Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sizce Aykut bu performansını sezon sonuna kadar devam ettirirse imPARAtor onu euro 2016 ya götürür mu

Yorum

• Aykut dişleriyle top sektirip o topu diliyle taca da atsa milli takıma alınmaz.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sizce Aykut bu performansını sezon sonuna kadar devam ettirirse imPARAtor onu euro 2016 ya götürür mu
        bir kere çağrılmıştı mlli takıma.geniş kadroda yeri var ama sıra gelmez büyük ihtimalle.

Yorum

• Ahmet Çalık'ın çağrıldığı yerde tercih edilmedi daha ne olacak.

Seneye takımda istemiyorum,huzur falan bırakmıyor böyleleri

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o sakalları eleştirmek hakkım, kimse yolumdan çeviremez beni
            Sen pembe krampona da karşıydın dimi Hala armudun sapı üzümün çöpü Sen yapma bari.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen pembe krampona da karşıydın dimi Hala armudun sapı üzümün çöpü Sen yapma bari.
              hep meselenin özüne değinmiş muhteşem yorumlar yapamıyorsun. arada armudun sapı üzümün çöpü, eğlenceli yorumlar yapasın geliyor.bilmem anlatabildim mi? ama krampon teorimin yeri ayrıdır. eleştiri değildi o, önliberoların oyun karakterini kramponlarına bakarak tespit eden bir çalışmaydı, çok derinlikli değil ama idare edeceksin artık

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hep meselenin özüne değinmiş muhteşem yorumlar yapamıyorsun. arada armudun sapı üzümün çöpü, eğlenceli yorumlar yapasın geliyor.bilmem anlatabildim mi? ama krampon teorimin yeri ayrıdır. eleştiri değildi o, önliberoların oyun karakterini kramponlarına bakarak tespit eden bir çalışmaydı, çok derinlikli değil ama idare edeceksin artık
                Ya illa goy goy döndürelim diyorsan bu Aykutun sakalı MBia'nın kramponu olmasın. Kendini bu yollarda heba etme diyorum Krampon dediğin grid yapıda hafif ve mümkünse deri olmalı renklerde kişiler özgürdür ama ayakkabı rengine bakarak bir oyuncunun oyun ve düşünce taslağını çıkarmak çok da yanlış gelmiyor Steven Gerrard'ı asla neon yeşil ayakkabılarla ile göremezsin ama Neymar...
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya illa goy goy döndürelim diyorsan bu Aykutun sakalı MBia'nın kramponu olmasın. Kendini bu yollarda heba etme diyorum Krampon dediğin grid yapıda hafif ve mümkünse deri olmalı renklerde kişiler özgürdür ama ayakkabı rengine bakarak bir oyuncunun oyun ve düşünce taslağını çıkarmak çok da yanlış gelmiyor Steven Gerrard'ı asla neon yeşil ayakkabılarla ile göremezsin ama Neymar...
                  ben de özgürlükçüyüm merak etme. ama böyle konuşmalar olmasın demenin özgürlüğe bir faydası yok.hele ki sosyal medyadan sonra herşey konuşulup söylenecek.bunu kontrol etmenin imkanı yok. bu konuşmalardan doğru olanını dinleyen, etkilenmeyen bireylerin yetişmesi gerekiyor. bana kötü şeyler söylüyorlar diye sızlanmanın manası yok. biri sakalın iğrenç diyorsa ki her zaman diyen biri olur.o zaman gider aynaya bakarsın, ya adam haklı dersin kesersin ya da ben böyle iyiyim dersin devam edersin.güçlü kalmak zorundasın. başka çözümü yok bu işin.

ayrıca arkada döndürülecek dedikodudansa herkesin düşündüğünü açıkça söylemesi yararımıza olur.kimin ne düşündüğünü bilmek iyidir. misal iho konuşmuyor olsa başkanlık süreci kesinlikle daha uzun olurdu.allah'tan konuşup durdu da bizde nasıl yetersiz bir başkan olduğunu anladık

Yorum

• Bugünde kusursuzdu.Ligin en kaliteli ve en iyisi.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugünde kusursuzdu.Ligin en kaliteli ve en iyisi.
                      Ama sakalları var. Sakallı stoper istemiyoruz. Çok ayıp.

Yorum

• Sakallari yuzunden alinmaz milli takima. Bi de Trabzonsporda oynuyor diye

Yorum

• Önceleri çok tutmuyordum kendisini ama yiğidi öldür hakkını ver. Adam şu an ligin en formda stoperi. Çakma imparator gider Semih denilen kazmayı, Balta sol bekini, Ersan gereksizini alır bunu almaz.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ama sakalları var. Sakallı stoper istemiyoruz. Çok ayıp.
                            üstüne üstün birde Tasavvuf ehli, isi olmaz Milli Takim'da
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bu aralar çok iyi oynuyor Yumlu'ya rağmen.

Yorum

• İman gücü ile performansını yukarı çekiyor, eskiden bu kadar iyi oynamıyordu
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim