soldaki adamlarin hepsinden daha kaliteli hele keceliyle kiyaslamiyorum bile bence takimda kalmali
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak arzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sezon hic oynamadi yaaa.hep "sakatmis".en pahali oyunculardan birisi ve oynamiyor.ya toparlansin ya gitsin yine berlin türkgücüne
eskisehir macinda oynamisti o macta onu cok begenmistimSampiyonluk Önemli Degil
Senin Bu Adaletsiz Arenada
Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!
Yorum
-
İlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskisehir macinda oynamisti o macta onu cok begenmistim
evet o maçın özellikle ilk yarısında kötü ikinci yarısında iyiydi...keçeli oynadığında so ldan bir tane orta gelmiyor ama ne kadar kötü olsa bile cellaleddin oynayınca soldan top geliyorTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Berat Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelaleddin Koçak; Senelik 1 Trilyon 125 Milyar TL garanti para alan müstesna(!) insan..
o kadarı garantiyse bu adam ya sadece prime oynuyor yada çok çok daha para alıyorTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
ya bence aslında iyi bir oyuncu.işe yarar yani en azından bu takımda oynar diye düşünüyorum.sol beke formda bir celllo koyulabilir.bu adam aslında sol açıktı ne hale getirdi ziyaHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum