Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Keçeli

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafa iyi futbolcu bence gitmediğine sevindim,maçtan çıkıyoken yaptığı yanlış yalnız siz iyi oynarken oyundan çıktınızmı hiç o pisikolojiyi bilirmisiniz.en azından Ziya hoca devreyi beklemeliydi.ziya hoca böyle yaparak Celalettine yol açacak bu kadar basit M USTAFA VARKEN Celalettini nasıl oynatacak Murat ta gitti artık kimse bişey diyemez.

Yorum

• ii bi maç çıkarırken onu oyundan almak tamamen bir teknik dçrektör ayıbıdır belki o an forvet almak gerekiyordu ama geldiğinden beri performansı vasatı aşamayan bir futbolcun en ii oyununu oynuyorsa onu oyundan alıp küstürmak büyük bir hatadır

Yorum

• Mustafa Keçeli'nin TS'a geldiği günden beri ilk defa iyi oynadığı bir maç olmuş onuda ben göremedim.Malum çalışan biri olarak İstanbul trafiğinde 5:30 da işten çıkıp eve yetişmek mümkün olmuyor.Ancak arkadaşların yorumlarından Keçeli'nin iyi oynadığını işitmiş oluyorum.Yoksa benim bu adamı en son seyrettiğim Kayseri maçında ettiğim methiyelerin namı ZD'a kadar gitmişti.Onu transfer edene ettirene takıma koyana yaptığım methiyelerden bahsediyorum tabii....
        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ii bi maç çıkarırken onu oyundan almak tamamen bir teknik dçrektör ayıbıdır belki o an forvet almak gerekiyordu ama geldiğinden beri performansı vasatı aşamayan bir futbolcun en ii oyununu oynuyorsa onu oyundan alıp küstürmak büyük bir hatadır
          batırdı be ne ii maçı kaybettiği topların hatti hesabı yook sadece 2.yarının ilk 15 dk sında işte gökdenize falan bir 2 pas verdi
          ilk yarıdaki ortalarını ilemdiniz mi
          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak oktay_burdurlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mustafa iyi futbolcu bence gitmediğine sevindim,maçtan çıkıyoken yaptığı yanlış yalnız siz iyi oynarken oyundan çıktınızmı hiç o pisikolojiyi bilirmisiniz.en azından Ziya hoca devreyi beklemeliydi.ziya hoca böyle yaparak Celalettine yol açacak bu kadar basit M USTAFA VARKEN Celalettini nasıl oynatacak Murat ta gitti artık kimse bişey diyemez.
            ii oynarken çıkmak mı geçen hafta takımın en ama en kötü oynayan oyuncusuydu nası ii oynarken çıkma<k

Yorum

• bu adamdan topçu olursa ziya doğandanda teknik direktör olur.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Mustafa keçelide kesinlikle suç yok!Bütün suç kendini t.direktör zanneden ziyada

Yorum

• çok kötüydü özellikle ilk yarı
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• ben yazmistin yine yazacagim, ne oynamaga calistigini anlamadim.

Ama dogru diyor arkadas, Ziya ya el kol hareket sonra bak yine ilk11 desin.
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Yine yazıyorum futbolla alakası olmayan bi şahsiyet.

Yorum

• İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yine yazıyorum futbolla alakası olmayan bi şahsiyet.
                        ::

Yorum

• ya bi git Allah aşkına bi git ya bi git bi gittttttttt....takas mı olucan ne yapacan...git kendini bizim Trabzon Lisesi ndeki oyunculardan biriyle takas et...
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• ya arkadaslar bu forumda kendi futbolcularimizi böyle kötü bir sekilde elestirerek elimize ne geciyor anlamadim.mustafa yeni yeni takima alisiyor.her macini bir öncesinden daha iyi oynuyor halen bu takimda isi yok diyoruz.bugün hicde kötü oynamadi trabzonspor a geldikten buyana en iyi oyununu oynadi.ben maca tv den baktim böyleydi.ama maca canli olarak izleyen arkadas baska bir sey derse kabul ama tv den izleyen arkadaslar lütfen biraz düsünelim ondan sonra yazalim.

Yorum

• ne kadar telaşlısın be, ayakların titriyo.. denizlideki mustafa nerde merak ediyorum.. Hızlı, bir adamdı, bindirir ortalar yapardı..
                              BORDO MAVİ

Yorum

• mustafa izine geldigimde sana sovmezsem ne olim..adammisin lan adammisin!
                                İnsan ol evlat!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim