantısında çok güzel konuştu zaten ne konuşsa bizim taraftar sıcak bakmayacak özere damarımı kessen bordo mavi akar dese yalaka denilecek...
            onun için özercim fuboluna bak bizim çok bilmiş taraftar burak veya engin geldiğindede aynı tepkiyi vermişti !

ozerin futbolculugunu elestiren mi oldu da elestirenler iyi futbol oynayinca doneklik edecek ?

once insanlarin neyi elestirdigini anla, yada anlamaya calis . ondan sonra gelecek hakkinda kehanetlerde bulun bence

Yorum

• boyle mideye sahip bir kitleyi de bu ulkede ancak bu kadar sallarlar. git hirsiz takimin hirsiz kadrosundan oyuncu al , havaalaninda omuzlara al , sonra cik sike magduriyeti savun. ilke , durus, vizyon sifir bile degil..
              En son ESER tarafından düzenlendi; 01.02.2014, 12:24.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                FBTV - 27 Şubat 2012 Özer Hurmacı Röportajı:"Bizim bu dava sürecinde birileri çıkmış kafalarına göre bir şey hazırlamış"
                Bu röpörtajı sonuna kadar izledim, bir insan delikanlıysa dün ki imza da da çıkıp "aziz başkan suçsuzdu ona destek vermek için sahada gücümüzü gösterdik, şike yok hepsi uydurma" derdi. Öyle kaçamak cevaplar vermezdi.

Ya bu algı nedir Allah aşkına yok şike var derse dönek olacakmış yalaka olacakmış, doğru konuşmak ne zaman yalakalık oldu, çıkarsın insan gibi dersin ki arkadaş o sezon ben o takımdaydım, bunlar yapılmış, her şey ortada, o gün bilmeden konuştum, özür dilerim, dersin madalyanı atarsın gelir oynarsın, hiç süslü cümlelere gerek yok.

O her şeyimizi çalanlara verilen madalyayı evinde saklıyor bu kansız, bunun başka bir açıklaması yok arkadaş yok akla mantığa kalbe hiç bir şeye sığmıyor mantığı yok bu işin bu yaşadıklarımızın mantıkla alakası yok, zıvanadan çıkıyorum, umarım forma yüzü göremez, mutlu olamaz, yüzü gülmez.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Amin
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    boyle mideye sahip bir kitleyi de bu ulkede ancak bu kadar sallarlar. git hirsiz takimin hirsiz kadrosundan oyuncu al , havaalaninda omuzlara al , sonra cik sike magduriyeti savun. ilke , durus, vizyon sifir bile degil..
                    İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu röpörtajı sonuna kadar izledim, bir insan delikanlıysa dün ki imza da da çıkıp "aziz başkan suçsuzdu ona destek vermek için sahada gücümüzü gösterdik, şike yok hepsi uydurma" derdi. Öyle kaçamak cevaplar vermezdi.

Ya bu algı nedir Allah aşkına yok şike var derse dönek olacakmış yalaka olacakmış, doğru konuşmak ne zaman yalakalık oldu, çıkarsın insan gibi dersin ki arkadaş o sezon ben o takımdaydım, bunlar yapılmış, her şey ortada, o gün bilmeden konuştum, özür dilerim, dersin madalyanı atarsın gelir oynarsın, hiç süslü cümlelere gerek yok.

O her şeyimizi çalanlara verilen madalyayı evinde saklıyor bu kansız, bunun başka bir açıklaması yok arkadaş yok akla mantığa kalbe hiç bir şeye sığmıyor mantığı yok bu işin bu yaşadıklarımızın mantıkla alakası yok, zıvanadan çıkıyorum, umarım forma yüzü göremez, mutlu olamaz, yüzü gülmez.
                    İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar meselenin futbol/futbolcu meselesi değil duruş, ilke, misyon meselesi olduğu gerçeğini kaçırıyorlar. İlkesi olmayan, duruşu olmayan, misyonuna bağlı olmayan Trabzonspor'un sistemdeki diğerlerinden farkı kalmayacağı gibi kaybolup sıradan Anadolu(!) takımı olmaya da mahkum oluruz.

Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Aşağıdaki yazıları okuyupda hala özere sallayanlar art niyetlidir . Açık ve net. Faydalı olur ya da olmaz orasına bişey diyemem.

///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• AW: Özer Hurmacı

İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aşağıdaki yazıları okuyupda hala özere sallayanlar art niyetlidir . Açık ve net. Faydalı olur ya da olmaz orasına bişey diyemem.

http://www.haber61.net/ozer-tsli-mi-fbli-mi-2027yy.htm
                        Art niyet? Sen önce son sayfalarda eleştirilen şeyi kavrayabildinmikide bu kanıya varıyorsun?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aşağıdaki yazıları okuyupda hala özere sallayanlar art niyetlidir . Açık ve net. Faydalı olur ya da olmaz orasına bişey diyemem.

Hayatımda bu kadar saçma iki yazı okumadım lemi ile dost muhabbeti yoksa bu yazarların bende bir şey bilmiyorum.

Abi afedersin ama 3 kuruş maaş alan ev geçindiren adamım, trilyon alan adama acımam ya, yok zorla fenere gitmiş, fenerin kucağına itilmiş, vallahi çok duygusal, dayısı muazzam pazarlama tekniği kullandı demiyorlarda kucağına itilmiş, çocukluktan hayal kuruyormuş, hayal kuran adam hayallerinin şehrinde başka forma giyse bile tribünlere el kol haraketi yapıp topu alıp zaman geçirmeye çalışmaz içerde ki fb maçında yaptığı pislikleri unutmadım, unutmayacaz bu mağdur edebiyatı tutar ama diyim ben bu ülkenin başbakanı da böyle hükmediyor ülkeye.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayatımda bu kadar saçma iki yazı okumadım lemi ile dost muhabbeti yoksa bu yazarların bende bir şey bilmiyorum.

Abi afedersin ama 3 kuruş maaş alan ev geçindiren adamım, trilyon alan adama acımam ya, yok zorla fenere gitmiş, fenerin kucağına itilmiş, vallahi çok duygusal, dayısı muazzam pazarlama tekniği kullandı demiyorlarda kucağına itilmiş, çocukluktan hayal kuruyormuş, hayal kuran adam hayallerinin şehrinde başka forma giyse bile tribünlere el kol haraketi yapıp topu alıp zaman geçirmeye çalışmaz içerde ki fb maçında yaptığı pislikleri unutmadım, unutmayacaz bu mağdur edebiyatı tutar ama diyim ben bu ülkenin başbakanı da böyle hükmediyor ülkeye.
                            Bişey diyemem sana,senin kendi düşüncelerin var ama ben katılmıyorum . Ama farkındasındır ki Oğuzhan da benzer sebepten elimizden kaçtı . adamın babası geldi bizim yönetilerle bizzat görüştü. 3ün 5'in hesabı yapılarak alınmadı oğuzhan .Aykutda aynı şekilde gençlere gitmişti bedava alınacak durumda iken, belki aykutu bu sene alamasaydık da fenere gitseydi sezon başında ,o da aynı davranışlar içinde bulunacaktı ,ki biliyoruz ki o da gençlerbirliğinde bize karşı son derece hırslı oyunlar oynadı . Fenerde olması bize dokunuyor sadece .
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Dönemin asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Ankaraspor ile sözleşme uzatma seni alacağız" şeklinde haber göndermesine rağmen Özer dinlemedi gitti Ankaraspor ile sözleşme uzattı .
                              yav arkadaş şu alıntı yaptığın yazıyı da bi zahnmet oku. bak ne yazmış senin yazar. Özer Trabzonsporlu ya 5 ay için çok sevdiği, uğruna ağladığı klübüne 5 milyon kazık atmak için her şeyi yapmış. kalkmış bıdı bıdı konuşuyor, (bi tabir kullanacağım olmayacak), çevresinden eksik olmuyor maşallah.gidin sokakta okumayan birilerini kandırın hadi.
                              :mad:

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu fasaryalara inanmak isteyen inanir da kimsenin haddi degil niyet okumak , milleti artniyetli ilan etmek..

bu sike artigini takimda gormek istiyorsun diye seni art niyetli mi ilan etmeliyim kendi bakis acima gore ?

bir kere yazi bastan asagi celiskili ..

sike kadrosu artigi ozerin o zamanlar o atmosterde yapmis oldugu aciklamalari anlasilir kabul edip , ayni adamin bugun Trabzonda cocukken soyle Trabzonsporluydum boyle Trabzonsporluydum soylemlerini referans almasi basli basina fiyasko..

soylemlerinin sebebi, fenerde oynarken icinde bulundugu ortam zor atmosfer ise bugun Trabzonsporda bulundugu ortam kolay statosfer mi ?

her gittigi yerin kavalini calan bir adamin Trabzonsporlulugu neye gore, kime gore ? bu adamdan zerre kadar hazetmiyorum ve bu adamin Trabzonsporda oynayacak olmasindan dolayi da buyuk bir utanc duyuyorum.. forma boyle tescilli sike artiklarinin giyecegi bir kivama gelmis.. yazik ki ne yazik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim