Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya geldigi günden beri ilk kez bugün Celalettin`i oyundan aldi.
    Hayra alamet degil .

Yorum

• Keşke kırmızı kart göreseydi.

Yorum

• sana hangi çirkin sıfatı söylesem acabavarmıdır öyle bişe
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Admin arkadaşlar,bu adamın adını lütfen futbolcular listesinden kaldırın,silin gitsin ya...Başka bir konu başlığına taşınsın,günün eğlencesi veya kıl oldum köşesi olabilir...Buna söyleyecek söz bulamıyorum,verelim eline bir lugat,kendisi bir kelime bulsun kendine...
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Ayağının orada ne işi var?
            -1461 TRABZON-

Yorum

• Deli Ziya'nın ruh ikizi.Bugüne kadar şansa kazanılan bjk maçlarının devam etmemesi için elinden geleni yaptı.Ruh ikizide kendisini çok yorulmasın daha akşam bara gideceğiz düşüncesi ile maçtan çıkardı.Şimdi bazı saf TS taraftarıda ZD kötü oynadı diye Celo'yu çıkarttı zannedece ya ben ona yanıyorum.Ne bunun nede onu oynatan delinin TS umurunda değilki.Şimdi akşam nerede eğleneceklerini düşünmekle meşguldürler....
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• ceza almak istemiyorum ama sen insan değilsin yaw:@
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• "bu herifin ismi futbolcular başlığından silinsin" kampanyası başlatıyorum,görmek istemiyorum ya bu başlıkta...
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• penaltı tamam da kırmızı kart neyin nesi
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      penaltı tamam da kırmızı kart neyin nesi
                      Pozisyonu dikkatli izlediysen, topla yakından uzaktan bir alakası yok bizim Celo Dayının. Direk Aikido yapıyor.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Hakemi taraflı yönetimi yüzünden kınıyorum. Sen celalettine ne hakla kırmızı kart göstermezsin.
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pozisyonu dikkatli izlediysen, topla yakından uzaktan bir alakası yok bizim Celo Dayının. Direk Aikido yapıyor.
                          Adam futbolcu felan değil. Futbolculuk 90 dakika danalar gibi koşup her önüne gelen topu ileriye doğru şişirmek değil. Futbol zeka işidir. Celalettin'in o pozisyponda, topun açıldığını ve topa yakın bir Trabzonspor'lu furbolcunun olduğunu, dolayısıyla b. jimlastikli futbolcunun o topu değerlendiremeyeceğini görmesi lazımdı. E görmek için beyin lazım.
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• prens her zaman prenstir...
                            Bordomavi.net

Yorum

• Serdar Bali Celaleddin için "Trabzonspor'un idmanına bile çıkamayacak futbolcu" dedi.Bende aynen katılıyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bir bilsen neler haykırırdım dünyaya, sana layık hakaretler olsa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim