Defol Git...Trabzonsporu Trabzonlular düşünsün öyle mi? Yediğin ekmek boğazında kalcak bunu da unutma...Defol git...Ardından bakan da namerttir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İnsanların yaptığı işe saygısı olmalı ama Celaleddin'in umursamaz tavırları insanı kahrediyor.Profosyonellik bizim Türk futbolcusuna ne zaman uğrayacak.Bildikleri iki şey var ya Hoca bunları gazlayacak sahaya sürecek ya da bu takımı ben mi kurtaracağım diyip memur zihniyetine devam edecek.
Celaleddin'in Trabzonspor'a saygısı yoksa çeker gider.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Analyzer
Kel Ziya'ya sorİlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemurat ve mustafa varken 1 seneden beri oynamayan adamin ne isi vardi ilk onbirde
Yorum
-
aldığı paray haketmeyenlerden. satılsın yerine daha ucuz kalite bi sağ back alınsın. celaleddine gelene kadar. takımda murat musampa mustafa var. celalaeddin takım için fazla. onu satıp yerine sağ back alalım."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
celaleddinin ne işi vardı o gün anlamadım keçeli ne güzel oynuyodu orda.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
imkanim olsa sorardim zaten,bazi futbolcular hazir degil diye oynatmiyor cok dogru karar ama hic hazir olmayan birini neden oynatiyor diye sorardim.İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKel Ziya'ya sor
Yorum
-
yahu adi herif defolsun gitsin...ruhsuz beyinsiz özürlü herif...bu taraftarı üzmeye rezil etmeye kimsenin hakkı yok.....söylediklerim bu celloyu kadroda tutanada ilk 11 de oynatanada........sen bu takım da oynayacak çapta adam değilsin anla ve defooollll.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum