İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bir önceki sayfadaki yorumlara bakarsan müslümanlık tanımı, kim ne kadar müslüman tartışmaları yapılıyordu.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyuncu ile ilgili bir durum nerede konuşulacak?
Oyuncunun iyi kademeye girdiği, hava toplarında kötü olduğu, hızının bir stoper için yeterli olduğu, gereğinden fazla sert olduğu gibi durumları bu sayfada konuşulacak.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
mesela çocuğu oldu kutlayabiliyor muyuz? futbolla ilgili midir? iyi şut attığına mı delildir?İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir önceki sayfadaki yorumlara bakarsan müslümanlık tanımı, kim ne kadar müslüman tartışmaları yapılıyordu.
Oyuncunun iyi kademeye girdiği, hava toplarında kötü olduğu, hızının bir stoper için yeterli olduğu, gereğinden fazla sert olduğu gibi durumları bu sayfada konuşulacak.
Yorum
-
Çocuğunu kutlamadıklarını belirttim mesajımda.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesela çocuğu oldu kutlayabiliyor muyuz? futbolla ilgili midir? iyi şut attığına mı delildir?BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Aykut'un sakalını beğenmiyorum iyi durmuyor , yakışmıyor, hoş değil vs." demek ile üzerinden farklı mecralara açılacak tartışmalar yapmak farklı şeyler ki bunları ayırabilecek yetide bir topluluğuz.
Ben de Aykut'un sakalının çirkin durduğunu ona yakışmadığını düşünüyorum. Tıpkı Ramos'un şuanki saç stili ve Meireles'in sakalı gibiEn son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 02.06.2016, 16:08."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
daha uğraşırdım da neyse.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuğunu kutlamadıklarını belirttim mesajımda.
mesajım silindi o yüzden. tam konu işe yarar bir yere gelmiş, birçok meselemizi halledecek özgürlük konusunda bir iki şey söylenmiş, konuyu kapatıyorsunuz. kademeye girmeyle iş çözülmüyor. bu özgürlük anlayışı futbolu da etkiliyor. ben sürekli buralarda trabzon halkının malum partiye verdiği oylar nedeniyle yazılan şikayetleri okuyorum.bir yasaklama gelmiyor. onun nasıl futbolla ilgisi varsa bunun da var. mesajımı silen arkadaşın kemalist olduğunu biliyorum mesela. bu bilgiyi de buradan edindim. konuşuluyor demek ki böyle şeyler.
Yorum
-
Kulube 28 Şubatçı damgası vuran kanat,sevmeyen zoruna giden kanat,Aykutun her futbolcuya olduğu gibi futbol yönüyle bakılması gerektiğine inanan kanat..
Aykut sakal bırakmış cübbe giymiş ne var bunda ? Başka bir oyuncu küpe takıp etek de giyebilir.Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez.Biz bunlara takılmak yerine İstanbulda derbi mağlubiyeti geceleri eğlence kuluplerinde sabahlayanlara takılalım..
Futbola gelebilirsek,Aykut futbol olarak sert bi oyuncu ve bunu hiç yenemiyor.Pozisyon bilgisi,hızı ligimiz için yeterli ama aşırı agresif.Şampiyon bi kadro için yedek olabilecek kapasitede..#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
sorun saç sakal değil aga.
sorun ceza alanında rakibe çift dalıp penaltı yaptırması
sorun marinin boğazını sıkması
sorun rakibe arkadan sırtına tekme atması.
kolej havası bir takım yaratmak için yola çıktıysan önce aykut ile vedalaşman lazım agaTEKKEBALL
Yorum
-
Aykut demir in kılık kıyafetini yadırgamıyorum aksine destekliyorum.Keza kimse kimsenin seçimlerini yadırgamasına hatta desteklemesine de ihtiyacı yok.
Bu başlığa daha öncede yorum yazdım.Sıkıntısı olan çıksın Aykut un karşısına saçmalıklarını bizzat suratına söylesin gelip burada arkasından kusmasın.
Şekilci -dış görünüşçü kafalar asla Trabzonspor a yakışmıyor.Bu buraya uymuyor arkadaş.Böyle egolarını tatmin etmek isteyen varsa başkanı 1930 larda kalmış bir dinozor olan gençlerbirliği klübünün forumlarında rahatça takılabilir.
Aykut demir in saçma sapan hareketleri ve hataları var bunlar eleştirilir hak veririm ama kılık kıyafet yaşam biçimi dünya görüşüne dek varan eleştirilere ancak gülerim ben.züğürt muhabbeti bu.ama ne zaman bu başlığa gelsem sakal muhabbeti var gocunmalar akıl vermeler komedi resmen.
Neymiş disiplinsizlik miş sakallı adam disiplinsizmi oluyor sakalsızları da görüyoruz.Halen daha şu çağda kıl-tüy üzerinden insanlar hakkında hüküm veriliyor yada insanların davranışları buna bağlanabiliyor.Çıkın dünyaya bir bakın.İnsanlara bakın.En basiti havaalanlarında insanlara bir bakın gerçekten bu muhabbetler çok komik ve boş zaten dünyada bu kafaları artık kimse sallamıyor.
bir rocker olarak zamanında bende uğraştım bu şekilci kafalarla.İnancı düşüncesi yada bir şeye tepkisi..vb. ne nedenden olursa olsun Aykut demir in kendi fiziksel görünümü ile ilgili kararı ve tercihlerine saygı duyuyorum ve destekliyorum.Bu ezik muhabbeti de kendi adıma kapatıyorum.
Aykut demir takımda kalmalı.Onun hırsı yanı sıra disiplinsiz davranışlarının altında haksızlığa karşı baş kaldırı ve takıma bağlılık var.Şiddet eğilimi onu bu durumda haksız çıkarıyor.Sakalını değil Bu davranış biçimini ve tavırlarını kesmeli.Şu durumda Aykut bence takımda devam etmelidir ne olursa olsun.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
bence takımda kalması gereken oyunculardan birisi.. bugune kadar yattaranın sacı sakalı ıle ılgılı tek yorum yapmayan adam burada ahkam kesıyorsa onu cıddıye hıc almam alanıda cıddıye almam.. biz taraftarız bizim işimiz takım ve bunun unsurlarının performansını tartarak takıma nasıl katkıda bulunabılırızı tartısmak ama bakıyorum bunların dısında herseyı konusuyoruz. bizlerin aradığı dort dortluk oyuncu profılını bulmak imkansız her oyuncunun olumsuz yonleri muhakkak vardır ama gelir gider dengesine baktıgımda aykut bu ulkedeki en ıyı defans oyuncularından birisi ister kabul edin ister etmeyınTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Mesela Ersan bjk de 750 bin euro ya oynuyordu. Aykut bizden bu sezon 1.3m euro kazanacak. Bu rakamları kazanan oyuncunun ''gözde'' ve adı ilk 11 e direk yazılan, güvenilir isimlerden biri olması lazım ancak Aykut sahada canlı bomba gibi dolanıyor. Bu işi 200 bin TL ye yapacak olan Akbaş ta var.
Ya sözleşmesinde ciddi indirim yapacak yada yollanacak. Ersun hoca ilk 11 de düşünmüyorsa vasat yedek stopere mümkün değil 1.3m euro veremeyiz. Adam resmen yıldız stoper parasına oynuyor. Maaş kotasında şuan yer işgal eden oyuncular arasında Sefa ile birlikte en üst sırada. (yerli olarak)"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Misafir
Imaj olarak degilde burada bir doktor varsa sorum ona bu kadar uzun sakal oyununu olumsuz erkiler mi ne bileyim daha fazla terler mi kasinti mutlaka oluyor hele sicak havada kendimden biliyorum 8 ay uzattim bende mesela nba dede james harden vardir bilen bilir savunmanin s sinden anlamaz ayni aykut gibi sakali vardir ama yeteneklidir hucumda bizim ki yeteneksiz acaba sakaliyla savunmasinin kotu olmasi arasinda bir baglanti var mi merak etmiyor degilim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum