Çok sevdiğim futboldan yavaş yavaş soğumama neden olan futbol(cu)...futbolcu demeye dilim varmadı kusura bakmayın.......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
O golün kasedini tekrar tekrar izle Celo. Hakemdi oydu buydu şuydu demiyorum. Diyelim ki pozisyon ofsayt değildi, o adam nasıl döner nasıl sen orada yokmuşsun gibi vurur o topa? Kademe bilmeyen, sırtı dönük oyuncuyu kalesahası içinde döndüren bir defans oyuncusu tff 1.ligde bile oynayamaz!Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
hatası yüzünden o kadar gol yedik ki hangi birini izlesin...!?İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO golün kasedini tekrar tekrar izle Celo. Hakemdi oydu buydu şuydu demiyorum. Diyelim ki pozisyon ofsayt değildi, o adam nasıl döner nasıl sen orada yokmuşsun gibi vurur o topa? Kademe bilmeyen, sırtı dönük oyuncuyu kalesahası içinde döndüren bir defans oyuncusu tff 1.ligde bile oynayamaz!
Yorum
-
yahu celaledin sen ne yaparsın arkadaş...dün akşam bomboş iki pozisyonda ne adam gibi orta yapabildin nede pas verebildin...anladık ofansta sıfırsın...golü senin yüzünden yedik...hemen peşinden adamı yine kaçırdın top direğin dibindeb auta gitti...sonra yine maç boyunca caneri kaçırdın,adamlar son pası ona kullansalar kaleye falan vurmasalar maç 4- 5 olacak...defanstada sıfırsın...sen ne iş yaparsın arkadaş...neyi iyi yaptığını lütfen bu topice yaz....
Yorum
-
Topa değme bari defans yap!
Onu da yapamıyorsun ya neyse.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
o ziyanın Prensiİlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer hafta aynı fakat yine iil 11'deki yerini alıyor.Hala anlamış değilim.
....endişe etme onun ilk 11 de oynaması garanti zaten Prensi kesilmesin diye Sol beke transfer yaptırmadı ziya şimdi onu kesermi hiç
Yorum
-
İlk geldiği zamanlarda Türk vatandaşı olmadığı için Milli takıma seçilemeyen ve sol tarafın en iyisi olarak gösterilirken şu anda düşütüğün duruma açıkçası inanmak çok zor.
nedfendir bilinmez ama şu anda Trabzonsporumun sol tarafında oynamayı hiç mi hiç haketmiyorsun.Yinede ilkonbirin değişmezi olmanda ziya sayesinde olsa gerek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum