Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böyle bir penaltıyı bize yaşattığın için sana ne demeli bilmem ki...Aslında senin suçun yok, suç seni oraya çıkaranda. O yüzden sana kızamıyorum, sadece acıma hissi uyanıyor içimde, yazık diyorum, kaldıramayacağı yük verilmiş omuzlarına, yok, ne yapacaksın yok,

futbol kafa işidir. Kafa topuna çıkmıyorsun, sonra arkanda adam topu tutunca adamın kafasına tekmeni kaldırıyorsun. Dünyada bundan ucuz penaltı var mı?

Üstelik bu futbolun en uyduruk penaltısı esnasında Tolga sakatlanıyor. Vicdanın da sızlıyordur mutlaka, dolaylı olarak Tolga'nın sakatlığına sebep oldun.

İnşallah seni bu yükün altından kurtaracak birileri gelir takımın başına ve sen de kurtulursun, biz de...
    üye no: 16870

Yorum

• ziya doganın manevı oglu galıba cozemedım aralarındakı bagı

Yorum

• İşiniz bitti.Babanız gitti.

Yorum

• zıya devre arasına kadar takım bulamassa cello futbolu bırakır cunku cello yu kım napsın kesın depresyona gırmıstırr

Yorum

• cello olum buraya kadarmış the end

Yorum

• evet artık yerine baska birine devretme zamanı geldi
              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Poor Celo....

Yorum

• beyni ykki o topu kafa vurarak uzaklaştırsaydı kazmaaaaaaaaaaa
                  Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• 90 artı 3 de yediğimiz bi gol vardı beşiktaş tan başrolde yine cello vardı

Yorum

• İlk olarak Jo-Ann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Poor Celo....

His father is missing.

Yorum

• Poor Celo mu? Trilyonları götürüyor hala mı poor? Babası gitti ama kapı gibi sözleşmesiyle, oynamayıp gözümüze gözükmese bile tribünde yiyecek paramızı.
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Poor Celo mu? Trilyonları götürüyor hala mı poor? Babası gitti ama kapı gibi sözleşmesiyle, oynamayıp gözümüze gözükmese bile tribünde yiyecek paramızı.
                          Poor derken zavallı demek istemiştir.

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Poor derken zavallı demek istemiştir.
                            Öyle zavallılığa can kurban! Gene pişkin pişkin oralarda olacaktır III. Ziya kuşatmasını bekler. Ziya'dan bile çok gıcık oluyorum bu adama, hele bu hafta yaptığı penaltı yok mu!!!
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Giderayak yaptı yapacağını.Alacağımız maçı verip kalecimizde sakatlandı.Ama ondan kurtulacağımız için gözüm hiç bir şeyi görmüyor artık.Yıllık 1.2 trilyon para alıyor bu arkadaş.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                90 artı 3 de yediğimiz bi gol vardı beşiktaş tan başrolde yine cello vardı
                                Yanlis degilse 2004-05 sezonunda 2. yarinin Besiktas maciydi. Mac 0-0 son anda kornerdenmi ne sut gelmisti, diregide Celo tutuyordu. Top ayaginin yanindan gecmisti, ayagini saga uzatsa BJK maci almiyacakti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim