Bu celaleddin denen topçu dan ancak top toplayıcı olur. hayretler içinde izliyorum , kim onu takımıza layık görmüş şaşırıyorum. acaba kendi kendisini beğeniyormudur , ne biliyim merak ettim. o belki " ben büyük takımda oynuyorum " diye gururlanıyordur ama bizde seni bu takımda gördükçe kahroluyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
O da hatrımız için gelmedi.Adma iyi oynasın diye para veriyoruz.İlk olarak ioni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünyada sol bek yetişmiyor,Türkiyedede yok...onun için celaleddin den çok fazla şeyler beklemek yanlış olur...ayrıca adam kendisi zorla gelmedi...biz transfer ettik....onun için ne yapsa yeridir..........
Yorum
-
celo sana bi tavsiyem eğer bizi seviyosan ziya babana de ki;
baba''bn bu işi yapamıyorum benden hiç bi halt olmaz ama senin sayende oynuyorum,Allah razı olsun ama beni daha oynatma''
ve bunu yaptığında biz Trabzonspor taraftarına en büyük iyiliği yapmış olacaksın...ve bizden aldığın dualarla cennette bi köşk sahibi olacaksın inş..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
ozaman sende bana şunu bi de bakam dostum eleştirdiğin adam sol beck oyuncusu.aynen stoper oynayan hüseyinden beklediğiniz gibi bu adamdanda gol atsın asisit yapsın bilmem nee...kardeşim bu adamlar görev adamı roberto carlosu izle bakalım dünkü fener maçında bu adam sol açık oynadı ona rağmen kaleye topu topu 2 şutu var gelin görünki siz solbeck oynayan adamdan neler bekliyosunuz bi karşılaştırma yapın
Yorum
-
İş sadece asistte bitseydi bişe demezdim sana soruyorum sence Trabzonsporun sol beki Celalettinmidir???eğer yakıştırıyosan bişey demiyorum zaten...İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman sende bana şunu bi de bakam dostum eleştirdiğin adam sol beck oyuncusu.aynen stoper oynayan hüseyinden beklediğiniz gibi bu adamdanda gol atsın asisit yapsın bilmem nee...kardeşim bu adamlar görev adamı roberto carlosu izle bakalım dünkü fener maçında bu adam sol açık oynadı ona rağmen kaleye topu topu 2 şutu var gelin görünki siz solbeck oynayan adamdan neler bekliyosunuz bi karşılaştırma yapın
Ayrıca asist derken ben genel olarak dedim 1 maç için veya 2 maç için değil bu adam geldiğinden beri böyle....
En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 17.09.2007, 20:34.
Yorum
-
İnsan 4 senede yanlışlıkla gol atar, asist yapar.Adam savunmayı bile yapamıyoki.İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman sende bana şunu bi de bakam dostum eleştirdiğin adam sol beck oyuncusu.aynen stoper oynayan hüseyinden beklediğiniz gibi bu adamdanda gol atsın asisit yapsın bilmem nee...kardeşim bu adamlar görev adamı roberto carlosu izle bakalım dünkü fener maçında bu adam sol açık oynadı ona rağmen kaleye topu topu 2 şutu var gelin görünki siz solbeck oynayan adamdan neler bekliyosunuz bi karşılaştırma yapın
Yorum
-
ya bırak allah aşkına nasıl yapamıyo adamı iyice yerden yere vurdunuz defansta yapamıyomuş peeehhh......
Yorum
-
peki ben sana soruyim ts nin sol becki kimdir dede mi riise mi carlos mu...başımızda bu yönetim olduğu sürece böyle celaletinle,keçeliyle idare edecez başka yolu yok.boşuna futbolculara kabahat bulmayın adamın kapasitesi bukadar.
Yorum
-
Sorunda burdaya işte ama onu görmesi gereken hocadır ama ziya aksine prensini oynatması için oraya bilerek transfer yaptırmıyo....İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetim olduğu sürece böyle celaletinle,keçeliyle idare edecez başka yolu yok.boşuna futbolculara kabahat bulmayın adamın kapasitesi bukadar.
İllede Türk olması gerekmez bi yabancı Sol Bek çoktan alınmalıydı bu takıma.....
Yorum
-
ziya hoca aşık demek yaw bırakın gitmeyin üstüne bi ilişkileri var demek aaa sewenleri ayırmak günah... :-))))
Yorum
-
Bi ilişkileri olduğu doğru.Ama senin dediğin ve güldüğün gibi değil...İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya hoca aşık demek yaw bırakın gitmeyin üstüne bi ilişkileri var demek aaa sewenleri ayırmak günah... :-))))
menajerleri ortak.aynı adam.yani Celalettin + Ziy@n paşa = 1 menajer ! 2 değil !
Ve alınması düşünülen bütün transferlerin türkiye basamağı olarak aynı menajer görev alıyor.Peki transfer gerçekleştiğinde ne oluyor biliyor musun ? verilecek olan komisyon 3 e bölünüyor ! Bil bakalım bu 3 lü kim ? evet evet o 3 ü...
Al sana ilişki ! Bu Trabzonsporun içinde ! Evet bizim temiz takımımızın !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum