Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Celaleddin in ne kadar sevildiği yazılan mesaj sayısından belli...ben olsam çeker giderim şu foruma bir göz attıktan sonra...sevmiyoruz seni Cealeddin...hiç birşey vermedin bize...
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Celaleddin in ne kadar sevildiği yazılan mesaj sayısından belli...ben olsam çeker giderim şu foruma bir göz attıktan sonra...sevmiyoruz seni Cealeddin...hiç birşey vermedin bize...
      hocam adam kerizmiki niye gitsin bizden oynamadan 1 yilda aldigi parayi türkiyede istanbul haric baska takimlarda 2,3 yilda oynayarak ancak alir.yani akil var mantik var.oynamis oynamamis para geliyor zaten,bu kadar basit.
      su yönetim herkesi satti bu celo yu unuttu galiba.

seni trabzonspor da istemiyoruz artik bak ziya hoca bile seni oynatmiyor artik lütfen git.

Yorum

murat ocak ve mustafa kecelı ne kadar ıyı celodan merak edıyorum

Yorum

İlk olarak alptugbaykal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          murat ocak ve mustafa kecelı ne kadar ıyı celodan merak edıyorum
          Futbol nesnel bir şey değil, mutlak doğru yok. Yine de dilim döndüğünce açıklamaya çalışayım...

Keçeli çok daha iyi değil, ama iyi. Daha hızlı. Bitti. Daha iyi de top kullanıyor. Celaleddin'in Tekke'ye Ankara'da Gençler maçında yaptığı ortadan başka bir numarasını hatırlamıyorum.

Murat Ocak'ı mukayese dahi etmem. Adam leblebi gibi adam eksilten, fiziksel olarak en az Celaleddin kadar güçlü, çok daha iyi top kullanan bir adam. Birazcık daha sol açık değil sol bek olduğunu öğrenmesi gerek ancak kesinlikle üzerine koyuyor ve ilk geldiğindekinden çok daha sağlam duruyor.

ZD'nın "koşma" takıntısını biliyor ve bu nedenle mesela Ferhat ve Hasan saplantılarını anlıyorum. Ancak Celaleddin o kategoriye de girmiyor. Bu uçsuz bucaksız kredi nerden geliyor, vallahi çözemiyorum...

Hasılı, formamızı giydiği müddetçe ses çıkartmam, ama Celaleddin'in herhangi bir kalbur üstü özelliğini göremiyor, aylardır yokluğu hissedilmeyen bir adamın hangi akla hizmet iyi giden takıma monte edilerek mağlubiyetler zincirine başlandığını da hala anlayamıyorum.

Yorum

su son günde celo yu beles verelim birine kurtulalim.yok mu alan.yalniz bu adam üstüne para ister gitmek icin.

Yorum

ya celo bi git Allah aşkına...
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

celo ALLAH aşkın bi git yaa kurtulalım senden
                Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Diyarbakır'dayken febeşe attığı golleri sayesinde sevmiş idim kendisini...Ondan öteye de geçemedi zaten.Elveda demeyi isterdim ona...Bir an önce...

Yorum

celalettine guveniyorum eski gunlerine donecek insallah

Yorum

evet kurtulamadik gitti keske ankgucune bedava verseydik

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        celalettine guveniyorum eski gunlerine donecek insallah
                        Eski günleri ona sadece tahammül etmemizi sağlıodu o dönemde hiç sevmezdim hala sevmiyorum..Aradımız tip adam değil..Olamazda..Gitmeli..
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

bugün vasatı aşamadı

(UEFA)

Yorum

ne kadar kötü olsa bile şuan takımdaki en iyi sol bek
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

bence okadar iyi değildi sanırım ziya hoca onu 2. devre maç eksiğini gidermesi için oynattı ama hata da yapmadı
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Celo'cum, hakkındaki görüşlerimi yazmak için çok iyi oynadığın bir maçı bekliyorum. Şimdi yazsam "düştü de vuruyorsun" diyenler olacak...
                                En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 22:03.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim