Elimizdeki en kotu stoper.niye boyle yorum farki var acaba? Bir kere iyi olmasi icin surekli oynuyor olmasi lazim.ama surekli forma kaptiriyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yani suan sen Mustafa ve Ugur'un > Aykut ve Medjani'den daha iyi oldugunu mu demek istiyorsun? Hahahahahahahahahahahahahahahahhahahaİlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa>Uğur>Aykut>Medjani.
Aykut veya Medjani'den biri gönderilip yerine daha sağlam bir stoper alınmalı.Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...
TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!
Yorum
-
Ciddi misin dostumİlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa>Uğur>Aykut>Medjani.
Aykut veya Medjani'den biri gönderilip yerine daha sağlam bir stoper alınmalı.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
4 tane teknik direktör ile çalışmasına rağmen hiç birinin banko oyuncusu olmadığına göre gitmesi gereken ilk stoper olduğu anlaşılıyor. Denge konusunda sıkıntıları var, gücünü ve fiziğini sürekli olumsuz kullanıyor , tek hamleli ama genelde yanlış tercihler yaparak sıkıntı yaşatıyor. Helikopterle gelip şehirler arası otobüsle dönmek varmış. Kısmet .
Yorum
-
Çok ciddiyimİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi misin dostum
Stoper transferi olmazsa Yumlu-Mbia ikilisinin stoper oynamasından yanayım. Uğur ve Aykut hemen hemen aynı kalibrede oyuncular. Uğur hızı, çevikliği ve müdahalelerdeki başarısıyla Aykut'un bir adım önünde. Medjani hakkında başlığına yazdım bir daha tekrarlamaya gerek yok. Bence ligdeki en kötü stoperlerden biri.
Yorum
-
Uğur hız ceviklikİlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok ciddiyim
Stoper transferi olmazsa Yumlu-Mbia ikilisinin stoper oynamasından yanayım. Uğur ve Aykut hemen hemen aynı kalibrede oyuncular. Uğur hızı, çevikliği ve müdahalelerdeki başarısıyla Aykut'un bir adım önünde. Medjani hakkında başlığına yazdım bir daha tekrarlamaya gerek yok. Bence ligdeki en kötü stoperlerden biri.
biz çok ayrı dünyaların insaniyiz denktaş
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Aykut'a göre iyi dedim hocam. Yoksa bana göre Uğur yeterli bir oyuncu değil. Geçen sezon da hiç beğenmedim kendisini.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur hız ceviklik
biz çok ayrı dünyaların insaniyiz denktaş
Yorum
-
ALS hastaları için mi yapmış?İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMactan sonra yaptigi seye tum camianin ihtiyaci var.kiminin sinirine, kiminin pisligine, kiminin uyusukluguna, kiminin de ugursuzluguna iyi gelir.
Sıra kimde; Hurma damı ?*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum