Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sayesinde bir nesil helikoptere binmedi.
    Çok şey kaçırmış o nesil
    İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de hakkımı isterim.
    İnananlar bizimledir kardeşim
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Artvint'li kardeşim Aykut hakkında her zamanki gibi önyargılarını konuşturdu

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Artvint'li kardeşim Aykut hakkında her zamanki gibi önyargılarını konuşturdu
        birdahaki haftayı bekleyelim.önceki eleştirileri sonuna kadar haketmişti.her kafaya çıkışında faul yapan bir adamdan bahsediyoruz. en azından vücudu toparladı ama ben oyun stilini sevmiyormuşum zaten yapacak bişey yok zevkle stoper oynayacak, savunma yapmaktan hoşlanan, ayrıntılara dikkat eden, savunma oyuncularının niyetlerini okumaya çalışan biri olarak yapıyorum bu yorumları. aykut'a önyargım yok, hatta iyi yönlerini de sayarım birgün ama şakaya çok müsait bir adam, kolayca önyargı oluşturabilecek hareketleri mevcut.ben yapmıyorum kendisi yapıyor.

Yorum

• Mükemmel oynadı. Çok kritik hamleleri vardı maç içinde.
          Ancak şunu da söyleyeyim ki maçın başında siyahi oyuncuyla girdiği tartışmada hakem kırmızı verebilirdi ki bence haksız olmazdı.
          Bunlara biraz daha dikkat etmesi lazım..
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            birdahaki haftayı bekleyelim.önceki eleştirileri sonuna kadar haketmişti.her kafaya çıkışında faul yapan bir adamdan bahsediyoruz. en azından vücudu toparladı ama ben oyun stilini sevmiyormuşum zaten yapacak bişey yok zevkle stoper oynayacak, savunma yapmaktan hoşlanan, ayrıntılara dikkat eden, savunma oyuncularının niyetlerini okumaya çalışan biri olarak yapıyorum bu yorumları. aykut'a önyargım yok, hatta iyi yönlerini de sayarım birgün ama şakaya çok müsait bir adam, kolayca önyargı oluşturabilecek hareketleri mevcut.ben yapmıyorum kendisi yapıyor.
            4*4 özelliklere sahip olsa Arsenal'in,İnter'in defansında yer alırdı
            Egemen'de elleri poposunda adam karşılardı lâkin yere göğe sığdıramazdık meziyetlerini.Yıllarca Yumlu kardeşimizi hatalarıyla kabûl etmişken Yumlu'dan bir kaç gömlek üstün performans gösteren Aykut'u eleştirecek sebepler üretemeyiz.
            Kısacası daha iyisini alamayisan sevecesun oni

Yorum

• Bana güven veriyor. Kendine güveni geldikçe etrafındakilere de güven veriyor. Çok daha iyi olacaktır. Hızı, çabukluğu ve müdahaleleri gayet iyi. Aynen devam et ama şu duran toplarda Gbirliği nde yaptıklarını yapamıyorsun ona yanıyorum. Bu maç atıyordun az kalsın, maçlarda sık sık bu pozisyonları yaşat bize. Duran toplarda tehlikeli stoper candır.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Mükemmel oynadi.

Herkes yerden yere vururken mutlaka oynamali demistim...Oynadikca cok daha iyi olacak.
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Iyi oynadi. Mustafa ile Douglas'a oranla cok daha iyi anlasiyor.

Yorum

• 2 sezondur gerçekten iyi oynuyor..Arkadaşların dediği gibi dezavantajı sahadışında antipatik oluşu.Marine yaptığı bile çok terbiyesizceydi..Neyse düzelir oda zamanla inşallah...Aykut bi de şu sakalları kes bari biraz sempatik ol ya
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Şu an takımdaki en iyi stoper. Dün de iyiydi. Sahada olması gerekiyor. Egemen'in Ş.G elinde yaşadığı tarz bir değişime ihtiyacı var.

Yorum

• Ersun gelirse yedeğe çekilir.
                        Bkz. Geçen sezon.

Yorum

• Topu sektirip rövaşata ile uzaklaştırması yok mu , beni benden alıyor
                          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Maşallah çok çok iyiydi kritik üç tane müdahalesi vardı böyle devam
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Tartışmaya mahal vermeden gerçekten şuan en formda ve en iyi stoperimiz diyebilirim.

Elimizde Aykut kadar seri başka stoper yok.

Ersun Yanal gelirse ne olur, bilinmez.

Lakin bu kadar formda bir stoperi kesecek kadar da gaddar olamaz herhalde. İnşallah

Yorum

• Helal olsun sana. Sakallarına takılan insanlara söz etme. Kişisel tercihin, ben oyununa bakarım.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim