İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Keçeli
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
işte mustafa keçeli örneğindende anşalıcağı gibi demekki öle büyük takımlarda oynamak diğerlerinde oynamaa benzemiyomuş. denizli de ben bi kaç defa izlemiştim mustafa keçeli yi.gerçekten de göre3vini iyi yapıyodu. ama trabzonspora gelince dişler değişti. ordaki gibi oynayamıyo. sol kanatta eksiğimiz var musampa ile kapatılabilir bu.ama işte görmek lazım
Yorum
-
WERTHeR
Kendinize gelin bizler keçeli fun club üyeleri olarak bırakmayız onu o bizim futbol pirimizİlk olarak sarıyerli_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçekten kabiliyetsiz bi futbolcu her maç 11 oynaması ziya doğanın ne kadar kötü bir hoca oldunu gösteriyor ... üstteki yorumlara çok güldüm mustafa keçeli okuda sözleşmeni feshet

Yorum
-
Bu adam Denizli'deyken iyiydi,hade diyelim burası Trabzon herkes başarılı olamaz,tamam da adam top süremiyor yahu,sanki ayaklarına ağırlık bağlanmış.Çizgide topu alıyor,önü bomboşsa bile sürüp orta yapacağı yerde içeriye doğru hareketlenmeye çalışıyor.Zaten Ziya Yattara'ya da içeriye doğru hareketlenmediği için kızıyordu,O mu istemiyor çizgiden gidip orta yapmasını anlamadım gitti...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Mustafa Keçeliyi bu yıl Avni Akerde Denizli-Trabzon maçında izledim,bizim sağ tarafı felç etmişti.
Nedenini anlaşılmaz Trabzonsporda çok çok kötü oynuyor,
Ama bu onunla dalga geçilmesine hakaret edilmesine neden değildi,ne olursa olsun o şuan Trabzonspor formasını giyiyorsa en azından Trabzonspor taraftarlarından saygıyı hakediyordur.
Kötü oynuyorsa onun başından bir hoca(!) var,bu durumda onu oynatıyorssa M. Keçelinin suçu ne?"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
WERTHeR
Herkes haddini bilecek. Oynayamayacağın kulübe gitmeyeceksin. Yoksa böyle taraftarın makarası olursun...İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Keçeliyi bu yıl Avni Akerde Denizli-Trabzon maçında izledim,bizim sağ tarafı felç etmişti.
Nedenini anlaşılmaz Trabzonsporda çok çok kötü oynuyor,
Ama bu onunla dalga geçilmesine hakaret edilmesine neden değildi,ne olursa olsun o şuan Trabzonspor formasını giyiyorsa en azından Trabzonspor taraftarlarından saygıyı hakediyordur.
Kötü oynuyorsa onun başından bir hoca(!) var,bu durumda onu oynatıyorssa M. Keçelinin suçu ne?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum