Gönderirken çok zorlanacağız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
maliyeti düşük olsa kalmasını isterdim.
ama o maliyetle yedek kalması hele ki bu dönem de yazık.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Noldu senin Aykut’a? Herkes gitmesini istiyor?İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış Aykut'u takip etmiş olmalısın.Aykut Akgün değil Aykut Demir sayfası burası
Yorum
-
Bu şutlanınca bazı lağım fareleri tarafından yönetilen gazetenin biri iyice çıldıracak. Sonra seyreyle cümbüşü.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Yolun açık olsun.
Umarım geri dönmezsin.
Hiç bir zaman bu takımı haketmediydin, saha içinde zarar vermeye başlamıştın.Zamanında gittin.
Son olarak umarım kılığına kıyafetine kin besleyenler seni bu konuda rahat bırakırlar.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Istese gitmez ve oturdugu yerden parasini kazanir, Ishak, Sefa ve Özerden karakterli oldugu kesin
Yorum
-
git denirse gidecek bir tip var zaten. sinirli falan ama çakal değil.İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstese gitmez ve oturdugu yerden parasini kazanir, Ishak, Sefa ve Özerden karakterli oldugu kesin
Yorum
-
Futbol oynamak isteyen gidiyor en azından kendini düşünüyor diğer şerefsizler gibi değil şu onlarda değil onlara o sözleşmeyi yapan haindeYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum