İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Almanyada büyümüş. Alman mantalitesiyle yetişmiş denilmesine rağmen arabistan futbolu izlenimi veren bi oyunucu. Lee young sol bek oynarken fazla sırıtmıyodu. Türkiyenin en kötğ sol ayaklı oyuncusu. Ziya doğanın deyimiyle antreman değerleri en yüksek futbolcuydu ama ya gümüşe ya sebata verilse daha iyi olur..Uftin Karalardayım...
Yorum
-
Niye ki kardesim?..İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaktım kadroda celo yok kesin kazanırız dedim vede oldu
Bence Celaleddin Trabzonspor'un en cok sevilen oyuncularindan biri... ben sahsen onu seviyor ve destekliyorum.. bizim tkaimda bir adam akilli adamlardan biri Celaleddin...
Taa ne zaman'dan berli bizlerle..
Yorum
-
Bi insan için özellikle bir futbolcu için en kötü şey bu olsa gerek ; bir tane takdir edeni seveni olmamak
arkadaşlar bence yeterli , daha yüklenmeyelim bu arkadaşımıza , o da bi insan , ''Yaradan dan ötürü seveceksin '' felsefesi ile artık bu sevgili kardeşimizi daha fazla üzecek ve rencide edecek yazılar yazmayalım , nacizane fikrimdir
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
yani gerçekten celo bu konuya bi baksa Allah muhafaza kalpten gider adamİlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi insan için özellikle bir futbolcu için en kötü şey bu olsa gerek ; bir tane takdir edeni seveni olmamak
arkadaşlar bence yeterli , daha yüklenmeyelim bu arkadaşımıza , o da bi insan , ''Yaradan dan ötürü seveceksin '' felsefesi ile artık bu sevgili kardeşimizi daha fazla üzecek ve rencide edecek yazılar yazmayalım , nacizane fikrimdir
Yorum
-
Celaleddin baskıdan şikayetçi
"ELEŞTİRİLERE ALDIRMIYORUM"
Ziya Doğan'ın takımda kendisine ayrıcalık tanıdığı şeklinde yapılan yorumlara katılmadığını belirten Celaleddin, "Buna alıştım artık. Ziya hoca varken Celaleddin neden oynuyor diye eleştiriler hep oldu. Ama bunlara aldırış etmiyorum. Çünkü antrenmanlarda iyi çalışıp maçlarda elimden geleni yapıyorum. Belki insanlara karşı sevimli gelmiyorum. Ya da başka bir yüz görmek istiyorlardır. Bilemiyorum artık. Kötü oynayan bir oyuncuya hangi teknik adam forma verir ki. Ama ben bu eleştirileri takıntı yapmıyorum" şeklinde konuştu.
"Yeni yönetim gelsin paralı olsun" gibi sözlerin doğru olmadığını belirten tecrübeli futbolcu, "Bana göre her şey para değil, önemli olan dengedir. Çok para harcamayla başarı gelmez. İnşallah kongre Trabzonspor'a faydalı olur" dedi.
Artık kendini Trabzonlu olarak gördüğünü belirten Celaleddin, "Ben artık kendimi Trabzonlu olarak görüyorum. Ayrıca iyi bir Trabzonsporluyum. Bu nedenle en büyük hedefim takımımda şampiyonluk yaşamak. Gönül istiyor ki futbolu da burada bırakayım. İnsanlar beni ne kadar eleştirse de burayı çok seviyorum. Havasına, suyuna ve insanına alıştım. Türkiye'de en çok kaldığım şehir burası. İnşallah sonu da iyi olur" diye konuştu.
Yaşanan terör olaylarının kendilerini çok etkilediğini ifade eden Celaleddin, "Psikolojik olarak yaşanan terör olayları bizi çok etkiledi. Kanlı terör örgütünün yaptıkları karşısında büyük üzüntü içerisindeyiz. Ama Türkiye çok büyük bir ülke. Hainlere gerekli dersi verecektir. Şehit ailelerine başsağlığı diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
05.11.2007
Kaynak : İHA
Yorum
-
Celalettinin bu ayki Trabzonspor dergisindeki açıklamalarını kesinlikle okumanızı tavsiye ederim...Özellikle Beşiktaş maçı hakkında sorulan soruya verdiği cevap beni çok güldürdü.Diyor ki usta topcumuz;"ilk on dk da 2-0 olunca farklı biter diye düşünüyordum sonra 2-1 olunca moralimiz bozuldu penaltı pozisyonuna gelince arkadaşlar topu bırakmamı söylediler donra delgado topa müdale etmek isteyince olan oldu
"
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum