Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyiki adam bi maçta topu taca attı aylarca söylenir şimdi bu.futbolcularımızı zaten sadece olumlu hareket yaptıkları zaman överiz.olumsuz hareketlerinde hemen yerden yere vururuz beklediğimizde bu zaten bi tane olumsuz hareket yapsın o maçtanda istediğimizi alamayalım sonra vurun yerden yere.ama bi gol atsa güzel işler yapsa hemen başlarız övmeye.işte futbol budur futbolculuk budur..............
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ya valla değil kasrdeş öyle yaa ne son 2 maça bakıp iyi değerlendiriyorum ne eski 2 -3maça bakıp kötü değerlendiriyorum bu insan evladı o sol yönümüzde oynayacak adam değildir düz topçu tamam hatası yok normal maçlarda bişe demiyorum ama düzz top gelecek ileri dikecek top gelecek ileri dikecek bu yanii bana defansdan top çıkardığını gösterin bana ileri çıktığında yararlı olduğunu gösterin yok bize düz değil iyi sağlam çıkan sağlam basan koparan adamlar lazım arkadaşlar yapmayın
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        keşke celalettin her maç 8 gol atsa keşke her maç 10000 tane asist yapsa keşke her maç 1000000 tane orta açsa keşkeeee...ancak ozaman göze girer.çünkü sizin istediğiniz bunlar.bi carlosun bile şuanda fenerde yapamadığı şeyler.
        Beni Carlos ilgilendirmez.Beni Celaleddin ilgilendirir.Adam orta açamıycaksa, asist yapamıycaksa, defans yapamıycaksa neden trilyon para veriyoruz?Beğenmediğimiz Kçeli bile güzel şut çekiyo.Bu adamın önünde Ronaldinhoyu da koysan, Kakayı da koysan birşey değişmez.

Yorum

• carlos benide ilgilendirmez ben sadece örnek olsun die söylüyorum.ayrıca bi sorum olcak,bu adamın neden yaptığı olumlu hareketler hiç görülmüyoda bi ank maçında topu taça attı die bukadar çok eleştirilmeye başlandı??bu adam hiçmi bitane olumlu hareket yapmio senelerdir??böyle bi oyuncu yok ozman yeryüzünde hiç pas yapamaz hiç top süremez hiç defans yapamaz.peeehhh bunları 3 yaşındaki çocuk yapar beee iyice abarttınız.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

keşke celalettin her maç 8 gol atsa keşke her maç 10000 tane asist yapsa keşke her maç 1000000 tane orta açsa keşkeeee...ancak ozaman göze girer.çünkü sizin istediğiniz bunlar.bi carlosun bile şuanda fenerde yapamadığı şeyler.
            Öyle bir yazıyorsun ki gören sanacak ki Celaleddin 3-5 gol atmış, 10-15 asist yapmışta biz beğenmiyoruz. Bahsettiğin adamın ne gol atmak nede asist yapmak gibi bir özelliği var. Hadi tüm bunları geçtim ondan esas beklentimiz olan savunma konusunda da dökülüyor.

Nesini beğenelim bu adamın? Yada şöyle sorayım, zahmet olmazsa hangi özelliğini beğendiğini anlatırmısın.
            BORDO MAVİ

Yorum

• Sol bek olması pas atmasına engel değil.Biraz Avrupa liglerini izleyin.Şimdi de biz İspanya, İngiltere miyiz dersiniz.Avrupada başarılı olmak için onlarla yarışmak zorundayız.O yüzden onlar gibi oynamalıyız.

Yorum

• valla kardeşim adam tam bir solbeck dir bana göre ligdeki sayılı solbecklerden tam bir görev adamı...helal be celo hayattaki tek idolüm.

Yorum

• Seni nasıl milli takıma almazlar anlamıyorum.4 4'lük futbolcu.

Yorum

valla kardeşim adam tam bir solbeck dir bana göre ligdeki sayılı solbecklerden tam bir görev adamı...helal be celo hayattaki tek idolüm.
                    Birader sen ya kafayı çizdin ya da burdaki insanlarla kafa yapıyosun !
                    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• valla kimseyle kafa yapmıyorum hiç bukadar ciddi olmamıştım.yürü bee celo yürüüü hayattaki tek idolüm.

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mehmet51 gel öv celonu
                        överim ne var ama ankara macinda gercekten kötüydü.celoda oruc tutuyordur.
                        ama kim kötü degildi ki bu macta.

Yorum

• İlk olarak Mehmet51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          överim ne var ama ankara macinda gercekten kötüydü.celoda oruc tutuyordur.
                          ama kim kötü degildi ki bu macta.
                          Celo 2 senedir hangi maçta iyiki?Bari oruç tutsunda sevaba girsin.

Yorum

• inan avrupa liglerini senden çok izliyorum ayrıca türkiye ligi hiçbir zaman ing,isp ligi olamaz boş boş karşılaştırmalar bunlar.madem çok izliyosun avrupa liglerini al sana bi karşılaştırma---asley cole,dede,riise...al bu adamlar kaç gol atio kaç asisit yapio bi araştır ondan sonra celalettine kabahat bul.

Yorum

inan avrupa liglerini senden çok izliyorum ayrıca türkiye ligi hiçbir zaman ing,isp ligi olamaz boş boş karşılaştırmalar bunlar.madem çok izliyosun avrupa liglerini al sana bi karşılaştırma---asley cole,dede,riise...al bu adamlar kaç gol atio kaç asisit yapio bi araştır ondan sonra celalettine kabahat bul.
                              Bakmakla görmek arasındaki fark olmuş seninkisi.. Bak anlatayım sana biraz.

Riise'nin bir maçta kaç defa bindirdiğine nasıl şutlar çektiğine, nasıl ortalar yaptığına bir bak bakalım. Ayrıca savunma özelliği, kuvvetiyle dünyanın önemli sol beklerinden.

Dede sol kanadı boydan boya kullanabilen bir adam, hani şu wing back diye tabir edilenden. Hem bek hem açık oynayabiliyor. Top sürüşüyle, çalımlarıyla kalite kokan bir oyuncu.

Ashley Cole dediğin adamda dünyanın en iyi birebir savunmacılarından birisi. Sürati, yerinde müdaheleleriyle her takımın kadrosunda isteyeceği bir adam. Ayrıca ileri çıkıp orta yapıyor, öyle boşa ortalar da değil tabi.

İzledim diyorsun gerçi ama bence bir daha izle, youtube'dan araştır yada... Celaleddin bu adamlarla kıyaslanmayı bırak yanlarından geçemez, komik olma artık.
                              BORDO MAVİ

Yorum

• John Arne Riise
                                Vikipedi, özgür ansiklopedi
                                Git ve: kullan, ara
                                John Arne Riise
                                Kişisel Bilgiler
                                Tam adı: John Arne Semundseth Riise
                                Doğum tarihi: 24 Eylül, 1980
                                Doğum yeri: Aalesund, Norveç
                                Boyu: 1.85 m
                                Mevkii: Sol bek, Sol açık
                                Kulüp Bilgileri
                                Bulunduğu kulüp: Liverpool F.C.
                                Numarası: 6
                                Altyapı Kariyeri
                                Aalesunds F.K.
                                Profesyonel Kariyeri
                                Yıl Kulüp Maç Gol
                                1998
                                1998–2001
                                2001–present Aalesunds F.K.
                                AS Monaco
                                Liverpool 25 (5)
                                44 (4)
                                184 (21)
                                Milli Takım Kariyeri
                                2000– Norveç 56 (5)

John Arne Riise (d. 24 Eylül 1980, Molde) Norveçli futbol oyuncusudur.Savunmanın solunda oynamasına rağmen sık sık ileri çıkar. Liverpool F.C. takımına Fransa' nın AS Monaco takımından transfer olmuştur. Sol ayağı ile uzaktan attığı gollerle dikkat çekmektedir. Uzun taçlar kullanabiliyor. Norveç Milli Takımı'nda da oynamaktadır. _ tam adı: john arne semundseth riise _ boyu: 1.85 m _ norveç moldede doğdu. _ 17 yaş dünya şampiyonasında keşfedildi. _ manchester united a attığı frikik golüyle liverpool fc taraftarları adına müthiş sol ayak olarak şarkı yazmışlardır. _ monacoyla beraber : 1999-00 french ligue 1 2000-01 french super cup

liverpool fc ile beraber:

2001-02 charity shield 2001-02 european super cup 2002-03 league cup 2004-05 uefa champions league 2005-06 european super cup 2005-06 fa cup 2006-07 community shield

kupalarını kazandı.

_ liverpool fc taraftarları * ona r115e diye hitap ediyor.

John Arne Riise vs PSV

John Arne Riise "Thunderbolt"

Ashley Cole vs Cristiano Ronaldo

Celaleddini karşılaştırdığın adamlara bakar mısın?Celaleddin bunların 10'da 1'ini yapsa razıyım.
                                En son Emre B. tarafından düzenlendi; 20.09.2007, 00:20.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim