defol!!!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bence sen defol. celo iyiye gidiyor.siz ama görmek istemiyorsunuz.iste böyle yorumlardan moralleri bozuluyor.İlk olarak Zuma_Yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledefol!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte şampiyon olamamızın sebeplerinden biri.
şeytan taşlar gibi futbolcularımızı taşlamak.
böyle devam edelim.
bence bir solbekin yapabileceğinin en iyisini yapıyor.şu anda onun gibi canla başla oynayan kaç oyuncu var.
Abi kendindesin di mi?
Yorum
-
İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte şampiyon olamamızın sebeplerinden biri.
şeytan taşlar gibi futbolcularımızı taşlamak.
böyle devam edelim.
bence bir solbekin yapabileceğinin en iyisini yapıyor.şu anda onun gibi canla başla oynayan kaç oyuncu var.
senn yanlışlıkla bizim maç diye barçanın maçını felan mı izledin..
şaka yapıyon di mi abi
kamera nerde
Yorum
-
ya bı ınsan nası bu kadar sanslı olabılır anlımıyorum bı ts futbolcusu olarak takımın basına gelan tum aksılıkler bu adama yarıyo (zıya doganın ts basında bulunması sıvas macında cıkan olaylardan sonra buyuk ıhtımalle hayrettın transferın den vazgecılmesı)cello yıne yırttı ama elbet bu takımın basına bıhoca gelıcek elbet
Yorum
-
celaleddin diyarbakırda oynarken cezamız nedeniyle dyarbakırla izmitte oynadık maçta tribündeydim.biz 2-0 yendiler.Akşam eve gittim ve celo dan açıklama (buyuk topçuya kendisi) yok formayla maç kazanılıomuş falan bi takımı buyuk yapan forma değilmiş ve bu adamı biz gidip alıyoruz. almak bi yana gönderemiyoruz. allah aşkına volkan,murat ocak ,lee,musampa celaleddin den kötü adammıydılar daha afzla mı hata yapıodular ben celo nun bi artısını görmedim. oftaş maçında macam orta saha çizgisini 3 metre geçip orta yapıo helal olsun nediim her maçta bi bombası var dun akşam ine topu durduramıo acaip bi topu uzaklaştırma stili var kafai yiyorum.. yakışmıo tabzonspora valla. bu kadar basit deil bu takımın formasını giymek. ne gunahı var trabzonlu bu takımla buyumuş çocukların ..ufukhan ın istanbuldaki 2-2 lik fener maçında oynadığı futbolu hatırlayan varmı karşısında anelka.... vardı.. biz hala sıradan nadolu takımlarında bi kaç sene vasat top oynayn topçuların peşinde koşalım ve almak için yırtalı kendimiz sonrada transfer yaptık.ne olcak bu trabzonum hali..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum