İlk olarak özge tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Benden bahsediyorsun sanırımİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecelo topu taça attıkça aklıma burda bi arkadaş vardı avatarında topu taca atma yazıyodu o geliyoo gülüyorumm ya bu adamı memleketine gönderelim konyaya ne güzel oynar orda hadi celoo yaa
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
Hiç atmamazlık eder mi?Önündeki Keçeliye pas atamadı.İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisa maçında da attımı topu taca!!İzleyemedim ben o maçı..
Yorum
-
sordugun soruya bakİlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisa maçında da attımı topu taca!!İzleyemedim ben o maçı..
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
Geride oynuyor defans yapmayı bilmiyor, ileri çıkıyor orta yapmayı bilmiyor ne işe yarıyor bu adam acaba. Zaten ağzınla kuş tutsan o kupa maçında kaçırdığın gol yüzünden bile affetmem seni Celooo...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
nerden cikti bu.sevmiyormusum.keçeyi severim ben.hemde cok.İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bence Keceliye onun yerinde gözü olduğu için pas atmamıştır
Buradaki Mehmet-51 de Celaleddin yada akrabası falandır
o da keçeliyi sevmezdi
bu akraba isindende biktim ya
.offf.ben nigdeli mehmetim
.ne celonun,nede ziya hocanin,nede aymanin akrabasiyim.
Yorum
-
celonun yürüyüsüne ne karisiyorsun.ne alakasi var ya teknik meknik ileİlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Mehmet51'i seviyorum.Mehmet51,Yattara*61*Show,yomrali73 olmazsa bu forumun tadı kalmaz.
Bu arada Celalettin'in maçlarda bir yürüyüşü var ki sanırsın dünyanın en teknik futbolcusu
adam gibi yürüyo iste.adam gibi de oynuyo,calisiyo,terliyor bu takim icin
son iki mac haric tabiki.
Yorum
-
Son 4-5 sene hariç.Lig TV'de ki Futbol Gündemi programında Celaleddin niye milli takımda oynayamıyo diyolardı.İmkanım olsa adamalra mesaj atçaktım.Celaleddin milli takıma giderse Türk futbolundan şüphe duyarım.Allahtan Alman vatandaşlığı varmış.İlk olarak Mehmet51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecelonun yürüyüsüne ne karisiyorsun.ne alakasi var ya teknik meknik ile
adam gibi yürüyo iste.adam gibi de oynuyo,calisiyo,terliyor bu takim icin
son iki mac haric tabiki.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum