dün iki pozisyonda savunma çizgisinden iki metre geride adam tutuyordu. sakıncalı bir durum. kendini geriye atıyor sürekli ama savunma çizgisine dikkat etmeli.fizik olarak iyi durumda. yanına papy gelsin, bir yarı boyunca gelişimini görelim.defans takım işidir.bir an önce oturması lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Geçen sene kesmişti.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTartışmaya mahal vermeden gerçekten şuan en formda ve en iyi stoperimiz diyebilirim.
Elimizde Aykut kadar seri başka stoper yok.
Ersun Yanal gelirse ne olur, bilinmez.
Lakin bu kadar formda bir stoperi kesecek kadar da gaddar olamaz herhalde. İnşallah
Aykut yine çok formdaydı.
Burda veryansın ettiğimi çok iyi hatırlıyorum.
Yorum
-
-
Geçen yıl evet Ersun Yanal Aykut'u kesmişti, burası doğru.
Ama onu geçen sene ilk kez oynatan da yine Ersun Yanal'dı. Ancak oyun anlayışı gereği, defanstan oyun kurmak istedi ve bunun için Bosingwa'yı oraya koydu. Bir de uzun stoper kullanmak adına Uğur Demirok'u oynattı (kanımca bu takımdaki stoperlerin en kötüsüdür.)yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Bu argümanları burada yazanların birçoğu şu an hoca başlığında Ersun Yanal için yapılan eleştirileri dar görüş, özel hayat olarak niteleyip kendilerini savunuyor.İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma sakalı var ye aaaa. Futbol işleriyle din işleri birbirine karışmamalı. Futbolcu hiç bir dine mensup olamaz, sakal bırakamaz.
Ama hiç sorun değil. Ben 10.köyde çok mutluyum.
Yorum
-
ben var mıyım içlerinde ?İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu argümanları burada yazanların birçoğu şu an hoca başlığında Ersun Yanal için yapılan eleştirileri dar görüş, özel hayat olarak niteleyip kendilerini savunuyor.
Ama hiç sorun değil. Ben 10.köyde çok mutluyum.
Yorum
-
Sen kendini bilirsin.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben var mıyım içlerinde ?
Yorum
-
o sakalları eleştirmek hakkım, kimse yolumdan çeviremez beniİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen kendini bilirsin.
Yorum
-
Benim de bazı şeyleri elestirmek hakkım ama bazı insanlar altın kaplama olduğu için her şeyi kendileri bildiği için çok mühim insanlar olduğu için Trabzonspor onlardan sorulduğu için bize düşmez.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo sakalları eleştirmek hakkım, kimse yolumdan çeviremez beni
Onların istediği olacak. O kadar.
Yorum
-
Aykutu hic sevmezdim futbolunu, ama hakkini vermek lazim cok duzeltti kendini. Aptal aptal bos yere faul yapardi eskiden, simdi onlari yapmiyor artik. Mustafa ile cok iyi bir ikili oldular. Bu takimin defansi Mustafa ve Aykut olmali, birisi hizli hava topunda cok iyi degil, digeri de hava topunda etkili ama daha yavas. Birbirlerini iyi tamamliyorlar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum