Admin arkadaşlar,bu adamın adını lütfen futbolcular listesinden kaldırın,silin gitsin ya...Başka bir konu başlığına taşınsın,günün eğlencesi veya kıl oldum köşesi olabilir...Buna söyleyecek söz bulamıyorum,verelim eline bir lugat,kendisi bir kelime bulsun kendine...
Deli Ziya'nın ruh ikizi.Bugüne kadar şansa kazanılan bjk maçlarının devam etmemesi için elinden geleni yaptı.Ruh ikizide kendisini çok yorulmasın daha akşam bara gideceğiz düşüncesi ile maçtan çıkardı.Şimdi bazı saf TS taraftarıda ZD kötü oynadı diye Celo'yu çıkarttı zannedece ya ben ona yanıyorum.Ne bunun nede onu oynatan delinin TS umurunda değilki.Şimdi akşam nerede eğleneceklerini düşünmekle meşguldürler....
Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Pozisyonu dikkatli izlediysen, topla yakından uzaktan bir alakası yok bizim Celo Dayının. Direk Aikido yapıyor.
Adam futbolcu felan değil. Futbolculuk 90 dakika danalar gibi koşup her önüne gelen topu ileriye doğru şişirmek değil. Futbol zeka işidir. Celalettin'in o pozisyponda, topun açıldığını ve topa yakın bir Trabzonspor'lu furbolcunun olduğunu, dolayısıyla b. jimlastikli futbolcunun o topu değerlendiremeyeceğini görmesi lazımdı. E görmek için beyin lazım.
Yorum