Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gönderirken çok zorlanacağız.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 1.3 m euro. 4 milyon tl. Futbolculara ödediğimiz paraları gören adam her sezon Avrupa'da şampiyonluğa oynuyoruz sanar.
      Özkan SÜMER

Yorum

• maliyeti düşük olsa kalmasını isterdim.

ama o maliyetle yedek kalması hele ki bu dönem de yazık.
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yanlış Aykut'u takip etmiş olmalısın.Aykut Akgün değil Aykut Demir sayfası burası
          Noldu senin Aykut’a? Herkes gitmesini istiyor?

Yorum

• Ersun Yanal,çember sakal Aykut'u şutlamış.Tebrikler Ersuncum...

Yorum

• Bu şutlanınca bazı lağım fareleri tarafından yönetilen gazetenin biri iyice çıldıracak. Sonra seyreyle cümbüşü.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Dinsiz Ersun imanlı Aykutu gönderdi tarzı haberleri ne zaman görmeye başlıcaz

Yorum

• yönetimin yaptığı en olumlu hamle.takım olmak kolej havası yakalamak istiyorsan aykutla olmayacağı zaten belliydi.aslında yönetim yada hami ilk göreve başladığında bunu yapmalıydı.geçte olsa doğru karar.
                  TEKKEBALL

Yorum

• Yolu açık olsun şartları bilmiyoruz fakat muhtemelen ücretinin bir kısmını Osmanlıspor karşılar. Kalan kısmından ya feragat eder ya da biz tamamlarız...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yolun açık olsun.

Umarım geri dönmezsin.

Hiç bir zaman bu takımı haketmediydin, saha içinde zarar vermeye başlamıştın.Zamanında gittin.

Son olarak umarım kılığına kıyafetine kin besleyenler seni bu konuda rahat bırakırlar.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Istese gitmez ve oturdugu yerden parasini kazanir, Ishak, Sefa ve Özerden karakterli oldugu kesin

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Istese gitmez ve oturdugu yerden parasini kazanir, Ishak, Sefa ve Özerden karakterli oldugu kesin
                            git denirse gidecek bir tip var zaten. sinirli falan ama çakal değil.

Yorum

• 5 yıllık kontrat yapmak hangi aklın ürünü acaba,neyse dönme geri istemem.

Yorum

• Futbol oynamak isteyen gidiyor en azından kendini düşünüyor diğer şerefsizler gibi değil şu onlarda değil onlara o sözleşmeyi yapan hainde
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim