Sizce Aykut bu performansını sezon sonuna kadar devam ettirirse imPARAtor onu euro 2016 ya götürür mu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bir kere çağrılmıştı mlli takıma.geniş kadroda yeri var ama sıra gelmez büyük ihtimalle.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizce Aykut bu performansını sezon sonuna kadar devam ettirirse imPARAtor onu euro 2016 ya götürür mu
Yorum
-
Sen pembe krampona da karşıydın dimiİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo sakalları eleştirmek hakkım, kimse yolumdan çeviremez beni
Hala armudun sapı üzümün çöpü
Sen yapma bari.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
hep meselenin özüne değinmiş muhteşem yorumlar yapamıyorsun.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen pembe krampona da karşıydın dimi
Hala armudun sapı üzümün çöpü
Sen yapma bari.
arada armudun sapı üzümün çöpü, eğlenceli yorumlar yapasın geliyor.bilmem anlatabildim mi? ama krampon teorimin yeri ayrıdır. eleştiri değildi o, önliberoların oyun karakterini kramponlarına bakarak tespit eden bir çalışmaydı, çok derinlikli değil ama idare edeceksin artık
Yorum
-
Ya illa goy goy döndürelim diyorsan bu Aykutun sakalı MBia'nın kramponu olmasın. Kendini bu yollarda heba etme diyorumİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehep meselenin özüne değinmiş muhteşem yorumlar yapamıyorsun.
arada armudun sapı üzümün çöpü, eğlenceli yorumlar yapasın geliyor.bilmem anlatabildim mi? ama krampon teorimin yeri ayrıdır. eleştiri değildi o, önliberoların oyun karakterini kramponlarına bakarak tespit eden bir çalışmaydı, çok derinlikli değil ama idare edeceksin artık 
Krampon dediğin grid yapıda hafif ve mümkünse deri olmalı renklerde kişiler özgürdür
ama ayakkabı rengine bakarak bir oyuncunun oyun ve düşünce taslağını çıkarmak çok da yanlış gelmiyor
Steven Gerrard'ı asla neon yeşil ayakkabılarla ile göremezsin ama Neymar...
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
ben de özgürlükçüyüm merak etme. ama böyle konuşmalar olmasın demenin özgürlüğe bir faydası yok.hele ki sosyal medyadan sonra herşey konuşulup söylenecek.bunu kontrol etmenin imkanı yok. bu konuşmalardan doğru olanını dinleyen, etkilenmeyen bireylerin yetişmesi gerekiyor. bana kötü şeyler söylüyorlar diye sızlanmanın manası yok. biri sakalın iğrenç diyorsa ki her zaman diyen biri olur.o zaman gider aynaya bakarsın, ya adam haklı dersin kesersin ya da ben böyle iyiyim dersin devam edersin.güçlü kalmak zorundasın. başka çözümü yok bu işin.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa illa goy goy döndürelim diyorsan bu Aykutun sakalı MBia'nın kramponu olmasın. Kendini bu yollarda heba etme diyorum
Krampon dediğin grid yapıda hafif ve mümkünse deri olmalı renklerde kişiler özgürdür
ama ayakkabı rengine bakarak bir oyuncunun oyun ve düşünce taslağını çıkarmak çok da yanlış gelmiyor
Steven Gerrard'ı asla neon yeşil ayakkabılarla ile göremezsin ama Neymar... 
ayrıca arkada döndürülecek dedikodudansa herkesin düşündüğünü açıkça söylemesi yararımıza olur.kimin ne düşündüğünü bilmek iyidir. misal iho konuşmuyor olsa başkanlık süreci kesinlikle daha uzun olurdu.allah'tan konuşup durdu da bizde nasıl yetersiz bir başkan olduğunu anladık
Yorum
-
Ama sakalları var. Sakallı stoper istemiyoruz. Çok ayıp.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünde kusursuzdu.Ligin en kaliteli ve en iyisi.
Yorum
-
Önceleri çok tutmuyordum kendisini ama yiğidi öldür hakkını ver. Adam şu an ligin en formda stoperi. Çakma imparator gider Semih denilen kazmayı, Balta sol bekini, Ersan gereksizini alır bunu almaz.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
üstüne üstün birde Tasavvuf ehli, isi olmaz Milli Takim'daİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma sakalları var. Sakallı stoper istemiyoruz. Çok ayıp.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum