Aykut'u geçen sezon için eleştirmek büyük haksızlık bence. Çıktığı her maçta iyi oynadı. Hataları olmuş olabilir. Bir ivme yakaladı. İyi bir dönüş yaptı. Yedek kalmasının sebebi kendisi değil teknik adamlar. Yedek kalmayı hak etmedi.
neden yumlu arkadaş.. bu adam kaç tane yumlu eder... adamı kovalayıp top söktüğü pozisyonda yumluya ne bağırdı öyle... yumlu da kelye giden adamı bırakmış kenardakini tutuyorum diyor. adam direk kaleye gidiyor farkında bile değil...
Oynamadigi icin yumlu'dan iyi saniliyor.mesela gecen mac herkes yumlu'ya dikkat kesildigi icin, yaptigi bir mudahele ve yumlu'ya bagirmasi ile olumlu bir algi yaratmis.
benim gordugum 19'luk bir kaleciye 20'ye yakin geri pasi, iki tane cok kritik pas hatasi, bir yan topta zamanlama hatasindan sonra net pozisyon vermemiz.baska da bisey yok.
Oynamadigi icin yumlu'dan iyi saniliyor.mesela gecen mac herkes yumlu'ya dikkat kesildigi icin, yaptigi bir mudahele ve yumlu'ya bagirmasi ile olumlu bir algi yaratmis.
benim gordugum 19'luk bir kaleciye 20'ye yakin geri pasi, iki tane cok kritik pas hatasi, bir yan topta zamanlama hatasindan sonra net pozisyon vermemiz.baska da bisey yok.
Ben oynadığı zamanlardan hareketle konuşuyorum, geçen yıl Uğur gelmeden önce birkaç maç oynamış ve herkesin de beğenisini toplamıştı burada. Yedekten gelen Uğur sayesinde Sivas'a elenmiştik ya hani, o zamanları diyorum.
Sonraları oynadığı bir Beşiktaş maçında yaptığı feci savunmayla golü yemiştik mesela onu da es geçmem.
Kimse hakkında birşey yazmıyor ama bence maçın gizli Kahramanlarından biri Aykut'tur.oyuna girdiği An yaptığı gereksiz faulle aldığı sarı kart dışında hatasız oynadı,göbekten tek top geçirmedi,defansta dengeyi kurdu.
Yorum