Şunu tenhada bi kıstırsam...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu tenhada bi kıstırsam...
ççç...
kırıkkale maçında sahada görünce gerçekten çok garibime gitti.galiba özlemişim yav.
yokmu bu adama bir teklif falan yav,satsakta kurtulsak.
Yorum
-
Volkanı gönderdiler zamanında Celoyu göndermediler.Bu saatten sonrada göndermezseler Bunun altında bişey ararım vallaNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Lee Eul Young vardı. Volkan'ıda Celo'yuda sırtına alır sol kanadı süper kullanırdı. Onu gönderdilerde Celo'yu kovamadılar.İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkanı gönderdiler zamanında Celoyu göndermediler.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Sana ben Topcu diyenin.........Seni bu takıma Getirenin....Seni Bu takımdan Göndermeyeninn....................Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Sana Ben Topçu diyenin ...
Bir insan bu kadar mı kötü top oynar.
2.Lig bırak 3.Lig topçusu bile değilsin.
Yuh yazıklar olsun..
Seni izlerken yoruluyorum. Yoruluyor.
Def git. !Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum