Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Keçeli

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Belediyeden karar bile çıkarttım
    izin vermeleri çok doğal ispanyadan almanyadan italyadan sırf o heykeli görmek için turistler geleck
    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Alemsiniz ya.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Daha çok yazacak şey var ama işim var çıkıyorum. Keçeli sen bizim önderimizsin ya

Yorum

• Keceli bunlari görse canini disine takar oynar. Gerci takip ediyordur. Burayi oyuncularimiz da takip ediyorlar.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• işte mustafa keçeli örneğindende anşalıcağı gibi demekki öle büyük takımlarda oynamak diğerlerinde oynamaa benzemiyomuş. denizli de ben bi kaç defa izlemiştim mustafa keçeli yi.gerçekten de göre3vini iyi yapıyodu. ama trabzonspora gelince dişler değişti. ordaki gibi oynayamıyo. sol kanatta eksiğimiz var musampa ile kapatılabilir bu.ama işte görmek lazım

Yorum

• Keçelimiz bugün nasılmış

Yorum

• gerçekten kabiliyetsiz bi futbolcu her maç 11 oynaması ziya doğanın ne kadar kötü bir hoca oldunu gösteriyor ... üstteki yorumlara çok güldüm mustafa keçeli okuda sözleşmeni feshet
                  Şenol Güneş'e TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak sarıyerli_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gerçekten kabiliyetsiz bi futbolcu her maç 11 oynaması ziya doğanın ne kadar kötü bir hoca oldunu gösteriyor ... üstteki yorumlara çok güldüm mustafa keçeli okuda sözleşmeni feshet
                    Kendinize gelin bizler keçeli fun club üyeleri olarak bırakmayız onu o bizim futbol pirimiz

Yorum

• Keçeli eğer Mental Ziya seni erciyes maçında oynatmayacaksa dayanamam bu denli acıya ben o maçı izleyemem

Yorum

• Bu adam Denizli'deyken iyiydi,hade diyelim burası Trabzon herkes başarılı olamaz,tamam da adam top süremiyor yahu,sanki ayaklarına ağırlık bağlanmış.Çizgide topu alıyor,önü bomboşsa bile sürüp orta yapacağı yerde içeriye doğru hareketlenmeye çalışıyor.Zaten Ziya Yattara'ya da içeriye doğru hareketlenmediği için kızıyordu,O mu istemiyor çizgiden gidip orta yapmasını anlamadım gitti...
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Mustafa Keçeliyi bu yıl Avni Akerde Denizli-Trabzon maçında izledim,bizim sağ tarafı felç etmişti.
                          Nedenini anlaşılmaz Trabzonsporda çok çok kötü oynuyor,
                          Ama bu onunla dalga geçilmesine hakaret edilmesine neden değildi,ne olursa olsun o şuan Trabzonspor formasını giyiyorsa en azından Trabzonspor taraftarlarından saygıyı hakediyordur.

Kötü oynuyorsa onun başından bir hoca(!) var,bu durumda onu oynatıyorssa M. Keçelinin suçu ne?
                          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mustafa Keçeliyi bu yıl Avni Akerde Denizli-Trabzon maçında izledim,bizim sağ tarafı felç etmişti.
                            Nedenini anlaşılmaz Trabzonsporda çok çok kötü oynuyor,
                            Ama bu onunla dalga geçilmesine hakaret edilmesine neden değildi,ne olursa olsun o şuan Trabzonspor formasını giyiyorsa en azından Trabzonspor taraftarlarından saygıyı hakediyordur.

Kötü oynuyorsa onun başından bir hoca(!) var,bu durumda onu oynatıyorssa M. Keçelinin suçu ne?
                            Herkes haddini bilecek. Oynayamayacağın kulübe gitmeyeceksin. Yoksa böyle taraftarın makarası olursun...

Yorum

• Bu başlık kapansın artık ya.
                              Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                              K.ATATÜRK

Yorum

• keçeli kesecek benim biletimi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim